IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Добро утро tnm
    Добро утро красавици и юнаци

Още не съм отлетял на юг, но се ПЕЧЕ.

ПП

Изхвърлянето, в смисъла в който е употребено в Дао, не го разбирам като споделяне, а като осмисляне. Не правене на своето общо, а правене на чуждото свое, чрез осмисляне. Или изхвърлили сме всичко чуждо, не като сме го забравили или пренебрегнали (тук Миа е права), а като сме го направили свое, чрез осмисляне.

Естествено, повтарям се ама, основните части на осмислянето са приемането и отхвърлянето (отхвърлянето да не се бърка с изхвърлянето в смисъла на горния параграф, приемането и отхвърлянето от просветления са изхвърляне). Рационалното има естествено смисъл, но то е вторично и спомагателно.
    Значи още не си започнал да ми събираш камъчета!?

Добър вечер, Мечо!
    Добър вечер на тайфата!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Някой има ли идея какво е МАНОВ мед и защо всичките ми колеги си купуват чак от турската граница някъде по 10 буркана? Пиели се по 3 лъжици дневно по една лъжица един час преди ядене???? Питат ме искам ли? В нета нищо важно не откривам, а тук ми разправят едни чудеса как вдигал отписани хора и незнам си какво.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        Мечи става, ти събирай сега парички и аз, пък после като се пенсионираш от плаването ще те взимам за експерт по морско право тъкмо и аз ще съм натрупала опит и други работи и може да си поработваме за слава
        Ако ще давам кинти требе да съм съдружник. Фифти фифти !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
          Бях поръчал от Англия да ми донесат син Ротманс-кинг сайз.Същия боклук като нашия,....и един приятел ме светна ,че около преди 15тина години влиза някаква международна забрана за производителите на тютюневи изделия,да не вкарват ароматни съставки понеже били доказано канцерогенниТъй че сбогом на ароматния Ротманс,обаче гледам ,че и сега има ароматизирани цигари ,тъй че колко е вярно ...Ба ли го
          Ееееех, тук сме много съмишленици Ротманс кинг сайз - Любима марка до 96-та Няма го това нещо. Нооооо, все пак закупеното от вън, та дори и от Турция е по-добро. Сега този румънския изобщо не мога да го кльопам. А и той изчезна нещо.
          А иначе българското боро от 2,40 - класика в жанра

Коментар

Видя ли ??? Пък аз без да чета. Що не ме земеш за секретар. Разбирам от компютури, знам английски и съм убавец. И в съда ако ме изтървеш случайно, няма да те посрамя, щото съм добър оратор и изкусен манипулатор !!!
            Мечи става, ти събирай сега парички и аз, пък после като се пенсионираш от плаването ще те взимам за експерт по морско право тъкмо и аз ще съм натрупала опит и други работи и може да си поработваме за слава
            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Аз се връщам от един изключително интересен "купон", озвучен с незабравимата Mireille Mathieu. Все още съм опиянен от нейните изпълнения, но все пак ще опитам да пиша грамотно:

Дио не е минал под дъгата, той е самата Дъга.
              В музиката има бози ментета, има бози, има и резливи бози, има и бозаджии, има и латиноамерикански версии на бозата.... изобщо - напили сме се на боза.

Изпълненията на Дио са неповторими, както вкусът на българското Боро или корекомския Ротманс - Кинг сайз. Няма никога повече да ни се случат.

Поздравявам те с долното изпълнение и живи и здрави!
              http://www.youtube.com/watch?v=4EL67...eature=related
              Бях поръчал от Англия да ми донесат син Ротманс-кинг сайз.Същия боклук като нашия,....и един приятел ме светна ,че около преди 15тина години влиза някаква международна забрана за производителите на тютюневи изделия,да не вкарват ароматни съставки понеже били доказано канцерогенниТъй че сбогом на ароматния Ротманс,обаче гледам ,че и сега има ароматизирани цигари ,тъй че колко е вярно ...Ба ли го
              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Да има написани проекти за международен наказателен кодекс, но все още не е приет такъв. И може да се каже, че международното наказателно право е нов правен отрасъл. За международни трибунали (за военни престъпления) започна да се говори по-сериозно през 90-те години, Международен наказателен съд се създава с приемането на Римския статут не помня коя година, май 97-98г.. Самото сформиране май ставаше малко по-късно. Но доколкото си спомням имаше една специфика, а именно че такъв съд разглежда само най-тежките престъпления, отнасящи се до цялата международна общност. Може да прилага своята компетентност като допълваща юрисдикция – т.е. запазен е националния суверенитет на държавите подписали Статута, като всяка държава има правото първа да упражни с предимство своята наказателна компетентност и едва ако не успява ефективно да прилага правосъдие и потърси помощ се намесва международния наказателен съд. Това е по спомен.
                Видя ли ??? Пък аз без да чета. Що не ме земеш за секретар. Разбирам от компютури, знам английски и съм убавец. И в съда ако ме изтървеш случайно, няма да те посрамя, щото съм добър оратор и изкусен манипулатор !!!
                tnm

Коментар

Наказателна отговорност може да се носи единствено според наказателните закони на отделна държава. Няма международен наказателен кодекс. Това е което знам от правото.

