Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Бадемите са ми внушение от тати, а шамфъстък от един твой колега по образование. Както и съпровождащите ги питиета.
Наздраве!Last edited by Todor Sabev; 07.07.2018, 23:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАко обичаш шоколад като мезе, трябва да знаеш, че има едно правило за тази комбинация - колкото е по-тъмно питието, толкова по-тъмен трябва да е шоколада.
Наздраве!
П.П. Не съм сигурна кой го е казал, но лафът е, че най-доброто мезе за чаша тъмен ром е първокласната кубинска пура.
Впрочем, винаги съм се чудил на руснаците - как могат да мезят коняк с лимон?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСамо ако някоя шоколадова кубинка на годините на рома ти я завива ръчно на коляно пред теб
Иначе шоколадът върви с всякакъв тъмен алкохол над 40 процента, поне според мен. А шамфъстъкът си е класика, може и бадеми, но само ако аз съм си ги пекъл, иначе не ги харесвам, недопечени са ми. Трева ям само с ракия, евентуално. А реално почти никога не мезя, когато пия - или пия, или ям, средно положение не познавам, може би защото домашният алкохолизъм ми е чужд, защото ми напомня за старостта
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Как да се консумира - с удоволствие и без мярка
П.С. То само "Пепеляшка" да беше, но какво да се прави - добре че са нежните половинки, че иначе директно се връщаме към маляшката либоф, дето много булгаропитеци си я любят, тачат и милеят
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тук ме излови в крачка. Аз съм почитателка на цветните питиета. Белият ром го ползвам като есенция за сладкишите, които правя.
Когато пия ром, замезвам с шамфъстък, за конякът предпочитам бадеми.
Ако обичаш шоколад като мезе, трябва да знаеш, че има едно правило за тази комбинация - колкото е по-тъмно питието, толкова по-тъмен трябва да е шоколада.
Наздраве!
П.П. Не съм сигурна кой го е казал, но лафът е, че най-доброто мезе за чаша тъмен ром е първокласната кубинска пура.
Иначе шоколадът върви с всякакъв тъмен алкохол над 40 процента, поне според мен. А шамфъстъкът си е класика, може и бадеми, но само ако аз съм си ги пекъл, иначе не ги харесвам, недопечени са ми. Трева ям само с ракия, евентуално. А реално почти никога не мезя, когато пия - или пия, или ям, средно положение не познавам, може би защото домашният алкохолизъм ми е чужд, защото ми напомня за старостта
Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ как се консумира това? Курвоазие?
Наздраве, ма пак ще трябва слизам до мазата.
Извратена приказка е "Пепеляшка", ама много! Създава изключително погрешни представи и ценности в крехката момическа душа. В резултат на полученото увреждане, следващите 60+ години им сърбаме попарата.
П.С. То само "Пепеляшка" да беше, но какво да се прави - добре че са нежните половинки, че иначе директно се връщаме към маляшката либоф, дето много булгаропитеци си я любят, тачат и милеятNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Дай тогава един професионален съвет - как пиеш белия ром, че намерих тука няколко литра...
Когато пия ром, замезвам с шамфъстък, за конякът предпочитам бадеми.
Ако обичаш шоколад като мезе, трябва да знаеш, че има едно правило за тази комбинация - колкото е по-тъмно питието, толкова по-тъмен трябва да е шоколада.
Наздраве!
П.П. Не съм сигурна кой го е казал, но лафът е, че най-доброто мезе за чаша тъмен ром е първокласната кубинска пура.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
От теб пиенето тогава, от мен мезето
[ATTACH=CONFIG]n3355707[/ATTACH]
С това много вървиНаздраве !
Ич не разбирам кви са тез сладки мезета за питиетата....( плодове, шоколад, тортички и панделки...)
Мезе за мен е купа салата от 5-6 вида зеленчуци и подправки, ядки или пикантни мръвки...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНачи, чаках, чаках и никой не се сети, та затова аз да река едно наздраве, щото днес е еуропският ден на чоколатъла.
Ей за мъжката част (по избор):
Наздраве!
Наздраве, ма пак ще трябва слизам до мазата.
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕто и за нежната част - да си ги мерят, като на Пепеляшка, няма само ние да си ги мерим яLast edited by Ender; 07.07.2018, 21:08.
Коментар
-
Начи, чаках, чаках и никой не се сети, та затова аз да река едно наздраве, щото днес е еуропският ден на чоколатъла.
Ей за мъжката част (по избор):
или
Ето и за нежната част - да си ги мерят, като на Пепеляшка, няма само ние да си ги мерим я
Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеП.П. Убаво! Начи няма да си пречим на питието. Поне ти - на моето. Аз мога да пия всякакъв ром, без Савой.
Коментар
-
Ма защо четете всичко като Дявола - евангелието?! Точно обратното съм написал - че го надхвърля.
Наздраве!
П.С. "Капитана" ми е в пъти по-вкусен от бакардиту. Добре, че намерих в мазата.
Наздраве!
П.П. Убаво! Начи няма да си пречим на питието. Поне ти - на моето. Аз мога да пия всякакъв ром, без Савой.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ма защо четете всичко като Дявола - евангелието?! Точно обратното съм написал - че го надхвърля.
Наздраве!
П.С. "Капитана" ми е в пъти по-вкусен от бакардиту. Добре, че намерих в мазата.
С това много вървиНаздраве !
Коментар
Коментар