Сам юнак на коня, съм, Мечо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеАз се досещам, че Вал говори за снощния тенис мач, на който се правеше на Джокович с тези забивки и волета.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА, забравих, захапах сабален Факушко. От един отбор ли сте веке ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАми аз днес си говорих с Миа и tnm, ама не съм прилагал нищо срещу тях. А и нещо казах на бате Маранди, но пак не срещу него, а просто му отговорих.
Нещо май а ???Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗа какво говориш ???Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеШевицо златна,
толкоз ли е трудно да отвориш един чичо Гугъл, да напишеш индетерминизъм и ще ти покаже:........................................
Как да го обясня по-просто?!
................. И вземи си отвори линк-овете, които съм дал да си прочетеш най-общо дефенициите. Няма да се умориш, че си прочел 1-на страничка текст.
Ще съдя Мечката за (е)нтулектуален тормоз, който ми причинява да чета простотии
Да бе-е-е,
Та да почнат да ми никнат перхидролени букли.
Аз си се харесвам прошарен.
Нема ти мине номеро!
Не ща чичо Гугъл. Искам бате Маранди.
Пукни се!
Като се бараш на интелекуртен - карай мюзиката докрай. Ко ме пращаш в девета глуха?
Аз съм българин все пак, едва ли не. И нищо българско не ми е чуждо.
Да съм чел Гугъл!
Майко-о-о-о-о-о!
И това доживях да чуя!
И то от особа, дето ми проглуши пеленгаторите на тема филтриране на нформацията!
Ми що не не си напишеш на твоето блокче - "Чети Гугъл!" и сичкото друго да затриеш?
Или ме подготвяш за другия път? Щом си купя нова книга от книжарницата и открехна смирено първата страница - да срещна сущите големи букви: "ЧЕТИ ГУГЪЛ"? А другите петстотин - празни. Стават и като за "първа нужда", биват и за згръщане. Вместо целофан.
Аз предлагам Мечо за Главен Мормот - Мормобиг-оф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНе се прави на ударен. Много добре разбираш за какво говоря.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз днес нито си спомням да съм го плюл, нито да съм си говорил с него за кораби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАми аз днес си говорих с Миа и tnm, ама не съм прилагал нищо срещу тях. А и нещо казах на бате Маранди, но пак не срещу него, а просто му отговорих.
Нещо май а ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАз чета назад.
Напоследък се опитваш да прилагаш едни доста семпли техники с/у опонентите си. Зарежи ги! Води диалога естествено, а не следвай схеми.
Нещо май а ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз днес нито си спомням да съм го плюл, нито да съм си говорил с него за кораби. Или както е прието да се казва в темата напоследък, цитирай мой пост от ДНЕС, в който оплювам или иронизирам бате Маранди
Напоследък се опитваш да прилагаш едни доста семпли техники с/у опонентите си. Зарежи ги! Води диалога естествено, а не следвай схеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПак сте си мерили житейските възгледи.
Маранди и Мечо имат някаква непоносимост един към друг, а думичката "кораб" отключва и по-искреното й вербализиране.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Това не е ново,но така и не съм забелязал да е известно и да се върти из нет-а
http://balgar.bg/bg/
Изкажете мнението си за този труд.Доста е за гледане,така че не бързайте ...аз съм търпеливСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
Коментар