IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Май имаш доста внушения от тати.Чичко Фройд да каже. Не че мъжете нямаме от мама.
    Ако един баща не научи дъщеря си да цени хубавите питиета, да игра бридж, да борави с огнестрелно оръжие, да язди кон, да мисли и да взема решения и да си извоюва правото да прави общо взето , каквото на нея й изнася, то той не е изпълнил дълга към родата си
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• 200 гр. шоколад... Препоръчвам! И сега умувам, дали белгийският шоколад е по-качествен от швейцарския...
      Click image for larger version

Name:	20180707_213608[1].jpg
Views:	1
Size:	2.7 КБ
ID:	3355778

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Бадемите са ми внушение от тати, а шамфъстък от един твой колега по образование. Както и съпровождащите ги питиета.
        Наздраве!
        Май имаш доста внушения от тати.Чичко Фройд да каже. Не че мъжете нямаме от мама.
        Last edited by Todor Sabev; 07.07.2018, 23:30.

Коментар

Ако обичаш шоколад като мезе, трябва да знаеш, че има едно правило за тази комбинация - колкото е по-тъмно питието, толкова по-тъмен трябва да е шоколада.
          Наздраве!

П.П. Не съм сигурна кой го е казал, но лафът е, че най-доброто мезе за чаша тъмен ром е първокласната кубинска пура.
          Ей, ма сте калпазани, направихте ме "луда калинка". Сега трябва да тичам за шоколад и пури до гаража...
          Впрочем, винаги съм се чудил на руснаците - как могат да мезят коняк с лимон?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Само ако някоя шоколадова кубинка на годините на рома ти я завива ръчно на коляно пред теб
            Иначе шоколадът върви с всякакъв тъмен алкохол над 40 процента, поне според мен. А шамфъстъкът си е класика, може и бадеми, но само ако аз съм си ги пекъл, иначе не ги харесвам, недопечени са ми. Трева ям само с ракия, евентуално. А реално почти никога не мезя, когато пия - или пия, или ям, средно положение не познавам, може би защото домашният алкохолизъм ми е чужд, защото ми напомня за старостта

Наздраве!
            Бадемите са ми внушение от тати, а шамфъстък от един твой колега по образование. Както и съпровождащите ги питиета.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

Как да се консумира - с удоволствие и без мярка
              П.С. То само "Пепеляшка" да беше, но какво да се прави - добре че са нежните половинки, че иначе директно се връщаме към маляшката либоф, дето много булгаропитеци си я любят, тачат и милеят
              Похвален извод от твоя страна. Аз от позицията на нежните половинки бих добавила - хвала на древните римляни! Възможно е древните елини да са открили секса / щото нали те всичко са измислили и открили/, но римляните са започнали да го ползват по предназначение☺
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

Тук ме излови в крачка. Аз съм почитателка на цветните питиета. Белият ром го ползвам като есенция за сладкишите, които правя.
                Когато пия ром, замезвам с шамфъстък, за конякът предпочитам бадеми.
                Ако обичаш шоколад като мезе, трябва да знаеш, че има едно правило за тази комбинация - колкото е по-тъмно питието, толкова по-тъмен трябва да е шоколада.
                Наздраве!

П.П. Не съм сигурна кой го е казал, но лафът е, че най-доброто мезе за чаша тъмен ром е първокласната кубинска пура.
                Само ако някоя шоколадова кубинка на годините на рома ти я завива ръчно на коляно пред теб
                Иначе шоколадът върви с всякакъв тъмен алкохол над 40 процента, поне според мен. А шамфъстъкът си е класика, може и бадеми, но само ако аз съм си ги пекъл, иначе не ги харесвам, недопечени са ми. Трева ям само с ракия, евентуално. А реално почти никога не мезя, когато пия - или пия, или ям, средно положение не познавам, може би защото домашният алкохолизъм ми е чужд, защото ми напомня за старостта

Наздраве!

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                  И как се консумира това? Курвоазие?
                  Наздраве, ма пак ще трябва слизам до мазата.

Извратена приказка е "Пепеляшка", ама много! Създава изключително погрешни представи и ценности в крехката момическа душа. В резултат на полученото увреждане, следващите 60+ години им сърбаме попарата.
                  Как да се консумира - с удоволствие и без мярка
                  П.С. То само "Пепеляшка" да беше, но какво да се прави - добре че са нежните половинки, че иначе директно се връщаме към маляшката либоф, дето много булгаропитеци си я любят, тачат и милеят
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Дай тогава един професионален съвет - как пиеш белия ром, че намерих тука няколко литра...
                    Тук ме излови в крачка. Аз съм почитателка на цветните питиета. Белият ром го ползвам като есенция за сладкишите, които правя.
                    Когато пия ром, замезвам с шамфъстък, за конякът предпочитам бадеми.
                    Наздраве!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

От теб пиенето тогава, от мен мезето
                      [ATTACH=CONFIG]n3355707[/ATTACH]

С това много върви Наздраве !
                      Много обичам дуди....
                      Ич не разбирам кви са тез сладки мезета за питиетата....( плодове, шоколад, тортички и панделки...)
                      Мезе за мен е купа салата от 5-6 вида зеленчуци и подправки, ядки или пикантни мръвки...

Наздраве !

Коментар

Начи, чаках, чаках и никой не се сети, та затова аз да река едно наздраве, щото днес е еуропският ден на чоколатъла.
                        Ей за мъжката част (по избор):
                        Наздраве!
                        И как се консумира това? Курвоазие?
                        Наздраве, ма пак ще трябва слизам до мазата.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Ето и за нежната част - да си ги мерят, като на Пепеляшка, няма само ние да си ги мерим я
                        Извратена приказка е "Пепеляшка", ама много! Създава изключително погрешни представи и ценности в крехката момическа душа. В резултат на полученото увреждане, следващите 60+ години им сърбаме попарата.
                        Last edited by Ender; 07.07.2018, 21:08.

Коментар

• Начи, чаках, чаках и никой не се сети, та затова аз да река едно наздраве, щото днес е еуропският ден на чоколатъла.
                          Ей за мъжката част (по избор):

или

Ето и за нежната част - да си ги мерят, като на Пепеляшка, няма само ние да си ги мерим я

Наздраве!

Коментар

П.П. Убаво! Начи няма да си пречим на питието. Поне ти - на моето. Аз мога да пия всякакъв ром, без Савой.
                            Дай тогава един професионален съвет - как пиеш белия ром, че намерих тука няколко литра...

Коментар

Ма защо четете всичко като Дявола - евангелието?! Точно обратното съм написал - че го надхвърля.
                              Наздраве!

П.С. "Капитана" ми е в пъти по-вкусен от бакардиту. Добре, че намерих в мазата.
                              Ма, защото сме свикнали да търсим под вола теле.
                              Наздраве!

П.П. Убаво! Начи няма да си пречим на питието. Поне ти - на моето. Аз мога да пия всякакъв ром, без Савой.
                              Мечо

Коментар

Ма защо четете всичко като Дявола - евангелието?! Точно обратното съм написал - че го надхвърля.
                                Наздраве!

П.С. "Капитана" ми е в пъти по-вкусен от бакардиту. Добре, че намерих в мазата.
                                От теб пиенето тогава, от мен мезето
                                Click image for larger version

Name:	images (3).jpeg
Views:	1
Size:	9.8 КБ
ID:	3355707

С това много върви Наздраве !

Коментар

Working...
                                X