Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеП.П. Извинявай, че не те приблизвам поздравително като завърнало се куче в глутницата.... щото пък и тя една глутница....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПрав си. То жив човек, ако не се провикне на мегданя, ама да го видят и чуят всички как се излага, все едно е умрял.
П.П. Извинявай, че не те приблизвам поздравително като завърнало се куче в глутницата.... щото пък и тя една глутница....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕ то пък от свободно мислене хич файда няма, мен ако питашАз ако знайш кво свободно мислене имам ехехейййййй. То, взичките холивудски дзвизди..... От тук нататък, ква е файдата да мислиш свободно за нещо, като не моеш му викна Ююююю бряяяяя твойта мамкаааааа
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМай доколкото могат го оставят да се лее свободното слово. То каква ли файда от свободно слово ако няма свободно мисленеАз ако знайш кво свободно мислене имам ехехейййййй. То, взичките холивудски дзвизди..... От тук нататък, ква е файдата да мислиш свободно за нещо, като не моеш му викна Ююююю бряяяяя твойта мамкаааааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКат се замисли човек, кво толкоз им се сърдиш на инвесторчено, че чак се самобичувашБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМечо, добре дошъл в цивилизацията....
За да те поздравя, си наруших месечния бан....
Като очи на тайфата по света, разкажи за таз жълта пущина, където корабите са колкото китайците.......
Успехи на всички...
до 5.12...
И ти ли ??? Поне добре, че не се самобанваш за винаги, както приятеля ни от Испания. Не им се сърди. Няма смисъл. Нали ни оставят да си говорим почти каквото си искаме.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМечо, добре дошъл в цивилизацията....
Като очи на тайфата по света, разкажи за таз жълта пущина, където корабите са колкото китайците.......
Успехи на всички...
до 5.12...Що зачезваш тъй и предаваш фронта
Ааа то като й махнеш на една манджа солта, пипера, хляба, де шЪ си топнеш у сосчето, и картофите като махнеш накрая нищо не остава
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Успехи на всички...
до 5.12...
А то било заради твоето самобаннване. Без теб Инвестор просто не върви. Някак си е окуцял и осиротял......
Как ли ще изкараме до Никулден?!...
Коментар
-
Успехи на всички...
до 5.12...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСетих се за тебе. Ти ми зададе въпрос за второ качество хора. Аз тогава го извъртях, че е заради историята. Това е вярно, че беше заради историята, но аз наистина си мисля, че хората сме почти еднакви. То май и в НАУКАТА така го пише
И аз мисля, че сме еднакви, просто различните обстоятелства ни карат да отключваме качества или пороци, които засилват образа, който сме възприели. Но в никой случай не може да се каже, че някой няма качества или пък няма пороци.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСетих се за тебе. Ти ми зададе въпрос за второ качество хора. Аз тогава го извъртях, че е заради историята. Това е вярно, че беше заради историята, но аз наистина си мисля, че хората сме почти еднакви. То май и в НАУКАТА така го пишеКак се оживи форумчето мммм красота
They didn't have your name
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеУффф ...
сега ще ме караш, да ти купувам хубаво вино, да те лекувам
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge. Разгледай мнениеЗдрасти, Мечо
Липсваше ниБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар