IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

То навиците са до време. Въвели сме полова дискриминация и нежните души се заседяват като кандидат-членове. Малко британска практика се таз пада, но и те са измислили нещо добро. Не може им се отрече. Да пием за островния консерватизъм! И за полуостровния също!
    Дай сега едно разяснение кои са нежните души у Кръчмата? Докато мислиш, да те черпя една музика от неспокойна ти младост, кога си правил чупки в кръста на данснга.
    https://m.youtube.com/watch?v=JA6id4--BDg
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Защо да я приковавам? Връзвам я над тезгяха да виси с надолу главата и като минавам покрай нея ще й дръпвам нослето. А от Чичи ще вземам по 2 лефа кога иска я цунка. Докато си виси и се поклаща. Наздраве за махалото на стария часовник!
      Щото са му такива фантазиите на господина. Някой теб пита ли те за камшика и прочие!?
      Наздраве!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Съвсем не! Просто ми изглежда прятна картинката на tnm, правеща кекс, прикована за тезгяха.
        Нищо повече. Размечтахме се нещо... Едно "наздраве" няма кой да каже.

П.С. Подлъгахте ме с тоя шоколад, сега цяла нощ ще си отвивам стъпалата .
        И задължително с бяла престилка с къдрички, нали?
        Наздраве!

П.П. Употребата на алкохол в съчетание с шоколад винаги провокира нещо от сорта:
        " Ела любов, че грохнах от съблазън,
        не смажа ли мускета, ще съм смазан ..."
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Аз съм свикнала от всички пълноправни членове, аз да съм най-пълноправната и моят глас за два да се брои. Заради теб няма да си променям навиците.
          Наздраве!
          То навиците са до време. Въвели сме полова дискриминация и нежните души се заседяват като кандидат-членове. Малко британска практика се таз пада, но и те са измислили нещо добро. Не може им се отрече. Да пием за островния консерватизъм! И за полуостровния също!
          Last edited by Trakatrak; 08.07.2018, 20:01.

Коментар

Дай адрес, където да ти доставя един багажник с бял ром. И ще ни правиш кекс до откат...
            Тарантул ще измисли как да те прикове за тезгяха (десктоп - по модерному).
            Наздравичка!
            Защо да я приковавам? Връзвам я над тезгяха да виси с надолу главата и като минавам покрай нея ще й дръпвам нослето. А от Чичи ще вземам по 2 лефа кога иска я цунка. Докато си виси и се поклаща. Наздраве за махалото на стария часовник!
            Last edited by Trakatrak; 08.07.2018, 20:02.

Коментар

Съвсем не! Просто ми изглежда прятна картинката на tnm, правеща кекс, прикована за тезгяха.

Всичко е точно.

https://www.youtube.com/watch?v=e1HrZAuIzKU

Коментар

Хитруваш нещо, струва ми се

Коментар

Дай адрес, където да ти доставя един багажник с бял ром. И ще ни правиш кекс до откат...
                  Наздравичка!
                  Хитруваш нещо, струва ми се
                  Last edited by tnm; 08.07.2018, 00:41.
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Много помни /мисли/ това момиче, но пък откъде си така сигурна, че не са станали повече?

Ясно е, че младата дама преценява кое ѝ харесва повече, но дали е задължително девойка - това не смея да твърдя...
                    Не съм сигурна. Бройката на внуците ти я загубих, сега остава и за децата информацията да е не точна
                    Мечо

Коментар

Ако един баща не научи дъщеря си да цени хубавите питиета, да игра бридж, да борави с огнестрелно оръжие, да язди кон, да мисли и да взема решения и да си извоюва правото да прави общо взето , каквото на нея й изнася, то той не е изпълнил дълга към родата си
                      Светкавичка и гръмотевичка.

Коментар

Тцъ! Тук не става въпрос за едни и същи питиета, а затова, че трябва да се пият хубави питиета. Девойката после сама приценява, кое подхожда на вкуса й.
                        Ти мисля, имаш две дъщери и един син и си наясно със ситуацията

Много помни /мисли/ това момиче, но пък откъде си така сигурна, че не са станали повече?

Ясно е, че младата дама преценява кое ѝ харесва повече, но дали е задължително девойка - това не смея да твърдя...

Коментар

Този гараж, който го ползваш като склад, адрес има ли? Че да те посетим целокупната клиентела на Кръчмата. Жал ми стана, дето така търчиш напред - назад. Да го опразним и да те освободим от това задължение.
                          Наздравичка!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Не е задължително условие тати да научи дъщеря си да цени хубавите питиета... Тати може да обича различни питиета от тия, които харесва момичето. Според мен е по-скоро изключение, ако двамата седнат на едно и също питие...

Наздраве!
                            Тцъ! Тук не става въпрос за едни и същи питиета, а затова, че трябва да се пият хубави питиета. Девойката после сама приценява, кое подхожда на вкуса й.
                            Ти мисля, имаш две дъщери и един син и си наясно със ситуацията
                            Мечо

Коментар

Ако един баща не научи дъщеря си да цени хубавите питиета, да игра бридж, да борави с огнестрелно оръжие, да язди кон, да мисли и да взема решения и да си извоюва правото да прави общо взето , каквото на нея й изнася, то той не е изпълнил дълга към родата си

Не е задължително условие тати да научи дъщеря си да цени хубавите питиета... Тати може да обича различни питиета от тия, които харесва момичето. Според мен е по-скоро изключение, ако двамата седнат на едно и също питие...

Наздраве!

Коментар

Ей, ма сте калпазани, направихте ме "луда калинка". Сега трябва да тичам за шоколад и пури до гаража...
                                Впрочем, винаги съм се чудил на руснаците - как могат да мезят коняк с лимон?!
                                Този гараж, който го ползваш като склад, адрес има ли? Че да те посетим целокупната клиентела на Кръчмата. Жал ми стана, дето така търчиш напред - назад. Да го опразним и да те освободим от това задължение.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X