Първоначално изпратено от Kosmonavta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНаздраве Космо, наздраве банда, аз още няма да се впускам да къркам, щото трябва да пренасям едни мебели. После ще наваксвам
Хубав пистол си си взел. Малко е тежък, но и ти си такъв, тъй че нямаш грижи. И не засича както понякога се получава с българския му прототип. Е можеш да заредиш и пълнители Аркус - 15 -ки за да можеш да провеждаш кръгова отбрана цяло денонощие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениегриша ганчевБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеВисящ хляб
Първата касова бележка с подарена ароматна чаша кафе бе пусната от Етно бар "Red house" във Варна в петък вечер в 18,41 часа. Именно оттам тръгна и инициативата за "висящите" стоки. Светкавично 12 заведения от София също отговориха на благородната кампания, стартирала в морската столица. Страницата на общността във Facebook събра над 7000 последователи за ден. "Собственици на дюнери и хлебопекарни също декларираха участие в кампанията", сподели пред "Стандарт" инициаторът й Марин Сотиров. В събота сутринта в бара вече имаше платени 4 кафета. Стъклени купи ще държат празни капачки или топчета с точната бройка на "висящите" стоки. Всички заведения от инициативата ще са с еднакви стикери със съответните надписи "Подари кафе на непознат" или "Подари хляб на непознат".
четат ни хоратаполза има
http://milom.blog.bg/biznes/2013/03/...e-quot.1067210Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа, когато няма благодарност е хубаво да се прави и приема добро.
На един въпрос не отговори. За кого работи Христо Стоичков. Питам защото не знам. Не, че да се заяждам.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеВисящ хляб
Първата касова бележка с подарена ароматна чаша кафе бе пусната от Етно бар "Red house" във Варна в петък вечер в 18,41 часа. Именно оттам тръгна и инициативата за "висящите" стоки. Светкавично 12 заведения от София също отговориха на благородната кампания, стартирала в морската столица. Страницата на общността във Facebook събра над 7000 последователи за ден. "Собственици на дюнери и хлебопекарни също декларираха участие в кампанията", сподели пред "Стандарт" инициаторът й Марин Сотиров. В събота сутринта в бара вече имаше платени 4 кафета. Стъклени купи ще държат празни капачки или топчета с точната бройка на "висящите" стоки. Всички заведения от инициативата ще са с еднакви стикери със съответните надписи "Подари кафе на непознат" или "Подари хляб на непознат".
четат ни хоратаполза има
http://milom.blog.bg/biznes/2013/03/...e-quot.1067210
На един въпрос не отговори. За кого работи Христо Стоичков. Питам защото не знам. Не, че да се заяждам.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Висящ хляб
четат ни хоратаполза има
http://milom.blog.bg/biznes/2013/03/...e-quot.1067210http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДобро утро лъвове и лъвици
Наздраве бате Космо.Хич да не ти пука- има такива моменти в живота- и аз като Мечо от няколко години съм оставил всякакви планове и амбиции и карам по спокоино
.Ами защо да се косим когато целия свят е в криза - цели държави фалират
. Понякога живота показва верните решения, а не ние ги избираме..Хвани адвокати да отбиеш ударите и караи по спокоино, защото като се гътнеш- удар инсулт или по- лошо- кел фаида батко..Колкото толкова за сега, почини огледаи се отраняваи се- осмисли нещата и пак напред..Много харесвам една тибетска поговорка- ВЪРНИ СЕ ЗА ДА СТИГНЕШ
И ДРУГА- НАУЧИХТЕ ЛИ СЕ ДА СЕ РАДВАТЕ НА ТРУДНОСТИТЕ
Явно си попаднал в някаква кофти схема с хора, но и това ще мине батко- света не е свършил- ха наздраве
Коментар
-
Добро утро лъвове и лъвици
Наздраве бате Космо.Хич да не ти пука- има такива моменти в живота- и аз като Мечо от няколко години съм оставил всякакви планове и амбиции и карам по спокоино
.Ами защо да се косим когато целия свят е в криза - цели държави фалират
. Понякога живота показва верните решения, а не ние ги избираме..Хвани адвокати да отбиеш ударите и караи по спокоино, защото като се гътнеш- удар инсулт или по- лошо- кел фаида батко..Колкото толкова за сега, почини огледаи се отраняваи се- осмисли нещата и пак напред..Много харесвам една тибетска поговорка- ВЪРНИ СЕ ЗА ДА СТИГНЕШ
И ДРУГА- НАУЧИХТЕ ЛИ СЕ ДА СЕ РАДВАТЕ НА ТРУДНОСТИТЕ
Явно си попаднал в някаква кофти схема с хора, но и това ще мине батко- света не е свършил- ха наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе знам, Космо. Аз не съм много амбициозен и ми е по лесно. И здравето си имам време да гледам. Вероятно ще умра здрав. Не знам що обичам да провокирам хората да мислят. Може би защото аз самия съм от мислещите и им завиждам задето са блажени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНаздраве Космо, наздраве банда, аз още няма да се впускам да къркам, щото трябва да пренасям едни мебели. После ще наваксвам
Хубав пистол си си взел. Малко е тежък, но и ти си такъв, тъй че нямаш грижи. И не засича както понякога се получава с българския му прототип. Е можеш да заредиш и пълнители Аркус - 15 -ки за да можеш да провеждаш кръгова отбрана цяло денонощие.
Правя в момента овчарска салата.. Наздраве.. Ще ми отнеме малко време но съм решил табиетлийски да я направя.. Чак и яйце ще стържа отгове... Бах мааму колко почнати и недовършени бутилки имам в нас.. Сигурно едно 30 - 40 шишета, всякакви, с по 100 - 200 грама алкохол в тях... Днес ще повам да ги допивам че да освободя място.. Е сега привърших една Сливенска перла с най много 20 грама в нея.. Да се чудиш кога съм я отворил и защо съм я прибрал..
Коментар
Коментар