IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сал, читателите ли разбрахме, какво ви пита Серго?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      И на моите!

Как беше лафът - свободата е състояние на духа!? Само че Серго не говори за свободата, а за освобождаването.
      Така е, сал един недостатък има и не моем да го освободим от него !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение

Затуй теб питам!
        Какво питаш ???
        tnm

Коментар

Ясно

А защо е необходимо приятелство за да се получи дружески разговор!?

Докога трябва да се изострят чувствата и да се освобождават от рутина, след като говорим за приятелство?

Какво е това приятелство, което не може да приеме нечия промяна, пък била и тя в резултат на практикуване на професия?

А какво ще му попречи да се научи да приеме тази промяна!?

Тази търсещ човек дали въобще има нужда да бъде спасяван след като смята, че свободата се заключава в ограждане със стени?

Е, те сега те фанах да не четеш внимателно!

Зарко може, мене не!

Ако не се поправиш, перкулясвам и си накатавам нова тема:
          "Дзен или начина да се подгъне панталон/"Зара"/"

Или:
          "Трябва ли да готвим бидейки инвестмъни или какво знаем за подземният живот на мравките живяли по времето на Буда, оставяйки ги да сечат заблудите на воля, макар и с риск да пропуснат някои империци сред своите."

Пък аз веднъж да те попитам нещо, пък ти да се излундзиш!
          На що ли ми напомняш?

.................................................. ...
          Правописът ми е Колеблив. Добър правопис е, но се Колебае и буквите отиват на грешни места...
          Пух

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Какъв е въпроса ??? Ако е за това къде те слага философията, аз зададох уточняващи въпроси, а ти ми се подигра.

Бре Мечо!

Не може да кажеш на чиляк, че ти се подиграва щом преди това доброволно и редовно сам се е правил на "мед и маскара"!

Се едно да се цупиш на некоя индийска крава, щом ти олигави маншета!
            Или на Смонафта, щото цап-царапа през живота!
            Немислимо!

Нещо ти издиша философията.
            А не ми се ще да е така.
            Или логиката?
            Знам ли!

Пък като задаваш въпроси, то се напъни да стигнат до мен!
            Аз един въпрос не видях!

Виж аз колко чрезвичайно се пенлява, докато каптирам вопроса?

Пък ти се го ударяш на некойси Манджушри!
            Ми не го познавам бе!
            Не е от мойта махала.

Затуй теб питам!

............................................
            А бе де зачезна тоя Асен, та да се изходи сократце?
            Кат боновете от Кореком е.
            Last edited by sergo; 23.09.2012, 12:35.

Коментар

Значи си емпиричка и релативистка. Ето, заклеймих те.

ПП
              И Серго мога да заклеймя, ама не ми отговаря на въпросите.
              И на моите!

Как беше лафът - свободата е състояние на духа!? Само че Серго не говори за свободата, а за освобождаването.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Много от важните решения съм "взела" по този начин- привидно необмислено, спонтанно . Аргументирала съм ги рационално след като са били вече факт.
                Значи си емпиричка и релативистка. Ето, заклеймих те.

ПП
                И Серго мога да заклеймя, ама не ми отговаря на въпросите.
                tnm

Коментар

Обичаш ли да експериментираш ??? Приемаш ли предизвикателствата ??? Всеки мисли рационално. Въпроса е да разбира, че това не е реалността, а нейно приближение, поради невъзможността (или друга причина) да се направи експеримент (да се погледне през ключалката).
                  Много от важните решения съм "взела" по този начин- привидно необмислено, спонтанно . Аргументирала съм ги рационално след като са били вече факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Добър Ви ден!

http://www.youtube.com/watch?v=PcYNU...eature=related

Мечо, не съм много съгласна с теб. Не бих определила себе си като фундаменталист на кое да е от двете течения- мимикрирам според зависи. В крайна сметка, теориите са, веднъж, за да направят света разбираем, като правейки го разбираем за голяма група от хора- някак си стават вредни, втори път, за да предугаждаш нещата, като от определен момент нататък- не можеш да ги използваш в това им качество.

За дружеските раздумки не е необходимо приятелство, а интерес към темата и общ език. Не казвам единомислие.
                    Обичаш ли да експериментираш ??? Приемаш ли предизвикателствата ??? Всеки мисли рационално. Въпроса е да разбира, че това не е реалността, а нейно приближение, поради невъзможността (или друга причина) да се направи експеримент (да се погледне през ключалката).
                    tnm

Коментар

• Добър Ви ден!

http://www.youtube.com/watch?v=PcYNU...eature=related

Мечо, не съм много съгласна с теб. Не бих определила себе си като фундаменталист на кое да е от двете течения- мимикрирам според зависи. В крайна сметка, теориите са, веднъж, за да направят света разбираем, като правейки го разбираем за голяма група от хора- някак си стават вредни, втори път, за да предугаждаш нещата, като от определен момент нататък- не можеш да ги използваш в това им качество.

За дружеските раздумки не е необходимо приятелство, а интерес към темата и общ език. Не казвам единомислие.

Коментар

Бе Мечо!

Откакто си бръщолевим, един вопрос ти турнах и ти йощ се глистиш кат цръвяк из рибарска консерва?
                        Какъв е въпроса ??? Ако е за това къде те слага философията, аз зададох уточняващи въпроси, а ти ми се подигра.
                        tnm

Коментар

Истината, както казва един съфорумец, е въпрос на вкус

Бе Мечо!

Откакто си бръщолевим, един вопрос ти турнах и ти йощ се глистиш кат цръвяк из рибарска консерва?

Коментар

А-а-а!
                            Ма аз обичам да ги разглобявам.

На една Галакси двойка вече четвърти месец не мога да ѝ събера чарковете.
                            Всичко си работи, само дето Глобул ми бега по тъч линията/кат тебе напоследък/ - да го ползвам като телефон ми позволява само гат ѝ скимне.

Пък и чуждо не барам.
                            Не ми е сладко.
                            Истината, както казва един съфорумец, е въпрос на вкус
                            tnm

Коментар

Що четеш много. За да решаваш после уравнения с х и у ли или за да прецениш, кое от прочетеното да приемеш и кое да отхвърлиш ???

ПП

А няма ли да е по лесно да вземеш чужд телефон и да си поиграеш сам и така да приемеш или да отхвърлиш прочетеното.

А-а-а!
                              Ма аз обичам да ги разглобявам.

На една Галакси двойка вече четвърти месец не мога да ѝ събера чарковете.
                              Всичко си работи, само дето Глобул ми бега по тъч линията/кат тебе напоследък/ - да го ползвам като телефон ми позволява само гат ѝ скимне.

Пък и чуждо не барам.
                              Не ми е сладко.

Пък и в Тубата девелопърите винаги ме изпреварват с играенето.
                              Умните се учат от грешките на другите, а глу..........
                              Last edited by sergo; 23.09.2012, 11:11.

Коментар

Ясно

А защо е необходимо приятелство за да се получи дружески разговор!?

Докога трябва да се изострят чувствата и да се освобождават от рутина, след като говорим за приятелство?

Какво е това приятелство, което не може да приеме нечия промяна, пък била и тя в резултат на практикуване на професия?

А какво ще му попречи да се научи да приеме тази промяна!?

Този търсещ човек дали въобще има нужда да бъде спасяван след като смята, че свободата се заключава в ограждане със стени?
                                А стените наистина са свобода...
                                tnm

Коментар

Working...
                                X