Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТова е идея !!!
Тъкмо няма да има кой да ми опява, че оставям хората без право на мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
п.п.Мечо, ако съм еврейка , ще ме изгоните ли?
Тъкмо няма да има кой да ми опява, че оставям хората без право на мнениеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВалче, колко ти трябват за да ти е красиво ..на душата ..?
пп Освен бати Ваньо, разбира се...
пп Еврейка и физически труд.......Айде сега....
Трябва да ми е домът, а не да го мисля- ще ходя ли да копам, няма ли- имам и други ангажименти. Не му е дошло времето просто.
Не съм еврейка (провокирах мечо, но той не поддаде ), а и нямам проблем с физическия труд- стига да не е прекалено физически.Last edited by val/she; 14.04.2013, 21:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ квоооо стана?
Тя и моята дето мисля мое да не стане. Щото аз и града си харесвам, а и в странство за по седмица-две по няколко пъти ходя, от моренце не се лишавам
Идеята беше подобна на твоята, но другите участници си бяха бонвивани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПреди доста години имах "селска авантюра"- в смисъл, че се пробвах- частично, за подобен живот- благодатен физически труд, чист въздух, красива гледка. Не ми е било времето, а и тези, които подкукоросах, и те не бяха селяни по душа изключая един.
пп Освен бати Ваньо, разбира се...
пп Еврейка и физически труд.......Айде сега....
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПреди доста години имах "селска авантюра"- в смисъл, че се пробвах- частично, за подобен живот- благодатен физически труд, чист въздух, красива гледка. Не ми е било времето, а и тези, които подкукоросах, и те не бяха селяни по душа изключая един.
Тя и моята дето мисля мое да не стане. Щото аз и града си харесвам, а и в странство за по седмица-две по няколко пъти ходя, от моренце не се лишавам
Коментар
-
Коментар
-
Преди доста години имах "селска авантюра"- в смисъл, че се пробвах- частично, за подобен живот- благодатен физически труд, чист въздух, красива гледка. Не ми е било времето, а и тези, които подкукоросах, и те не бяха селяни по душа изключая един.
п.п.Мечо, ако съм еврейка , ще ме изгоните ли?Last edited by val/she; 14.04.2013, 21:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеНе е по темата, но си спомних как ми пращаха туба домашен ябълков оцет по Еконт това клед като от Български пощи били отказали да го превозят
ПП
И еврейчета няма, щото ги гонимБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеА биричка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКой туй бре?
До мене има 6 празни къщи ......
ПП Зелени листа....
Мръвка по нивите не расте..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Кресона ми е поникнал, вчера садих бораго...
.
Коментар
Коментар