Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТи с 2 дка градина може да изхраниш половин село, бряПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОколо 2000 (две хиляди) общо сичкото.
2 (два) декара около
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОколо 2000 (две хиляди) общо сичкото.
2 (два) декара околоПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТо, всичко е по евтино в магазина, но нали идеята е да си хрупаме каквото сме отгледали
Доматите отиват на консерви, краставиците също и другото по фризерите. Пиперът е най-вкусен есента и най-евтин.
Морковите са без пари в магазините и стар лук също.
Ламята сее само родни сортове и не пръска с никаква химия. Даже има сорт лози, дет' не се пръскат.
П.П. А, бе еко на екото-то сме тук - хаха
Само вода да имате, щот' тя градината е двор на къща с геран и помпа и едно корито 3 тона, което се пълни. Маркучите му са наредени и само ходи да пуска помпата и да мести маркучите по редовете.
И се прибира, ама още е рано за домати и краставици. Въпрос на организация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХммм, това колко квадрата прави!?
2 (два) декара околоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИзкопах ЛОЗЕТО !!! И едно две местенца за зарзавати.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХахах, то вече не трябва ли да са са насадени нещата и работите
Някой трябва да готви и да прави салатите, докато добруджанци се борят със земята.
Каза ми, че са посели тиквите, тиквичките, пъпешите и дините, малко лук за зелено и разсада от айсберг.
По Великден ще се сее домати, краставици, патладжан, пипер и люти чушлета ... и не знам си още какво.
П.П. Сеят непрекъснато салата и имат почти през цялата година - до късна есен.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХъммм, може и така да е. Сега си спомням, по тва време на село беше фрашкано със зелена салата С камиони са идвали да товарят Което ме навежда на мисълта... могат ли да се отглеждат салати до късна есен?
Само, чесън, магданоз, копър, джоджен, домати, краставици, зелен боб, грах, коприва и лапад. Другото е по-евтино от магазинЯ.
Ягоди, малини, овощки и грозде не ги броя - те са отделно.Last edited by marandi; 14.04.2013, 19:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИзкопах ЛОЗЕТО !!! И едно две местенца за зарзавати.
Наесен ще ти се обадим да ти кажем за народната мъдрост: Бунак лозе копае - юнак вино пие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМечо, ти копаш само за да пробваш фрезата или ще сееш/садиш нещо на копаното?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХахах, то вече не трябва ли да са са насадени нещата и работите
Краставиците малко по-късно се слагат, засега са на разсад още
Коментар
Коментар