If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
А защо е необходимо приятелство за да се получи дружески разговор!?
Докога трябва да се изострят чувствата и да се освобождават от рутина, след като говорим за приятелство?
Какво е това приятелство, което не може да приеме нечия промяна, пък била и тя в резултат на практикуване на професия?
А какво ще му попречи да се научи да приеме тази промяна!?
Тази търсещ човек дали въобще има нужда да бъде спасяван след като смята, че свободата се заключава в ограждане със стени?
Е, те сега те фанах да не четеш внимателно!
Зарко може, мене не!
Ако не се поправиш, перкулясвам и си накатавам нова тема:
"Дзен или начина да се подгъне панталон/"Зара"/"
Или:
"Трябва ли да готвим бидейки инвестмъни или какво знаем за подземният живот на мравките живяли по времето на Буда, оставяйки ги да сечат заблудите на воля, макар и с риск да пропуснат някои империци сред своите."
Пък аз веднъж да те попитам нещо, пък ти да се излундзиш!
На що ли ми напомняш?
.................................................. ...
Правописът ми е Колеблив. Добър правопис е, но се Колебае и буквите отиват на грешни места...
Пух
Обичаш ли да експериментираш ??? Приемаш ли предизвикателствата ??? Всеки мисли рационално. Въпроса е да разбира, че това не е реалността, а нейно приближение, поради невъзможността (или друга причина) да се направи експеримент (да се погледне през ключалката).
Много от важните решения съм "взела" по този начин- привидно необмислено, спонтанно . Аргументирала съм ги рационално след като са били вече факт.
Мечо, не съм много съгласна с теб. Не бих определила себе си като фундаменталист на кое да е от двете течения- мимикрирам според зависи. В крайна сметка, теориите са, веднъж, за да направят света разбираем, като правейки го разбираем за голяма група от хора- някак си стават вредни, втори път, за да предугаждаш нещата, като от определен момент нататък- не можеш да ги използваш в това им качество.
За дружеските раздумки не е необходимо приятелство, а интерес към темата и общ език. Не казвам единомислие.
Обичаш ли да експериментираш ??? Приемаш ли предизвикателствата ??? Всеки мисли рационално. Въпроса е да разбира, че това не е реалността, а нейно приближение, поради невъзможността (или друга причина) да се направи експеримент (да се погледне през ключалката).
Мечо, не съм много съгласна с теб. Не бих определила себе си като фундаменталист на кое да е от двете течения- мимикрирам според зависи. В крайна сметка, теориите са, веднъж, за да направят света разбираем, като правейки го разбираем за голяма група от хора- някак си стават вредни, втори път, за да предугаждаш нещата, като от определен момент нататък- не можеш да ги използваш в това им качество.
За дружеските раздумки не е необходимо приятелство, а интерес към темата и общ език. Не казвам единомислие.
На една Галакси двойка вече четвърти месец не мога да ѝ събера чарковете.
Всичко си работи, само дето Глобул ми бега по тъч линията/кат тебе напоследък/ - да го ползвам като телефон ми позволява само гат ѝ скимне.
Пък и чуждо не барам. Не ми е сладко.
Истината, както казва един съфорумец, е въпрос на вкус
Що четеш много. За да решаваш после уравнения с х и у ли или за да прецениш, кое от прочетеното да приемеш и кое да отхвърлиш ???
ПП
А няма ли да е по лесно да вземеш чужд телефон и да си поиграеш сам и така да приемеш или да отхвърлиш прочетеното.
А-а-а!
Ма аз обичам да ги разглобявам.
На една Галакси двойка вече четвърти месец не мога да ѝ събера чарковете.
Всичко си работи, само дето Глобул ми бега по тъч линията/кат тебе напоследък/ - да го ползвам като телефон ми позволява само гат ѝ скимне.
Пък и чуждо не барам.
Не ми е сладко.
Пък и в Тубата девелопърите винаги ме изпреварват с играенето.
Умните се учат от грешките на другите, а глу..........
Коментар