IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Извинявай Арти.....
    Откакто един тиквеник ми писа, че свалям девойките във форума, даже и консултация за бойлер не смея да ти дам....
    Де да знам как ще се възприеме.....бойлера .....
    Не се притеснявай, а тиквеника ми го прати да му кажа/покажа от къде изгрява слънцето както съм яхнала метлата само ми е до тиквеници
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• КОЗ, КОЗ МЕТЪР И ВАЛАТ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        ЕЕЕ 4И4О ТОВА Е ТРОЕН ШЛЕМ
        Манш, робер и три вътре.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          ЕЕЕ 4И4О ТОВА Е ТРОЕН ШЛЕМ
          Ама за Фидоската ще ви трябва четириЯДРЕН процесор!
          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
            Някой ще ли ми сподели мнение по въпроса - http://technika.bg/Tesy-GCV-%2060-36-20D-A04-TS2R
            Извинявай Арти.....
            Откакто един тиквеник ми писа, че свалям девойките във форума, даже и консултация за бойлер не смея да ти дам....
            Де да знам как ще се възприеме.....бойлера .....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              хахахахахахаххахахахахахахахахаахахах

Коментар

• ЕЕЕ 4И4О ТОВА Е ТРОЕН ШЛЕМ

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Kosmo на такова дупе всеки може.Аз признавам за майстор този който може да изчука Искра Фидосова Цецка Цачева или Екатерина Михайлова.

Коментар

• в къщи камината е вързана с подово, парно че чак до банята, мисля че се получи доста добре - практично, красиво и удобно 3 в 1

Коментар

• През зимата бойлерите ми се "закачени" за парното и имам непрекъснато топла вода.
                      За другите сезони, през които нямам парно, имам един газов, който е проточен и два електрически.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Някой ще ли ми сподели мнение по въпроса - http://technika.bg/Tesy-GCV-%2060-36-20D-A04-TS2R
                        В момента обсъждаме женски дупета и ако приключим навреме,ще се занимаем и с твоя бойлер .....

Аз съм фен на ТЕЦа и в краен случай на проточните....( бойлери)
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                          Става, ама щом се плацикаш по-дълго, що не изтръскаш още стинки и си земи 80 литра.
                          Ебаси кефа е да не свършва водата Аз съм си от Варна и там много много глезотии като парно - няма. От как съм у Софето преоткрих топлата вода

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                            Става, ама щом се плацикаш по-дълго, що не изтръскаш още стинки и си земи 80 литра.
                            мда, имаш право...толкова са много разногледа станах

Коментар

И това ще мине ...

Коментар

• Някой ще ли ми сподели мнение по въпроса - http://technika.bg/Tesy-GCV-%2060-36-20D-A04-TS2R

Коментар

Working...
                                X