Първоначално изпратено от iivanoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеЕфтиното тролче ииванофф налази и тази тема. Тази приятна тема.
Не знам що му се хващате?..
Не храни трола с отговори, убий го с мълчание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСъни е права за теб явно !!!
- прочете ли допълнението ?
- виж за свободата да избираш аксиоми!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеУмните винаги губим. А при мажоритарен вот- тотално губим, особено- в този регион (географски).Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеЕфтиното тролче ииванофф налази и тази тема. Тази приятна тема.
Не знам що му се хващате?..
Не храни трола с отговори, убий го с мълчание.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОт лошите си. Асен ме води за носа няколко месеца. Теб те усетих на третия пост !!!
- прочети това което дописах в предния постМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеХа !!
кой, кого и защо ?
ако някой има тук желание да си го мери е друга тема
ИЛИ
ако тук има факултет към лудницата пак е друга темаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАко беше сигурен нямаше да си в темата. Нагънахме ви !!!
кой, кого и защо ?
ако някой има тук желание да си го мери е друга тема
ИЛИ
ако тук има факултет към лудницата пак е друга тема
Специално прочети това!Last edited by iivanoff; 11.03.2013, 19:47.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеабе човек, докато не се реши проблема или не се променят самоналожилите се ТУК условия, ще има напрежение, а от това ще губят всички - > дори и умните
а за теб - чакай да взема Големия винкел за 13-годишно-тренирали!
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениесигурен съм!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от noI Разгледай мнениеВероятно имаш предвид, че 92% от малформациите са след ин витро оплождания... а след като го дикиса на държавата за доживотно гледане, уфсътъ се записва за следващото инвитро, без даже да се замисли, че да речем природата е имала основания да препятства продължението на рода??
По-важното е, че обект на здравната каса трябва да бъдат живота и здравето на хората. В този смисъл, ин витро процедурите, не са животоспасяващи, а напротив- животозастрашаващи. Има още ред причини, които сме споменавали с някои от "по-коравосърдечните"съфорумци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениети всичко разбираш и на всеки можеш да разясниш ситуацията
изчезвам,че оспамих тука
п.с. не ме разбра
ако си от Варна си разбрал а ти не си
само че, аз ти предлагам не да ядеш бой а да пиеш кафе ?
аз преценям от твое име че е тъпо това което искаш !!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеразбрах те... ама е мноооого тъпо! направих се че не си го казал!
изчезвам,че оспамих тука
п.с. не ме разбра
ако си от Варна си разбрал а ти не сиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениене ме разбра.но по добреМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар