If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Това, чичо, ми се чине да е леко злобно.
Трябва да ми е домът, а не да го мисля- ще ходя ли да копам, няма ли- имам и други ангажименти. Не му е дошло времето просто.
Не съм еврейка (провокирах мечо, но той не поддаде ), а и нямам проблем с физическия труд- стига да не е прекалено физически.
Валче, колко ти трябват за да ти е красиво ..на душата ..?
пп Освен бати Ваньо, разбира се...
пп Еврейка и физически труд.......Айде сега....
Това, чичо, ми се чине да е леко злобно.
Трябва да ми е домът, а не да го мисля- ще ходя ли да копам, няма ли- имам и други ангажименти. Не му е дошло времето просто.
Не съм еврейка (провокирах мечо, но той не поддаде ), а и нямам проблем с физическия труд- стига да не е прекалено физически.
Преди доста години имах "селска авантюра"- в смисъл, че се пробвах- частично, за подобен живот- благодатен физически труд, чист въздух, красива гледка. Не ми е било времето, а и тези, които подкукоросах, и те не бяха селяни по душа изключая един.
п.п.Мечо, ако съм еврейка , ще ме изгоните ли?
Валче, колко ти трябват за да ти е красиво ..на душата ..?
пп Освен бати Ваньо, разбира се...
пп Еврейка и физически труд.......Айде сега....
Преди доста години имах "селска авантюра"- в смисъл, че се пробвах- частично, за подобен живот- благодатен физически труд, чист въздух, красива гледка. Не ми е било времето, а и тези, които подкукоросах, и те не бяха селяни по душа изключая един.
И квоооо стана?
Тя и моята дето мисля мое да не стане. Щото аз и града си харесвам, а и в странство за по седмица-две по няколко пъти ходя, от моренце не се лишавам
Гледам прагматично на този вид дейност. Понастоящем, помагаме частично в селските дейности на близък, който е като прелетните птици- лято в близко село, зимата- във Варна. Не изпитвам тази тръпка от покълването на семената и разлистването на дървесата. Може и да си променя отношението.
Не е по темата, но си спомних как ми пращаха туба домашен ябълков оцет по Еконт това клед като от Български пощи били отказали да го превозят
В тази тема, всичко е по темата. Анархия мать порядка, Махно наш батько. Има само едно единствено правило - няма никакви правила. Спомням си с бате Маранди като се псувахме, почнаха да ни трият далеееч след като нарушихме добрия ТОН
Коментар