IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Айдееее, тръгна кайсиевката. Честито! Ще дочакаме Кака да почерпи.
    Алооу, телефон 112 ли е!? Имаме спешен случай. Арахната е вдигнал температура, или кръвното, или захарта ..., а може и лек инсулт да е получил. Съвсем несвързано приказва човека. Пращайте екип на Спешна помощ по най-бързия начин!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ром трябва да ти се сипе, ама чист. Без разните бъркочи, де ги добавя Ender.

Наздраве, Lelq!
      Наздраве, tnm!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
        Ма как една чаша... няма се стискам. Получаваш цяло виртуално буре с отлежал карибски елексир!
        Наздраве!
        Бързо схващаш. Дан ти е уроки!
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

Сефте - индианци в храстите... Мен ме пратиха в един бар да търся Миро Къдравия.
          Човека се оказа плешив, като пъпеш!
          Та като казах "пъпеш"... ще взема си мезна един с вискиту! Малей, че вкусну виски (няма му казвам името, само ще намекна, че е кръстено на пънк-група)!
          Наздраве!
          Ма Миро може и да е бил къдрав някога, ама Жоро още го мисля какво общо има със скала

Коментар

Чужденеций, не мой да хленчиш. От нашата градина и една кайсия не сме откъснали. И прасковите ще е така.
            Наздраве!
            Абе наздраве , ама ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
              Айде сефтето на кайсиевата от измръзнали кайсии ... малко плодове , некачествени ... и ракията такваз ! Резил тая година !
              Айдееее, тръгна кайсиевката. Честито! Ще дочакаме Кака да почерпи.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Трак, много е 6 часа )).. имай мярата ..))
                Финале съм вече, обаче ..май ще ползвам култовата приказка на Graham - "Сипете"..(една водка) че ми натежа нещо на душата (( ..Айде, да завали поне.. )))
                Първо, на шестия час вече не ме унасяше. Второ, продължихме и след това. Трето, щом не ни е дошло бахтън, значи сладките приказки и дебелото мезе компенсират умереното пиене. А пък дъждът и мачовете съвсем ни развличаха далеч от самоцелното наливане. За разлика от първа младост, на втора вече знаеш как и колко. Поне някой от нас. Макар че нема лошо се понапиеш понякога. Наздраве на държеливите второмладоци! Чиче, ти къде? За днес 2х30 ти стигат щото си в трета младост веке.

Коментар

Контрастни вкусове му се вика. А аз не си спомням от кога не съм пила ликьор.
                  Наздраве и вземи си от осолените бадеми тогава!
                  Примерно тук контраста е на твърдата музика с лирични отклонения и женския вокал. Което създава емоционално напрежение. Тук у кръчмата не ще по тез неща но пък аз да споделя.

https://www.youtube.com/watch?v=YwGSAFarHRg

https://www.youtube.com/watch?v=zfzIDdHql1s

Викингкси работи.
                  Last edited by Todor Sabev; 09.07.2018, 20:10.

Коментар

Подозирам, че може да се задавиш с тоя черен ром, дето си го пиеш сам. Що не ми налееш една чаша, голяма, че да избегнеш тая рискова ситуация?
                    Наздраве!
                    Ма как една чаша... няма се стискам. Получаваш цяло виртуално буре с отлежал карибски елексир!
                    Наздраве!

Коментар

Давам го на момента! Няма ми върви с черния ром, че се върнах на морската тематика.

https://youtu.be/iPE3j6Gg_r4
                      Подозирам, че може да се задавиш с тоя черен ром, дето си го пиеш сам. Що не ми налееш една чаша, голяма, че да избегнеш тая рискова ситуация?
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                        Айде сефтето на кайсиевата от измръзнали кайсии ... малко плодове , некачествени ... и ракията такваз ! Резил тая година !
                        Чужденеций, не мой да хленчиш. От нашата градина и една кайсия не сме откъснали. И прасковите ще е така.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Тез сладникавите неща не са ми по вкусът , дори слатките алкохоли ги замезвам с нещо солено. Те така и с жените люти и солени не сладникави.
                          Контрастни вкусове му се вика. А аз не си спомням от кога не съм пила ликьор.
                          Наздраве и вземи си от осолените бадеми тогава!
                          Мечо

Коментар

Според мен, най-добре ще е Ender да ти даде половината пъпеш.
                            Давам го на момента! Няма ми върви с черния ром, че се върнах на морската тематика.

https://youtu.be/iPE3j6Gg_r4

Коментар

Според мен, най-добре ще е Ender да ти даде половината пъпеш. На ликьорите им ходят плодове.
                              Наздраве!
                              Тез сладникавите неща не са ми по вкусът , дори слатките алкохоли ги замезвам с нещо солено. Те така и с жените люти и солени не сладникави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Оня ден пих новаторската кукурузено-сливова. Не е лоша, но след шестия час запивка почнах да изтрезнявам. Вчера и днес мухам тиквички с кайма и булгур. Пак новаторско за мойта кухня. Така че захвърляй досадните задължения и измисли некоя новаторска почерпка да излезеш от шаблона.
                                Трак, много е 6 часа )).. имай мярата ..))
                                Финале съм вече, обаче ..май ще ползвам култовата приказка на Graham - "Сипете"..(една водка) че ми натежа нещо на душата (( ..Айде, да завали поне.. )))
                                Last edited by precakanoto; 09.07.2018, 19:29.
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X