IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    Това важи само при нисшите слоеве.
    Аз жена без зестра не взимам!Пък било то на двайсет и пет.

"Любовта са я измислили комунистите, за да .............."

Преди три месеца един мой ученик ме покани на купон.Знаех че гаджето му е най-младата служителка в американското посолство и заема отговорна длъжност.От обикновено семейство и без роднини от кариерата.Следващия април ѝ изтича мандата и ще замине във Вашингтон.След четри години - южната част на Америка.Взима го със себе си.
    Та реших да му направя малко вятър, давайки най-доброто от себе си.
    Тъй де, семката българска требе да се стели по света.Няма само китайците да си правят квартали.

Та да разкажа:
    Бяха затворили едно от "култовите" нощни заведения.През половин час промотираха някоя скъпа напитка - минават девойки с фирмени облекла и подноси.Наливат и отпиваш.Аз се концентрирах върху текилите, водки и уиски.Позволих си само веднъж един миризлив френски коняк, но накрая.Сещате се - ПХ-то в устата.
    Но забелязах, че всяка маса си поръча/и плати/ съвсем доброволно поне два пъти по бутилка вино или шампанско.
    Ужас!Най-ефтината бе 370лв!Най-скъпата - .........По добре да не казвам.

Средна възраст – 27.Съотношение мъже-жени – 25/75.Съотношение българи и не- 30/70.
    От посолствата, некви неправителствени образувания и преставителства на фирми и концерни.

Той Никола е от Хасково и доста ще да чернее, щом се засяга като го оприлича с малцинствата.Но инак е левент и автетичен.Сещате ли се за ония скулптури, които помниш не заради перфектната детайлност, нито пък за рязкия удар на чука по длетото.Минават години и продължаваш да се чудиш, що продължаваш да я помниш.
    Беден и без майка, затуй още като ми беше студент почнах да го влача с мен и по купони.
    Явно си е научил урока, щото ме размахваше от маса на маса като мангал мечка стръвница.

Като си свърших това за което се бях паркирал, взех че се дръпнах
    в края на бара, срясах една безсрамно дълга Коиба и почнах да наблюдавам.

Без усилие може да се разбере кои девойки са тукашни/Б/ и кои чужди/Ч/.

.............................................
    Серги а ти замисли ли се дали жените които имат зестра биха поискали да те вземат

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
      Мисля, че Бате Пешо си пада по Фидосова, не спира да я говори, но малко по детски подхожда-обиди и закачки, ама подтекста е ясен-харесва я !И аз съм бил така-ходя закачам се с момичетата-дърпам, обиждам ги, но причината да го правя беше, чеси падам по тях

п.п.-Бате Пешо, не че искам да ти се бъркам, но мисля, че Фидосова е женена
      E за това си новобранец щото не ги разбираш нещата.Това че е женена едва ли може да отблъсне професионалистите,но в този форум няма такива.Не вярвам човек да може толкова да се напие а пък и тая няма толкова много пари че да се навие някой.Ти ако си мераклия подай оферта

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
        мъжете реагират на първичните полови белези у жените
        а жените на вторичните финансови белези у мъжете

Това важи само при нисшите слоеве.
        Аз жена без зестра не взимам!Пък било то на двайсет и пет.

"Любовта са я измислили комунистите, за да .............."

Преди три месеца един мой ученик ме покани на купон.Знаех че гаджето му е най-младата служителка в американското посолство и заема отговорна длъжност.От обикновено семейство и без роднини от кариерата.Следващия април ѝ изтича мандата и ще замине във Вашингтон.След четри години - южната част на Америка.Взима го със себе си.
        Та реших да му направя малко вятър, давайки най-доброто от себе си.
        Тъй де, семката българска требе да се стели по света.Няма само китайците да си правят квартали.

Та да разкажа:
        Бяха затворили едно от "култовите" нощни заведения.През половин час промотираха някоя скъпа напитка - минават девойки с фирмени облекла и подноси.Наливат и отпиваш.Аз се концентрирах върху текилите, водки и уиски.Позволих си само веднъж един миризлив френски коняк, но накрая.Сещате се - ПХ-то в устата.
        Но забелязах, че всяка маса си поръча/и плати/ съвсем доброволно поне два пъти по бутилка вино или шампанско.
        Ужас!Най-ефтината бе 370лв!Най-скъпата - .........По добре да не казвам.

Средна възраст – 27.Съотношение мъже-жени – 25/75.Съотношение българи и не- 30/70.
        От посолствата, некви неправителствени образувания и преставителства на фирми и концерни.

Той Никола е от Хасково и доста ще да чернее, щом се засяга като го оприлича с малцинствата.Но инак е левент и автетичен.Сещате ли се за ония скулптури, които помниш не заради перфектната детайлност, нито пък за рязкия удар на чука по длетото.Минават години и продължаваш да се чудиш, що продължаваш да я помниш.
        Като добавиш и невинният по детски поглед, можете да разберете че има успех при жените.
        Само дето той не го знае.
        И никога не ме е питал.
        А е на христова възраст.

Беден и без майка, затуй още като ми беше студент почнах да го влача с мен и по купони.
        Явно си е научил урока, щото ме размахваше от маса на маса като мангал мечка стръвница.

Като си свърших това за което се бях паркирал, взех че се дръпнах
        в края на бара, срясах една безсрамно дълга Коиба и почнах да наблюдавам.