Иначе ако говорим за истината, моята истина е, че самосиндикални действия не се наказват по този начин.
                  Да има написани проекти за международен наказателен кодекс, но все още не е приет такъв. И може да се каже, че международното наказателно право е нов правен отрасъл. За международни трибунали (за военни престъпления) започна да се говори по-сериозно през 90-те години, Международен наказателен съд се създава с приемането на Римския статут не помня коя година, май 97-98г.. Самото сформиране май ставаше малко по-късно. Но доколкото си спомням имаше една специфика, а именно че такъв съд разглежда само най-тежките престъпления, отнасящи се до цялата международна общност. Може да прилага своята компетентност като допълваща юрисдикция – т.е. запазен е националния суверенитет на държавите подписали Статута, като всяка държава има правото първа да упражни с предимство своята наказателна компетентност и едва ако не успява ефективно да прилага правосъдие и потърси помощ се намесва международния наказателен съд. Това е по спомен.

Коментар

"Наказанията" за които говориш минават в медиите през криминалната хроника.

Имайки предвид, че близо 80% от наркотиците се контролират от Правителствата или техни агенции, то показните арести са инструментът за масово влияние върху самосиндикалистите.
                    От тази гледна точка да. И ти си прав.
                    tnm

Коментар

Иначе ако говорим за истината, моята истина е, че самосиндикални действия не се наказват по този начин.
                      "Наказанията" за които говориш минават в медиите през криминалната хроника.

Имайки предвид, че близо 80% от наркотиците се контролират от Правителствата или техни агенции, то показните арести са инструментът за масово влияние върху самосиндикалистите.

Коментар

Това малко ми прилича като да търсиш персонална вина при колективно взети решения.....

Явно трябва да променят Морското право, щото така невинни също ще го отнасят.
                        Вече Правителствата огладняха и няма да позволяват самосиндикални действия от морския транспорт.
                        Наказателна отговорност може да се носи единствено според наказателните закони на отделна държава. Няма международен наказателен кодекс. Това е което знам от правото.

tnm

Коментар

Ей с'я отварям международното наказателно право да видим какво е написано и как ще го интерпетираме ама да не забравяме конвенциите и споразуменията между страните

http://www.youtube.com/watch?v=ojwg8...eature=related
                          Не знам под чий флаг е кораба, но в Испания и в България важи презумпцията за невиновност.
                          tnm

Коментар

То отговорност се носи (дори и когато е прикрепен от външната страна на подводната част). Но не може да се докаже вина. В смисъл, че вината не следва автоматично, а трябва да се докаже. Сега ако товара е намерен по кабините, е друг въпрос.
                            Това малко ми прилича като да търсиш персонална вина при колективно взети решения.....

Явно трябва да променят Морското право, щото така невинни също ще го отнасят.
                            Вече Правителствата огладняха и няма да позволяват самосиндикални действия от морския транспорт.

Коментар

Космо днес гледах някаква реклама на украинска водка с мед и люта чушка, пробвал ли си? Аз не, но ми прозвуча любопитно

Наздраве! Да сме живи и здрави

п.п. а тази песен е за Космо, щото се сещам за него като я чуя (ивана я пее) http://www.youtube.com/watch?v=uXzLRQXH5_g

за останалите

Deep Purple-Child in Time - http://www.youtube.com/watch?v=PfAWReBmxEs

Хич не ми се разваля сега хубавото настроение ама да ви кажа, днес си видях учебниците по наказателно 8 учебника - тухли трите по 900 страници, останалите по 300-500 за кинтите да не разправям, добре че едно другарче ми ги донесе, че вече е приключило с тях и мога да си ги ползвам. Та имам повод да кажа и аз Наздраве!

Виждал съм и аз такива водки.. Не съм ги пробвал. Аз по принцип не харесвам ароматизирани допълнително алкохоли. Мерси за поздрава.. Ха наздарве. Вече си имам цял литър Финландия и съм щастлив като малко прасенце..

Коментар

• Ей с'я отварям международното наказателно право да видим какво е написано и как ще го интерпетираме ама да не забравяме конвенциите и споразуменията между страните

http://www.youtube.com/watch?v=ojwg8...eature=related

Коментар

Working...
                                X