Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМанков, нали имаше някакви виждания за управление базирано не на сбор от групи с общи цели?
Ама не е толкова лесно.
Ти ще четеш ли 30 страници пост?
Аз не бих.
Та си сбирам акъла хем теоретично, хем практично.
-----------------------
Нема къде да се бърза, Вал - това е само първата вълна, най-малката.
Ще има още, големи
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа, но Съни никога не е твърдяла, че е релативистка. Съни не ме води за носа. Няма как да е от лошите и ти го знаеш, не си по глупава от мен.
Абсолютно директна съм, за да не бъда обвинена в увъртане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеМнооого глупаво!
- на никой не съм направил нищо лощо - напротив - където мога помагамБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа, но Съни никога не е твърдяла, че е релативистка. Съни не ме води за носа. Няма как да е от лошите и ти го знаеш, не си по глупава от мен.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнениеЩе ти пиша но малко по-късно че сядам да вечерям.И сигурно на лични.
Обвини ме публично - отговори ми публично.
Или нещо ме харесваш интимно?
-------------------
Амстердам, от мен проблеми днес нямаш - държа се в ръце. Приятна ти вечер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНали си релативист. Помисли за възможността, Съни да те води за носа, галейки те по националистичната главица.
Целта ни е една- добруване, нали? Пътищата ни са различни.
аз не му казах - ЙОК НЕ СИ ПРАВ!
Напротив, обясних му кога е прав, кога не е и кога са прави с контрагента си!
Вместо да ми е благодарен доживот, затова че му отворих лекинко възпиятието, той ме намрази!!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНали си релативист. Помисли за възможността, Съни да те води за носа, галейки те по националистичната главица.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСъни е права за теб явно !!! Трябва да ти призная обаче, че ти ме води за носа най дълго време., галейки те по националистичната главица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеЯ разкажи как, според теб?
Липсата на отговор ще означава, че си въздухар от корен.
Ще ти пиша но малко по-късно че сядам да вечерям.И сигурно на лични.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнениеНямаш си и на представа колко сте от един отбор!
Липсата на отговор ще означава, че си въздухар от корен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСъни е права за теб явно !!!
Ето ти малък пример: Съгласни сме, че образованието трябва да бъде най- приоритетна област, нали? Въпросът е: при тази структура на населението и при провеждане на честна разяснителна кампания, в която е обяснено, кои групи какво ще загубят в краткосрочен план, ако приоритетно финансираме образованието, е ли е възможно чрез референдум да се реши това? Какъв ще е изходът от подобен референдум?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНищо нямам намерение да чета. Ти, Вал и Асен за мен не съществувате.
- на никой не съм направил нищо лощо - напротив - където мога помагамМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар