IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Явно си лягаме . Няма ром, заспахте ... Топли сънища и благодаря за морските!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
      Ми ела, ще те сместим в кюшето, ма ром не знам дали ти оставиха...
      Вие ще се сместите в кюшето при мен. То си е мое! И друго освен ром в дълга чаша не ща !
      Кво правим сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
        Сипвай и на мен !
        Да стопли. В дъъълга чаша
        Ми ела, ще те сместим в кюшето, ма ром не знам дали ти оставиха...

Коментар

Още нещо по морската тема:
          https://youtu.be/0evioUE_KGU

Я да си налея аз ромче, преди tnm да ми е напило буренцето.
          Наздраве!
          Сипвай и на мен !
          Обичам и морето и дъжда и като слушах "бурята" и почна гальовен, нежен дъжд. Излязох да му се порадвам и в този момент морето се изля върху мен
          Сега ще чуя и тази морска и ще се превърна в галапагоска костенурка, щото стихията беше страхотна , а аз съм мокра, а докато се прибера (почти плувайки) ми стана студено и трябва ром. Да стопли. В дъъълга чаша

Коментар

• Още нещо по морската тема:
            https://youtu.be/0evioUE_KGU

Я да си налея аз ромче, преди tnm да ми е напило буренцето.
            Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Мърда до шия се казва. Боледува цялото тяло без устата. Тя неуморно плямпа. А мозъчето малко непрестанно измисля какви пакости да прави на свестните хора, де се опитват на дисциплина да я научат и към труд да я приучат. Ама то упорито си боледува. Нема лек. Само с водчица временно може да се блокира вредоносното действие.
              Добре, че нямам срама, инак щях да се изчервя. Толкова фалби отдавна не беше ми отправял. Затуй ти казвам, че се радваш на взаимност и споделени чувства от къмто моята особа.
              Наздраве!

П.П. Някак по на латински й звучеше името на болестта - ебасифобия, егасифобия ..., абе, не помня точно.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Споко бе тук пием всичко.
                Ама тия викинги, не си намериха свестен вокал за толкова години.

Като заговорихме за скандинавски саги, един поздрав с "АBBA". Вокалния стил е малко... хм, "Красавицата и Звяра", но тамън ще в тон с последните словестни престрелки. Само за звяр не знам кой ще се вреди, че наплива е голям...

https://www.youtube.com/watch?v=3mudeZ089sA

Наздраве!
                Мдаааа, това е една превъзходна абичка. Да сгрее мрачното сърце.

Коментар

Давам го на момента! Няма ми върви с черния ром, че се върнах на морската тематика.

https://youtu.be/iPE3j6Gg_r4
                  Морските ти са много готини! А сега още няколко часа ще ме гризе какво е пък на мен много не ми се удава да клеча до реката, като tnm и да чакам Та за това специално ще измисля нещо, да не губя време и да го чуя сега . Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Алооу, телефон 112 ли е!? Имаме спешен случай. Арахната е вдигнал температура, или кръвното, или захарта ..., а може и лек инсулт да е получил. Съвсем несвързано приказва човека. Пращайте екип на Спешна помощ по най-бързия начин!
                    Бленувам, бълнувам, привижда ми се една веща жена да ми налива. Ама съм прост, вещерата само жабешка кръвчица би ми наляла.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Примерно тук контраста е на твърдата музика с лирични отклонения и женския вокал. Което създава емоционално напрежение. Тук у кръчмата не ще по тез неща но пък аз да споделя.
                      Споко бе тук пием всичко.
                      Ама тия викинги, не си намериха свестен вокал за толкова години.

Като заговорихме за скандинавски саги, един поздрав с "АBBA". Вокалния стил е малко... хм, "Красавицата и Звяра", но тамън ще в тон с последните словестни престрелки. Само за звяр не знам кой ще се вреди, че наплива е голям...

https://www.youtube.com/watch?v=3mudeZ089sA

Наздраве!

Коментар

Тези сме ги слушали, но дали Lelq ги е пускала или някой друг - не помня.
                        Наздраве за контрастните вкусове!
                        И понеже пийнах. Ще пусна нещо дарк и мелонхолично. За което бас ловя че не сте го слушали.

https://www.youtube.com/watch?v=jcCP4V4F_H0

Коментар

И аз го пия чист. Дори и лед не слагам. Цветните питиета имат аромат, които се усеща по-добре, кога питието е с телесна температура. пък за картинката си праф, но ме мързеше да търся нагледности из нета.
                          Наздраве!

П.П. Направата на кекс изисква усилия, а аз съм тежко болна. Обаче, все забравям как се казваше заболяването ми. Мрънкалото ме диагностицира, дано той го помни.
                          Мърда до шия се казва. Боледува цялото тяло без устата. Тя неуморно плямпа. А мозъчето малко непрестанно измисля какви пакости да прави на свестните хора, де се опитват на дисциплина да я научат и към труд да я приучат. Ама то упорито си боледува. Нема лек. Само с водчица временно може да се блокира вредоносното действие.

Коментар

Аз ще мога да чуя довечера в какво ме о винявате и тогава ще отвърна на "удара "

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Абе наздраве , ама ...
                              Мани, калпава година. На другият виден чужденеций полвината инсекти му се натръшкаха напролет. Още страда и подсмърча из пещерата, когато се усети за загубите.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Примерно тук контраста е на твърдата музика с лирични отклонения и женския вокал. Което създава емоционално напрежение. Тук у кръчмата не ще по тез неща но пък аз да споделя.

https://www.youtube.com/watch?v=YwGSAFarHRg

https://www.youtube.com/watch?v=zfzIDdHql1s

Викингкси работи.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X