If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Аз се досещам, че Вал говори за снощния тенис мач, на който се правеше на Джокович с тези забивки и волета.
Някак си не мога да се съглася. Какво ти говори съвета "Не следвай схеми". Аз нито знаех предварително, че Зарата ще ми вдигне за воле, нито че бате Маранди ще ми предлага работа.
толкоз ли е трудно да отвориш един чичо Гугъл, да напишеш индетерминизъм и ще ти покаже:........................................
Как да го обясня по-просто?!
................. И вземи си отвори линк-овете, които съм дал да си прочетеш най-общо дефенициите. Няма да се умориш, че си прочел 1-на страничка текст.
Ще съдя Мечката за (е)нтулектуален тормоз, който ми причинява да чета простотии
Да бе-е-е,
Та да почнат да ми никнат перхидролени букли.
Аз си се харесвам прошарен.
Нема ти мине номеро!
Не ща чичо Гугъл. Искам бате Маранди.
Пукни се!
Като се бараш на интелекуртен - карай мюзиката докрай. Ко ме пращаш в девета глуха?
Аз съм българин все пак, едва ли не. И нищо българско не ми е чуждо.
Да съм чел Гугъл!
Майко-о-о-о-о-о!
И това доживях да чуя!
И то от особа, дето ми проглуши пеленгаторите на тема филтриране на нформацията!
Ми що не не си напишеш на твоето блокче - "Чети Гугъл!" и сичкото друго да затриеш?
Или ме подготвяш за другия път? Щом си купя нова книга от книжарницата и открехна смирено първата страница - да срещна сущите големи букви: "ЧЕТИ ГУГЪЛ"? А другите петстотин - празни. Стават и като за "първа нужда", биват и за згръщане. Вместо целофан.
Аз днес нито си спомням да съм го плюл, нито да съм си говорил с него за кораби. Или както е прието да се казва в темата напоследък, цитирай мой пост от ДНЕС, в който оплювам или иронизирам бате Маранди
Аз чета назад.
Напоследък се опитваш да прилагаш едни доста семпли техники с/у опонентите си. Зарежи ги! Води диалога естествено, а не следвай схеми.
Маранди и Мечо имат някаква непоносимост един към друг, а думичката "кораб" отключва и по-искреното й вербализиране.
Аз днес нито си спомням да съм го плюл, нито да съм си говорил с него за кораби. Или както е прието да се казва в темата напоследък, цитирай мой пост от ДНЕС, в който оплювам или иронизирам бате Маранди
Коментар