Без усилие може да се разбере кои девойки са тукашни/Б/ и кои чужди/Ч/.

Нашите/Б/ повече стояха скупчени в сепаретата, коментирайки разпалено някакви си тяхни работи.Сигнала който излъчваха бе:
        “Не ни пречете – много сме заети.И самодостатъчни.Тук сме за да си поговорим, защото отдавна не сме се виждали и чували – много повече от десет часа.
        И ало мъжете!
        Въобще не си го помисляйте, защото ще ни обидите!Ама ха!“

Пък то гледайки отстрани си беше смешно, щото мъже нямаше.От стотина присъстващи, да имаше пет породисти юпита....................
        Last edited by sergo; 25.10.2012, 22:22.

Коментар

• Мисля, че Бате Пешо си пада по Фидосова, не спира да я говори, но малко по детски подхожда-обиди и закачки, ама подтекста е ясен-харесва я !И аз съм бил така-ходя закачам се с момичетата-дърпам, обиждам ги, но причината да го правя беше, чеси падам по тях

п.п.-Бате Пешо, не че искам да ти се бъркам, но мисля, че Фидосова е женена

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            "Чужденецът" ми се чини да е пародия на филм. Като видях героинята на Саня.. каква беше там..-соанирана и влачи на връв козичка, говори нескопосан диалект, а скоростта с която цеди думите е градски ленива и превзета- "Ти от дека си бе ??(може и да не съм точна ), си казах, че някой е имал голям мерак да снима, но визията му за нещата е била в тотална липса. Направо е обида за мен, която съм киноман, подобно нещо. Някой ден ще си го изтегля ей така- да се повеселя.

Мен сърце не ми даде да се "повеселя".Не че не опитах.Почувствах срам, сякаш аз съм го правил или играл.Същата топка в корема.
            Същия гузен поглед на закъснелия за важна среща.

Коментар

Имаш пред вид тукашните предполагам?
              Щото в англосаксонския вариант жените я докарват мъжката активност.Само изразните средства са по-деликатни.Но упоритостта в преследването на "дивеча" си е често също толкова притеснителна.И прийомите са едни и същи.
              Просто в общественото пространство мъжът носи кратно повече отговорности, което му пречи да се съсредоточи в деликатната страна на въпроса.
              Това, че българките стоят "диван-чапраз" по купоните и се барат на загадъ́чни, предполагам е останало от турско време.
              мъжете реагират на първичните полови белези у жените
              а жените на вторичните финансови белези у мъжете
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение

ей това сме мъжете-видим някоя засукана кака
                и сме готови за "подвизи"
                или поне на 90%
                докато жените никога няма
                така първосигнално да атакуват
                или поне на 90%

Имаш пред вид тукашните предполагам?
                Щото в англосаксонския вариант жените я докарват мъжката активност.Само изразните средства са по-деликатни.Но упоритостта в преследването на "дивеча" си е често също толкова притеснителна.И прийомите са едни и същи.
                Просто в общественото пространство мъжът носи кратно повече отговорности, което му пречи да се съсредоточи в деликатната страна на въпроса.
                Това, че българките стоят "диван-чапраз" по купоните и се барат на загадъ́чни, предполагам е останало от турско време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Нещо не хващам за какво иде реч.. Ама нищо. Днес ми беше ужасен ден. И утре такъв се очертава... Ама събота и неделя си отивам на Горубляне и се напивам безпаметно...
                  Питах възможно ли е човек да се напие толкова яко че Фидосова Цачева и Михайлова да му се сторят красиви

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Пешо ти ще се пребориш- очакваме битката с Ф......
                    Не мога да изпия толкова че тая да ми хареса.50 година да съм лежал у затворо пак не мога

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                      Бате Пешо, те красавици не са, ама пусни една снимка тука да та видим що за птица си!За да се подиграваш така, трябва да си много красив!
                      С кого се подигравам?

Коментар

"Чужденеца" свалих преди три дни от Замундата.За първи път от младини се насилих да гледам български филм.
                        След десет минути го изтрих.

Може би вие които се взирате в брадърите, сте изпръхнали и приемате действителността стоически.
                        "Чужденецът" ми се чини да е пародия на филм. Като видях героинята на Саня.. каква беше там..-соанирана и влачи на връв козичка, говори нескопосан диалект, а скоростта с която цеди думите е градски ленива и превзета- "Ти от дека си бе ??(може и да не съм точна ), си казах, че някой е имал голям мерак да снима, но визията му за нещата е била в тотална липса. Направо е обида за мен, която съм киноман, подобно нещо. Някой ден ще си го изтегля ей така- да се повеселя.

Коментар

• Нещо не хващам за какво иде реч.. Ама нищо. Днес ми беше ужасен ден. И утре такъв се очертава... Ама събота и неделя си отивам на Горубляне и се напивам безпаметно...

Коментар

• Пешо ти ще се пребориш- очакваме битката с Ф......

Коментар

• Бате Пешо, те красавици не са, ама пусни една снимка тука да та видим що за птица си!За да се подиграваш така, трябва да си много красив!

Коментар

• Ква стана тя???!!!!!!!!!!!!!!Ми то нямало тук истински еб..и професионалисти.С нетърпение чакам Космо да каже възможно ли човек толкова да се напие че да се справи с тези красавици.

Коментар

Working...
                                X