IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Така като се замислих. На себе си. След като съм най умния човек, когото познавам, някак си ми тъпее да се доказвам на други. От друга страна въпреки възрастта, все още не съм успял да се отърва напълно от съвест и принципи. Което е тъпо.
    Ах!
    Ти посрещна моята атака с принципа на дзю дзюцу "използвай атаката на противника, за да го катуриш" и вместо очаквания отпор се смести и ме подръпна в посока на атаката.

Сега аз, без този отпор, вися във въздуха без опора и ше требе да гледам как да се търколя с по-малко загуба...

Айде, ще пробвам с един парадокс, донякъде кух.

Като ме чете човек, може да остане с впечатлението, че на никого не се доказвам, даже и на себе си.
    То и аз съм с това впечатление, но...
    Но тогава защо продължавам да пиша и да се изказвам?
    Май това "не се доказвам на никого" излиза или означава "доказвам се на всички"?

Така, мисля, че се изтърколих извън тепиха. Половин точка за теб.

Last edited by vmankov; 19.06.2012, 14:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Не знам как да ти отговоря.

Ще почна с благодарско. Гумоте са хубави.
      Ама не съм спец по гумите, ама тази гума която я дават на линка какво общо има със сняг?Не знам дали ме разбираш, ама качеството на гумата от маркетинга и рекламата са различни неща.
      Тези гуми са качествени и много добри, ама за средно образован човек, маркетинга им е нула.
      Всъщност реалността е такава, че човек сам се образова и чете и избира това според нуждите си, ане според това, какво му кажат рекламодаторите.

Тези гуми наистина са добри, да не им правя реклама, обаче маркетинга им е слаб.
      Има няколко технически характеристики/спецификации, които са общи/международни за гумите и всеки може сам да си ги намери в нета.

Мунка - не се сърди, яд ме е не на теб, а на такива дето ми слагат гуми за дъжд, и ми твърдят, че са за сняг...
      Ама иначе искрено се радвам за теб, че със 150 не е имало нещо по-сериозно. Курбан направи ли?

П.П. Мунка, малко дръпнах, не знам дали съм ясен. Не ме дразни самия продукт, който е качествен, а ме дразни начина на неговото представяне. Ай ша дръпна още едно

Здравейте, мъже!

Наскоро ме критикувАха, че като излезе Космо във форума – аз никакъв не съм се показваЛ..., че и неграмотен съм бил – не мога диплома да покажа, за да ми видят успеха по български език и литература – срам! 3.50! Едва се закачих - така е то: като не прави човек разборите съгласно Пантелей Зарев, ли беше, или някой друг и не искам да кажа онова, което е искал да каже поета или писателя - според критиката... Ми тВа е то – човек като не заляга над българският език – а гони мацките: това му е участта – да кажа на младЕте, за да знаят: за да се понравите на даскалЕте си - четете и си купувайте САМО онова, което ви препоръчват - и нищо встрани! Гаранцията е - отличник!... Ееее, ама аз уж не давам акъл - кО се отворих? Секи да се справя, както намери за добре - това е истината.... /"секи" - как се изписваше правилно???... "Всеки" - ли беше?..., а неее- абе, за да не се колебаете - младите - като мен - четете критиците!.../...

Ееее, ама аз не виждам кВо точно моА А си приказвам с мъжете? Ей на – и дамите са се изпокрилЕ – при толкова специфична насоченост на разговорите...

То и аз си имам ангажименти, де, но нека се запиша с мнение тук – не казвам, че ще е обхванало всички подробности, но само най-важното...

За гумите – най-важно е /всички си го знаемЕ/:
      1. Височина на грайфера – пряко влияе на сцеплението на гумата с настилката... /знаем, че от една страна – колкото по-малко е триенето с пътя – по-голяма част от получената полезна работа от работния цикъл в двигателя - ще бъде изразходвана за преодоляване на съпротивления и автомобилът ще работи икономично..., нооооо – икономиите от сигурността на пътуващите са си чист хазарт, което налага да си го има доброто сцепление/
      2. ЗИМНИТЕ ГУМИ имат РАЗЛИЧНА СТРУКТУРА на сместа, за да се запазят при ниските температури – еластичността, сцеплението и да осигурят сигурността. /тук има различни конструктивни хитрини, които оскъпяват продукта – профилът, който е изпълнен по специални технологии, с вградени многобройни фини ламели, в комбинация с естественият каучук и специални добавки.
      Ми то доста неща има, но нямаме време за толкова специфични дискусии тук, а има и други колеги, които са напред в материята – да не кажат, че им дърпаме гаджетата /скромно/...

...все пак – не са ми свойствени приказките с мъже..., не ми е комфортно в такава компания...

...иначе Космо – пак цепи мрака с преживявания..., интересни са...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Ба ли ги Те и да са отлични, ква файда като колата не върви на сняг
        По плажа да върви мое ли. Да си паркираш точно до хавлията.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Еми нали за това говоря. Линка който го даде дава характеристики отлични за сняг.

http://www.gumi1.bg/bg/catalog/id/5923.html

Или нещо погрешно съм разбрал.
          Ба ли ги Те и да са отлични, ква файда като колата не върви на сняг

Коментар

Хихих, честно не разбрах нищо. Имаме си гумаджия, който казва кво да купуваме, кво не. Занимава се с 30 -тина коли. Инак къв сняг бре? Тези летни трябва да са
            Еми нали за това говоря. Линка който го даде дава характеристики отлични за сняг.

Или нещо погрешно съм разбрал.

Аааа, сега като го отворих даде други характеристики. Сигурно това е някаква реклама, която се променя при всяко отваряне.
            Преди като отворих линка за първи път ми даде макс чертички за сняг...
            и ме обърка...
            Last edited by luboil; 19.06.2012, 12:55.

Коментар

Ама не съм спец по гумите, ама тази гума която я дават на линка какво общо има със сняг?
              Не знам дали ме разбираш, ама качеството на гумата от маркетинга и рекламата са различни неща.
              Тези гуми са качествени и много добри, ама за средно образован човек, маркетинга им е нула.
              Всъщност реалността е такава, че човек сам се образова и чете и избира това според нуждите си, ане според това, какво му кажат рекламодаторите.

Тези гуми наистина са добри, да не им правя реклама, обаче маркетинга им е слаб.
              Има няколко технически характеристики/спецификации, които са общи/международни за гумите и всеки може сам да си ги намери в нета.

Мунка - не се сърди, яд ме е не на теб, а на такива дето ми слагат гуми за дъжд, и ми твърдят, че са за сняг...
              Ама иначе искрено се радвам за теб, че със 150 не е имало нещо по-сериозно. Курбан направи ли?

П.П. Мунка, малко дръпнах, не знам дали съм ясен. Не ме дразни самия продукт, който е качествен, а ме дразни начина на неговото представяне. Ай ша дръпна още едно
              Хихих, честно не разбрах нищо. Имаме си гумаджия, който казва кво да купуваме, кво не. Занимава се с 30 -тина коли. Инак къв сняг бре? Тези летни трябва да са

Коментар

Ей тва пукнах.
                Знам го точно, щото го търсихме по трасето за Варна да го купим.

Ама не съм спец по гумите, ама тази гума която я дават на линка какво общо има със сняг?
                Не знам дали ме разбираш, ама качеството на гумата от маркетинга и рекламата са различни неща.

Last edited by luboil; 19.06.2012, 12:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  То лекцията за отказване от алкохола е много класическа и съм я чел и слущал многократно... За съжаление в БГ ако човек реши да не е един от многото, поредният наемен работник, влиза в една спирала на стреса и в един момент просто организма ти изнемогва и ти трябва отдушник.. Силните хора спортуват, по слабите каято мен се пропиват.
                  Лекциите са празна работа. Спираш и това е. Не си спрял не щот си силен или слаб, а щото не си спрял. Веднъж като каза, че си спрял да пиеш, си викам - увеличи се нашата партия. Че то малцинство, малцинство, ама много сме малко тука. У живия живот не сме сякаш чак толкова малко.
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

То лекцията за отказване от алкохола е много класическа и съм я чел и слущал многократно... За съжаление в БГ ако човек реши да не е един от многото, поредният наемен работник, влиза в една спирала на стреса и в един момент просто организма ти изнемогва и ти трябва отдушник.. Силните хора спортуват, по слабите каято мен се пропиват.
                    Аз се опитвам хем да спортувам, хем "умерено" да пийвам.
                    Дали е възможна такава комбинация - ами от личен опит 3-4 години - според мен може. Е всеки сам решава - за мен важи максимата - здрав дух, здраво тяло.
                    Не знам дали ще повярваш, имаш костна киста на китката - около 1 см диаметър - много се бях уплашил, лекарката ми каза че било нормално, аз почти щах да ходя под ножа. Ама изкарах 3 месеца без алкохол (бира и вино вкл), бягах си, карах колело, лицеви опори, коремни преси - все спортове за моята възраст - изведнъж се успокоих, съня дълбок, секса удоволствия и след 3 месеца кистата изчезна!
                    Та здрав дух- здраво тяло

Коментар

Ъммм,

сори, не съм те разбрал, че живееш в Софето. Иначи значи си случил на много добра гума, че както го описваш, с 150, мале, мале...ако не е тайна каква е гумата, защото за мен е сейфти фърст, и отде я взе? Плийз
                      Ей тва пукнах.
                      Знам го точно, щото го търсихме по трасето за Варна да го купим.

Коментар

Стреса не е хубаво нещо, вярвам ти, защото съм го преживявал. Относно пиенето няма да ти чета лекции, защота първо не съм психолог и второ няй-вероятно ще имат обратния ефект - ще кажеш къв си ти, че да ми казваш - знам го защото и аз така ще кажа.

Ама няма да те лъжа, колкото и да ме е срам, под тежък стрес, когато гърлото чак ми се стяга и ушите ми пищят от пулса на кръвното, удрям по един чичо джак. Ама преди това изчаквам 10 мин, ако падне налягането минавам метър

Но на празник - мале, мале...

Коментар

Абе аз до преди 3-4 години не пиех толко.. Ама стреса и проблемите много ме натиснаха и на практика алкохола ми дава смелост и ме кара да преживявам по леко.... А това не е решение, ама като няма друго...
                          Стреса не е хубаво нещо, вярвам ти, защото съм го преживявал. Относно пиенето няма да ти чета лекции, защота първо не съм психолог и второ няй-вероятно ще имат обратния ефект - ще кажеш къв си ти, че да ми казваш - знам го защото и аз така ще кажа.

Ама няма да те лъжа, колкото и да ме е срам, под тежък стрес, когато гърлото чак ми се стяга и ушите ми пищят от пулса на кръвното, удрям по един чичо джак. Ама преди това изчаквам 10 мин, ако падне налягането минавам метър

Но на празник - мале, мале...

Коментар

Ъм чи, аз винаги съм си бил от Варна, ама кво да правя като живея у Софето За гумата, точно за тва казвам че съм доволен, щот не мръдна колата. А инак за виното.... Няма да ти кажа, колко лед сложих в розенцето си дома и пак не го докарах до разреденост от олинклузива в Албена
                            Ъммм,

сори, не съм те разбрал, че живееш в Софето. Иначи значи си случил на много добра гума, че както го описваш, с 150, мале, мале...ако не е тайна каква е гумата, защото за мен е сейфти фърст, и отде я взе? Плийз

Коментар

Мммм,

плана е много добре.

Пък и спирането на къркането на 100% е много вредно.

Въпросът е да се кърка за да ти прави кеф, а не да се кърка по навик
                              Ама кат те гледам, ти си къркаш за кеф
                              Абе аз до преди 3-4 години не пиех толко.. Ама стреса и проблемите много ме натиснаха и на практика алкохола ми дава смелост и ме кара да преживявам по леко.... А това не е решение, ама като няма друго...

Коментар

Бррррр,

ма ти сериозно ли се притесняваш, че ако спукаш гума при 150 км/ч проблемът ти е че ще купуваш нови гуми?
                                Аз знам хора дето при 120 пукат гума и са мортос
                                Всищност не само пътищата са виновни, а и гумите. Те гумите за БГ са с друго качество - както се казва да изплакнат бъчвата и се получава виното за България.
                                А бре ти нал беше от Варна, к'во каране до морето? Ти с 150 направо от катедралата скачаш в морето
                                Ъм чи, аз винаги съм си бил от Варна, ама кво да правя като живея у Софето За гумата, точно за тва казвам че съм доволен, щот не мръдна колата. А инак за виното.... Няма да ти кажа, колко лед сложих в розенцето си дома и пак не го докарах до разреденост от олинклузива в Албена

Коментар

Working...
                                X