Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗависи за какво ще я ползваш, тнм.
Много боли на бензиностанцията.
Мисля да я използвам като физическо лице, а не като фирма.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОчите на човека показват какво има между ушите му.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Вчера имах близък контакт с нашата правораздавателна система. Мъка, мъка, мъкаааа. Подлудих де що народ имаше около мен.
Добро утро чета
сколько идиотов,
что стрелять охота,
а система типа чтоб тебя парабатить,
и порядка нету,
и свободы нету,
остается только
эту песню голосить:
анархия-мать порядка,свобода или хана!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИме едни руски филми от 50-те, в които няма отрицателни герои. Всички са едни добри, добри, добри и всеотдайни, и чувствата им платонични и чисти. А как работят- като за 10!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЕй ти един филм да се утешиш - нали от една седмица си фен на Махно
Служили два товарища - http://my-hit.ru/film/14208/online
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение..... А някой е казал нещо, а съм го (я) ПОДПУКАЛ......
Служили два товарища - http://my-hit.ru/film/14208/online
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВ песента за твоя ХАБИТАТ така ли се пее
В моят хабитат не пеем. Тази част от процеса на ухажване сме го отстъпили на славеите и глухарите.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобре, че жените не са хубавици, родени само за плеснициБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение"Във теб мъжете са симпатяги, родени само за тояги
във теб жените са тъй красиви родени само за любов"
Песен за Провадия
Та значи, ще ни подпука симпатяга Ама как - само той си знае. За сега предпочита да го запази в тайнаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар