If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
привет Кръчма !
(първо да елиминараме някои от по-досадните ежедневни задължения и наздравичките се отлагат за по-късно) Но за който е заседнал вече на маса - наздраве да е
Оня ден пих новаторската кукурузено-сливова. Не е лоша, но след шестия час запивка почнах да изтрезнявам. Вчера и днес мухам тиквички с кайма и булгур. Пак новаторско за мойта кухня. Така че захвърляй досадните задължения и измисли некоя новаторска почерпка да излезеш от шаблона.
Арахна, оная гондола, де ти я пратих миналия месец, вземеш да ми я върнеш. Ама добави гондолиер към нея.
Наздраве!
С гребло ли? Да те погалва по главичката напътсвено се не заяждаш с Тракалото, що оно знае да прави ритуал Пеперуда. Макар Етнография /Етнология/ да изучавал още в първи курс и да му е първа академична двойка. По-добре ти пратя ноево сандъче. Да преплуваш от Габроу до Джапан. Нали сте нации технически, ще си допаднете и по отводнителните работи.
Цяла сутрин се измъкнах без да ме вали, ама следобед надали. Подбирам от угниващите плодове кой по-напред да изям. Дано няма изненади. Защото дъжд, напъни стомашни и мокра среда не е добра комбинация. Чакай да не давам на Кака указания къде да ме причака и накъде да насочи усилия. Наздраве за тайната на слабите места, демек на слабините!
Арахна, оная гондола, де ти я пратих миналия месец, вземеш да ми я върнеш. Ама добави гондолиер към нея.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Цяла сутрин се измъкнах без да ме вали, ама следобед надали. Подбирам от угниващите плодове кой по-напред да изям. Дано няма изненади. Защото дъжд, напъни стомашни и мокра среда не е добра комбинация. Чакай да не давам на Кака указания къде да ме причака и накъде да насочи усилия. Наздраве за тайната на слабите места, демек на слабините!
Алегория?! На кое? На твоето нежелание да стоиш в опънато състояние. Та ще се налага да те изпъват и поправят, не, ами опъват и оправят. Не им се давай. Да знаеш най-икономична стойка е ембрионално положение. Вкраен случай полегнала по корем. Така ще може махаш с прасци, е да ги огледаме. Също глезените и ходилата - 42 номер. Забележително! А Чичи ще те потупва по задните части също както него го тупа Бени Хил по главичката. Наздраве за спестовните стойки:
Трябва по-реалистично те възприема. С камшик ми изглеждаш по-вероятна, отколкото прикована да правиш кекс. Знаем, че си силно ленива, та дори да те приковат, ще откажеш забъркаш кексче. Освен ако не го бъркате групово като ти ще даваш разпорежданията. Виж като те овържа над тезгяха разпорежданията ще раздавам аз
Това с кекса и тезгяха алегория, бре! Не се научи ти да тълкуваш правилно изразните средства на уважаемата клиентела на Кръчмата.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Дай сега едно разяснение кои са нежните души у Кръчмата? Докато мислиш, да те черпя една музика от неспокойна ти младост, кога си правил чупки в кръста на данснга. https://m.youtube.com/watch?v=JA6id4--BDg
Наздраве!
Малко те прехвалвам. но може минеш за нежна душа. С метални нотки в лявата гръд. И ледени нюансирания в малкия лоб. Но глезените се гледат, глезените..
Щото са му такива фантазиите на господина. Някой теб пита ли те за камшика и прочие!?
Наздраве!
Трябва по-реалистично те възприема. С камшик ми изглеждаш по-вероятна, отколкото прикована да правиш кекс. Знаем, че си силно ленива, та дори да те приковат, ще откажеш забъркаш кексче. Освен ако не го бъркате групово като ти ще даваш разпорежданията. Виж като те овържа над тезгяха разпорежданията ще раздавам аз
Коментар