Първоначално изпратено от Kosmonavta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеДобро да е Мечо.. Аз вчера ходих на три именни дни от сутринта... Обаче още като тръгнах не се чувствах добре.. Много ме болеше глава, виеше ми се свят, трпереха ми ръцете толкова че едвам карах колата... Пих две три уидкита ама още по сле ми стана. Нещо много стрес и проблеми ми се струпаха та явно пак съм за психиатър... Та отидох само от уважение. Почти не пих. Правих малко секс с една колежка. Тя е много готино гадже но не и потръгна с брака и има три развода и гледа три деца от трима различни мъже. Добре че и тримата са много богати и няма никави финансови грижи, та си е взела няколко жени да и вършат работата свързана със семейството.. Съдба. Пак не вдигнах самолета или по скоро го вдигнах ама бързо кацна... Дееба и живота... Та към 12 си бях в къщи мам не ми се пишеше и легнах, ама не съм спал.. Цяла нощ съм мислил за работа, за доноси, за агенти, за власти в три държави итн.. Чак въздух не можех да си поема... И днес съм решил да пия цял ден.. Ха наздраве.. Само да стане съседа (че той е много готин и ме зарежда с положителна енергия) ще го поканя итн... Чакам и бандата от темата да се събуди 9 стях виртуално да си поркаме... Само по някое време ще скоча до магазина че нямам мезета достатъчно.
Ебати живота брат... Щом успя да смачка и роден оптимист и борец като мен.. Полсе що се палили хората.. Ами то в един момент мозъка ти изключва...
А да Ви се похваля.. Купих си унуикален пистолет - Браунинг.. Утре ще ходя на стрелбуището да го прострелям... Много пари дадох но си заслужава.
Ха наздраве...
Хубав пистол си си взел. Малко е тежък, но и ти си такъв, тъй че нямаш грижи. И не засича както понякога се получава с българския му прототип. Е можеш да заредиш и пълнители Аркус - 15 -ки за да можеш да провеждаш кръгова отбрана цяло денонощие.
Коментар
-
Добро да е Мечо.. Аз вчера ходих на три именни дни от сутринта... Обаче още като тръгнах не се чувствах добре.. Много ме болеше глава, виеше ми се свят, трпереха ми ръцете толкова че едвам карах колата... Пих две три уидкита ама още по сле ми стана. Нещо много стрес и проблеми ми се струпаха та явно пак съм за психиатър... Та отидох само от уважение. Почти не пих. Правих малко секс с една колежка. Тя е много готино гадже но не и потръгна с брака и има три развода и гледа три деца от трима различни мъже. Добре че и тримата са много богати и няма никави финансови грижи, та си е взела няколко жени да и вършат работата свързана със семейството.. Съдба. Пак не вдигнах самолета или по скоро го вдигнах ама бързо кацна... Дееба и живота... Та към 12 си бях в къщи мам не ми се пишеше и легнах, ама не съм спал.. Цяла нощ съм мислил за работа, за доноси, за агенти, за власти в три държави итн.. Чак въздух не можех да си поема... И днес съм решил да пия цял ден.. Ха наздраве.. Само да стане съседа (че той е много готин и ме зарежда с положителна енергия) ще го поканя итн... Чакам и бандата от темата да се събуди 9 стях виртуално да си поркаме... Само по някое време ще скоча до магазина че нямам мезета достатъчно.
Ебати живота брат... Щом успя да смачка и роден оптимист и борец като мен.. Полсе що се палили хората.. Ами то в един момент мозъка ти изключва...
А да Ви се похваля.. Купих си унуикален пистолет - Браунинг.. Утре ще ходя на стрелбуището да го прострелям... Много пари дадох но си заслужава.
Ха наздраве...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе го засягам, защото в ресторанта ти сервират полуфабрикат. За чистенето е минало през вар, после са го варили в (в момента ми убягва думата за тези устройства - май е нещо като автоклав) и след това са го замразили.
