If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Яж си цацата тогава....
Аз си мезя с маринован паламуд а се оказа, че имам още два дълбоко замразени....Ще се мъча и с тях...
Наздраве !
Що пък цаца? Може си пада по кръшната хамсийка. Мани го, той има избор. Ний да му мислим. Днес съм на няква нова бяла, че рибарката ми и препоръча за сочна. И верно такава. На обед хапнах ляво филе, за вечеря кокала с парчета от двете му страни. Сега идвам от големия пазар. Имаше бая едри парчета акула. Но рибка хапвам един-два дни на половин месец, та не се натоварвам с големи покупки.
Паламуда Санчо не е убава риба,както вече казах и преди,нея я даваме на Шопите,па те викат ура
Па така си, аз също не се кефя на паламуда и никога не съм му се кефил, но напоследък има един зарган, дето са го пуснали маринован и из софийските магазини (били, фантастико), та ми хареса, а и не е скъп, пък и пише, че си го правели у нас, с местна суровина - ма колко е истина, идея си нямам, че у нас всеки обича да послъгва. Баща ми обаче много я харесва.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Паламуда Санчо не е убава риба,както вече казах и преди,нея я даваме на Шопите,па те викат ура
Па аз знам, че не струва. Освен кога майстор я маринова. Отивай на рибарско село търсиш рецепти. И ракийката към него внимателно прецени с кво ще е маринована.
Родени сме уморени. Май в чешки сериал от 80-те го чух за пръв път. Твърде много се учим и късно почваме да заграждаме своето. Та затова така. И живеем в гмежта на големите градове. Наздраве за бягството в Ропотамо!
Коментар