IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    ха ха ха браво мечи

ох, момчета лошо ми стана туй вино дето го пих май фалшиво ще да е корем, глава, гръб к'во Ни мъ боли
    Уффф ...
    сега ще ме караш, да ти купувам хубаво вино, да те лекувам
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ха ха ха браво мечи

ох, момчета лошо ми стана туй вино дето го пих май фалшиво ще да е корем, глава, гръб к'во Ни мъ боли
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Здрасти, Мечо
        Липсваше ни
        They didn't have your name

Коментар

Никакви такива, без теб е скучно! Да си идваш да пишеш, че ...
          Готово. За гордиевия възел.

Какво означава разсичането на Гордиевия възел. Означава, че едно нещо, което е вързано, може да се разсече, да се запали, да не се бара, и ред други неща. Не е необходимо непременно да се развърже. Но може и да се развърже. Няма лошо. Зависи какво ще подскажат неволята, интуицията и опита. Може да подскажат да се ДОЗАВЪРЖЕ. Каквото подскажат, това е. Пък може и нищо да не означава. На бай Санди му писнало да гледа тъпаците как се мъчат да го отвържат и го клъцнал със сабята.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Кажи някоя морска история... Гледаме яко по Дискавъри как хващат едни големи риби.
            Тук сега като си купувах интернета, едвам се разбрах с три китайки. Накрая ме заведоха до един компютър дето монитора му заемаше половината стена на магазина. (стената е нормална, монитора е огромен). И си писахме ей тъй те на китайски пък аз на английски. Разбрахме се.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Да, ама дебелото псе лочи вино от време на време
              Цветно ли е около теб?
              И широкоекранно. Тук сме на сто 200 мили нагоре по една китайска река. По Дунава сигурно откак свят светува не са минали толкова кораби, колкото минават тук за един ден. Лудница.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                По скоро аз западнах без темата. Като я чета темата без мен, някак си по ми харесва. Пък аз не съм скромен човек. Ама пише ми се бре !!!
                Кажи някоя морска история... Гледаме яко по Дискавъри как хващат едни големи риби.

Коментар

Добро утро, tnm
                  Добро утро, красавици и юнаци

Станахме трима трезвеници
                  Да, ама дебелото псе лочи вино от време на време
                  Цветно ли е около теб?
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Мечо мачо сериозно забиваш във философските дебри, като си дойдеш шЪ тЪ запознаем с една мацка социоложка дето много ги разбира тЕя работи и разработва теория за някакви архетипи в интернет пространството, има да си споооорите на воля
                    Философията и ти я разбираш. Аз малко късно го разбрах МИРОЗДАНИЕТО
                    tnm

Коментар

Мечо мачо сериозно забиваш във философските дебри, като си дойдеш шЪ тЪ запознаем с една мацка социоложка дето много ги разбира тЕя работи и разработва теория за някакви архетипи в интернет пространството, има да си споооорите на воля
                      Философията и ти я разбираш. Не знам. Аз късно го разбрах МИРОЗДАНИЕТО.
                      tnm

Коментар

• Никакви такива, без теб е скучно! Да си идваш да пишеш, че ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          Къде си бе Мечо... Западна темата без теб приятелю...
                          По скоро аз западнах без темата. Като я чета темата без мен, някак си по ми харесва. Пък аз не съм скромен човек. Ама пише ми се бре !!!
                          tnm

Коментар

Малко размисли за противоположностите.
                            1. Временно и вечно. Ако сегашния момент е единственото, което е, няма минало и няма бъдеще, тогава всичко е вечно. Може да се каже и че временно и вечно е едно и също.
                            2. Добро и зло. Да разгледаме един резултат от мач – 1 : 0 за Испания срещу Германия. Според испанците това е добро. Според германците това е зло. Или с други думи, един и същи резултат от един и същи мач е хем добро, хем зло. Значи добро и зло са едно и също нещо.
                            3. Истина и лъжа. Всеки човек със свободно мислене има право да приеме за истина всичко което си поиска. Има право също и да приеме за лъжа всичко което си поиска. Или с други думи човек има право да приеме едно и също нещо както за истина, така и за лъжа. Значи истина и лъжа са едно и също нещо.
                            4. Вярно и грешно. В зависимост от приетите истини, виж точка 3, един и същ рационален аргумент може да бъде доказан както като верен така и като грешен. Вярно и грешно е едно и също.
                            5. Нещо и не нещо. Дори и да е грешно, че нещо и не нещо е едно и също, то пак е вярно, защото вярно и грешно са едно и също, както като рационални аргументи, така и като приети с чисто съзнание истини (лъжи).

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Ако беха хванАли Мечика, щеха да се видат у чудо милицаите ...
                              Още щеха да се чудат кое е бело и кое черно...
                              Малко размисли за противоположностите.
                              1. Временно и вечно. Ако сегашния момент е единственото, което е, няма минало и няма бъдеще, тогава всичко е вечно. Може да се каже и че временно и вечно е едно и също.
                              2. Добро и зло. Да разгледаме един резултат от мач – 1 : 0 за Испания срещу Германия. Според испанците това е добро. Според германците това е зло. Или с други думи, един и същи резултат от един и същи мач е хем добро, хем зло. Значи добро и зло са едно и също нещо.
                              3. Истина и лъжа. Всеки човек със свободно мислене има право да приеме за истина всичко което си поиска. Има право също и да приеме за лъжа всичко което си поиска. Или с други думи човек има право да приеме едно и също нещо както за истина, така и за лъжа. Значи истина и лъжа са едно и също нещо.
                              4. Вярно и грешно. В зависимост от приетите истини, виж точка 3, един и същ рационален аргумент може да бъде доказан както като верен така и като грешен. Вярно и грешно е едно и също.
                              5. Нещо и не нещо. Дори и да е грешно, че нещо и не нещо е едно и също, то пак е вярно, защото вярно и грешно са едно и също, както като рационални аргументи, така и като приети с чисто съзнание истини (лъжи).
                              tnm

Коментар

Добро утро, tnm
                                Добро утро, красавици и юнаци

Станахме трима трезвеници
                                Къде си бе Мечо... Западна темата без теб приятелю...

Коментар

Working...
                                X