IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Достатъчно е само да махаш с опашка
    Винаги е смешно, когато доберман "маха" с опашка. Ще се въздържа...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      П.П. Извинявай, че не те приблизвам поздравително като завърнало се куче в глутницата.... щото пък и тя една глутница....
      Достатъчно е само да махаш с опашка

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Прав си. То жив човек, ако не се провикне на мегданя, ама да го видят и чуят всички как се излага, все едно е умрял.
        Да, де, ама ако случайно модератор изтрие постовете на "Шекспир", то той има право да се самобанне.

П.П. Извинявай, че не те приблизвам поздравително като завърнало се куче в глутницата.... щото пък и тя една глутница....

Коментар

Е то пък от свободно мислене хич файда няма, мен ако питаш Аз ако знайш кво свободно мислене имам ехехейййййй. То, взичките холивудски дзвизди..... От тук нататък, ква е файдата да мислиш свободно за нещо, като не моеш му викна Ююююю бряяяяя твойта мамкаааааа
          Прав си. То жив човек, ако не се провикне на мегданя, ама да го видят и чуят всички как се излага, все едно е умрял.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Май доколкото могат го оставят да се лее свободното слово. То каква ли файда от свободно слово ако няма свободно мислене
            Е то пък от свободно мислене хич файда няма, мен ако питаш Аз ако знайш кво свободно мислене имам ехехейййййй. То, взичките холивудски дзвизди..... От тук нататък, ква е файдата да мислиш свободно за нещо, като не моеш му викна Ююююю бряяяяя твойта мамкаааааа

Коментар

Кат се замисли човек, кво толкоз им се сърдиш на инвесторчено, че чак се самобичуваш
              Май доколкото могат го оставят да се лее свободното слово. То каква ли файда от свободно слово ако няма свободно мислене
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Мечо, добре дошъл в цивилизацията....
                За да те поздравя, си наруших месечния бан....
                Като очи на тайфата по света, разкажи за таз жълта пущина, където корабите са колкото китайците.......
                Успехи на всички...
                до 5.12...
                Добре заварил !!!
                И ти ли ??? Поне добре, че не се самобанваш за винаги, както приятеля ни от Испания. Не им се сърди. Няма смисъл. Нали ни оставят да си говорим почти каквото си искаме.
                tnm

Коментар

Като очи на тайфата по света, разкажи за таз жълта пущина, където корабите са колкото китайците.......
                  Успехи на всички...
                  до 5.12...
                  И ти ли, Бруте Що зачезваш тъй и предаваш фронта Ааа то като й махнеш на една манджа солта, пипера, хляба, де шЪ си топнеш у сосчето, и картофите като махнеш накрая нищо не остава
                  There is no right way. Only your own way!

Коментар

Успехи на всички...
                    до 5.12...
                    Аз се чудех защо не ми се отваря Инвестор-а.
                    А то било заради твоето самобаннване. Без теб Инвестор просто не върви. Някак си е окуцял и осиротял......

Как ли ще изкараме до Никулден?!...

Коментар

Успехи на всички...
                      до 5.12...
                      Кат се замисли човек, кво толкоз им се сърдиш на инвесторчено, че чак се самобичуваш

Коментар

• Мечо, добре дошъл в цивилизацията....
                        Успехи на всички...
                        до 5.12...

Коментар

Сетих се за тебе. Ти ми зададе въпрос за второ качество хора. Аз тогава го извъртях, че е заради историята. Това е вярно, че беше заради историята, но аз наистина си мисля, че хората сме почти еднакви. То май и в НАУКАТА така го пише
                          За хората и мишоците...

И аз мисля, че сме еднакви, просто различните обстоятелства ни карат да отключваме качества или пороци, които засилват образа, който сме възприели. Но в никой случай не може да се каже, че някой няма качества или пък няма пороци.

Коментар

Сетих се за тебе. Ти ми зададе въпрос за второ качество хора. Аз тогава го извъртях, че е заради историята. Това е вярно, че беше заради историята, но аз наистина си мисля, че хората сме почти еднакви. То май и в НАУКАТА така го пише
                            Ехаа - добра памет Как се оживи форумчето мммм красота
                            They didn't have your name

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Уффф ...
                              сега ще ме караш, да ти купувам хубаво вино, да те лекувам

Коментар

• Първоначално изпратено от faberge. Разгледай мнение
                                Здрасти, Мечо
                                Липсваше ни
                                tnm

Коментар

Working...
                                X