След няколко месеца ти го овкусяват в ресторанта, минава още една термична обработка и ти го сервират.
Знам, че са много вкусни тези неща, но не им се доверявам.
П.П. Който ми каже, че прави шкембе за 15 минути, направо ставам от масата.
План Б с полуфабрикат, дет' го мъдрим.
П.П. С гасена вар и пясък го чистят.
Хайде лека да е! Ще си догледам филмеца и се гипсирвам да поспим за утре.Last edited by marandi; 24.03.2013, 00:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениелека вечер ви желая
Лека и от мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАнон-ката май хвана АУД-то за г*зо, па аз си късах нервите с едно НЗД в петък и запразних с 4-5 позиции, ама поне не ми пука за гап ще има ли пак - хихи
Мразим да се въртим в леглото и сънувам валути през уикендите.
Коментар
-
Адаш,
вземи го направи т'ва шкембе със сос фрикасе да го плющя у ресторантската рецепта или жената да врътне един сос, па ти през това време само го накисни в студена вода с оцет за 30 мин. в хладилника шкембето. После оцеди го и на тиганя за 10 мин.
И вече почти ще е станало сосчето и го бухаш за 10 мин. на финалната права при сос-а, преди да стане време за застройката. Може и без застройката, аз не винаги я правя, че става много гъст.
Яко, чесън ръгаш на ситно нарязан за финални акорди и толкоз и магданоз.
П.П. Ай, шъ им и на тоя ресторант рецептите - хихи
------------------------
Сос фрикасе: ( за жената ) да спортува:
http://recepti.rozali.com/sosve/p3407.html
Без застройката ще остане само това:
Начин на приготвяне:
От маслото и брашното правите светла запръжка, която разреждате с бульона, прибавяте сол и черен пипер и оставяте соса да ври около 15 мин.
Виж колко е просто, да кърят 10 мин. със запърженото вече шкембе.Last edited by marandi; 24.03.2013, 00:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеако много ровиш ще те черпя на тайландския
не закачай шкембенцето ся.то е изкуство.нищо фундаментално няма там
След няколко месеца ти го овкусяват в ресторанта, минава още една термична обработка и ти го сервират.
Знам, че са много вкусни тези неща, но не им се доверявам.
П.П. Който ми каже, че прави шкембе за 15 минути, направо ставам от масата.Last edited by anon6706; 24.03.2013, 00:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБе, последно ноември бях по Варначка - хич не съм се разходил в нея посока
П.П. Утре трябва да спретна нещо на Ламята - сега зоба една тенджера зелен бобец и запържен бекон, ама вижда им се края.
Ще вися пак на печки, а ми е мързящо - хихиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеако много ровиш ще те черпя на тайландския
не закачай шкембенцето ся.то е изкуство.нищо фундаментално няма там
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеУфффф, и тук сте писали доста, но поне не както в Политиката.
Гледам, че някой се е опитал и да ме попържи, а не мисли за телешкото шкембе.
Мечобиков, на теб все ти се привиждат разни лагери, нападения, междуполови обиди (или това беше Киро?!) и т.н. и т.н.
Нещата са доста по-прости.
За радост на този форум в него все още има хора, които имат силна имунна система по отношение на слабоинтелектуалните и най-вече на псевдоинтелектуалните възможности на дадени участници.
Не обвинявай Факушка или мен, че сме макрофаги.
We are just a natural killers.
не закачай шкембенцето ся.то е изкуство.нищо фундаментално няма тамИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеза ресторанта съм те предупредил, оФицЯлно
ако се набуташ.ще разбереш какво съм имал в предвид
от малък
П.П. Утре трябва да спретна нещо на Ламята - сега зоба една тенджера зелен бобец и запържен бекон, ама вижда им се края.
Ще вися пак на печки, а ми е мързящо - хихи
Коментар
Коментар