If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Фчера ходих в главния град на анклав Болярия. Отвратително време - дъжд и високи температури. Не знаеш поради что си мокър - дали от превалявания или поради това, че се обливаш в собствен сос.
Наздраве!
Знам аз как да се подмазвам на безотговорните и безхаберни фактори. И да ги подкупвам с актуалните кулинарии. Хапвай, Каке, хапвай, може и на теб ти порасне работата.
Спомени от детството. Циганска баница му се викаше на това.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Сипвай и на мен !
Обичам и морето и дъжда и като слушах "бурята" и почна гальовен, нежен дъжд. Излязох да му се порадвам и в този момент морето се изля върху мен
Сега ще чуя и тази морска и ще се превърна в галапагоска костенурка, щото стихията беше страхотна , а аз съм мокра, а докато се прибера (почти плувайки) ми стана студено и трябва ром. Да стопли. В дъъълга чаша
Фчера ходих в главния град на анклав Болярия. Отвратително време - дъжд и високи температури. Не знаеш поради что си мокър - дали от превалявания или поради това, че се обливаш в собствен сос.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тя ти дума, че е галапагоска едра костенурка, ама ти си знаеш едно - морска сирена, та морска сирена. Ще те проглуши. И ще обезумееш. https://www.vbox7.com/play:c8d61449c2
Сипвай и на мен !
Обичам и морето и дъжда и като слушах "бурята" и почна гальовен, нежен дъжд. Излязох да му се порадвам и в този момент морето се изля върху мен
Сега ще чуя и тази морска и ще се превърна в галапагоска костенурка, щото стихията беше страхотна , а аз съм мокра, а докато се прибера (почти плувайки) ми стана студено и трябва ром. Да стопли. В дъъълга чаша
Добре, че нямам срама, инак щях да се изчервя. Толкова фалби отдавна не беше ми отправял. Затуй ти казвам, че се радваш на взаимност и споделени чувства от къмто моята особа.
Наздраве!
П.П. Някак по на латински й звучеше името на болестта - ебасифобия, егасифобия ..., абе, не помня точно.
Знам аз как да се подмазвам на безотговорните и безхаберни фактори. И да ги подкупвам с актуалните кулинарии. Хапвай, Каке, хапвай, може и на теб ти порасне работата.
Коментар