IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Китайците са като мравки. Гъмжат. И я разбират философията. Сега на това пристанище дето сме, товарим изкуствена тор по един много философски начин. От входа на пристанището влизат камиони пълни с тор опакована в торби. От камионите торта в торби се товари на барджи на сто метра от кораба ни. Барджите, като ги натоварят, застават на борд на нашия кораб. Торбите се претоварват от барджите на кораба, като на кораба много китайци режат торбите и изсипват торта в хамбарите. Празните торби от торта ги разтоварват на кея и после ги извозват някъде, може би на вторични суровини, не знам. За вас лъжа, за мене истина.
    Така по комунистически се създава "заетост" и "вътрешно потребление" с..... огромна ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ.

Да живее Китай и следващото му ново партийно ръководство!

Коментар

Китайците са като мравки. Гъмжат. И я разбират философията. Сега на това пристанище дето сме, товарим изкуствена тор по един много философски начин. От входа на пристанището влизат камиони пълни с тор опакована в торби. От камионите торта в торби се товари на барджи на сто метра от кораба ни. Барджите, като ги натоварят, застават на борд на нашия кораб. Торбите се претоварват от барджите на кораба, като на кораба много китайци режат торбите и изсипват торта в хамбарите. Празните торби от торта ги разтоварват на кея и после ги извозват някъде, може би на вторични суровини, не знам. За вас лъжа, за мене истина.
      Тва на ръка ли бря

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Гледах филм по някоя от образователните програми. Китайците живеят в едни малки корабчета и са непрекъснато в реката. Но не запомних името на реката.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Шанхайската река. Много е широка и е постоянно бъкана с кораби, на по няколко метра един от друг. Не бях виждал такова нещо.
          Докато китайските реки са пълни с кораби, Европа и ние ще гладуваме.
          Изключвам случайно попадналите там български моряци.

Коментар

Шанхайската река. Много е широка и е постоянно бъкана с кораби, на по няколко метра един от друг. Не бях виждал такова нещо.
            Гледах филм по някоя от образователните програми. Китайците живеят в едни малки корабчета и са непрекъснато в реката. Но не запомних името на реката.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Мечо, дан си на Яндзъ бря. Кат каза за многото кораби ми стана интересно.

Глейте кво става

http://www.marinetraffic.com/ais/
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Махат, както с показалеца на стъпалото си да показваш онзи знак.

Разбира се намека, но някак си остава недоизказано чувството.
                "– Ма аз не съм ти откраднал парите бре Киркоре
                – Знам бре Гарабеде, знам, че не си, аз ги намерих после. Но онова гадното чувство остана"
                tnm

Коментар

• Мечо, дан си на Яндзъ бря. Кат каза за многото кораби ми стана интересно.

Глейте кво става

http://www.marinetraffic.com/ais/

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Абе, верно тези махат ли с опашка
                    Махат, както с показалеца на стъпалото си да показваш онзи знак.

Разбира се намека, но някак си остава недоизказано чувството.

Коментар

Винаги е смешно, когато доберман "маха" с опашка. Ще се въздържа...
                      Абе, верно тези махат ли с опашка

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Мечков,

радвам се, че звучиш свежарка, напук на китайския йероглиф. Гледай да не оставаш повече от седмица там, че ще проговорят дръпнатите зъркели български език, кат' си те знам к'ва дървена кошница си по темето, щом и добричкото Русо едва излезе на глава с тИбя ( и някоя друга цицина )

П.П. До другата седмица ще имаш толаранс от Русото, каквито и изцепки да направиш на тема ПознаниеТо ( засега още не си сгафил, което е учудващо ).

Демек - т'ва ти беше за "Добре дошъл!" и имаш Дзън - мани го тоя Чиърс!
                        Не бях прав да те нападам. Всеки си има своите виждания. Наздраве !!!
                        tnm

Коментар

Кажеш ли "о сладък миг поспри" значи си умрял.
                          В този ред на мисли всяко кратко блаженство е сладка смърт и всеки сън е малка смърт, която спохожда всички ни

Следва... Безсъници в Сиатъл

http://www.youtube.com/watch?v=FTABt...eature=related

p.p. простете, просто асоциации с една сцена от един филм, по повод "о сладък миг поспри"
                          Last edited by artemida_sofyanska; 08.11.2012, 17:36.
                          There is no right way. Only your own way!

Коментар

Да, де, ама ако случайно модератор изтрие постовете на "Шекспир", то той има право да се самобанне.

П.П. Извинявай, че не те приблизвам поздравително като завърнало се куче в глутницата.... щото пък и тя една глутница....
                            Покрай тези дебелите книги за философия, дето ги зачетох напоследък, ми стана ясно, че има поети, дето повече я разбират философията от философите. И Гьоте е велик. Кажеш ли "о сладък миг поспри" значи си умрял.
                            tnm

Коментар

• Много се забавлявам със Зарко и неговата тема.

Прилича ми на изследовател: грабне някоя полуумряла жаба (пост) от тази тема. Довлачва я в леговището си (темата си) и започва да й прави дисекция....

Коментар

Май доколкото могат го оставят да се лее свободното слово. То каква ли файда от свободно слово ако няма свободно мислене
                                Мечков,

радвам се, че звучиш свежарка, напук на китайския йероглиф. Гледай да не оставаш повече от седмица там, че ще проговорят дръпнатите зъркели български език, кат' си те знам к'ва дървена кошница си по темето, щом и добричкото Русо едва излезе на глава с тИбя ( и някоя друга цицина )

П.П. До другата седмица ще имаш толаранс от Русото, каквито и изцепки да направиш на тема ПознаниеТо ( засега още не си сгафил, което е учудващо ).

Демек - т'ва ти беше за "Добре дошъл!" и имаш Дзън - мани го тоя Чиърс!
                                Last edited by marandi; 08.11.2012, 17:25.

Коментар

Working...
                                X