IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Горкото...Докато заобиколи нос Емине му се врътва главата......
    Ооо за да няма "капитан драйфус" има спирка на всяка керемидка за почивка

Foreigner "When It Comes To Love" - http://www.youtube.com/watch?v=O2wk5...layer_embedded

Айде ЧаУ
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Чао девойки и младежи

I Santo California - Ще се върна - http://www.vbox7.com/play:572d172f

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        Амиии от Варна посока Бургас има много завои
        Горкото...Докато заобиколи нос Емине му се врътва главата......

Коментар

Динката-Септември- Варвара-Велинград ми е пътя....По друг не съм пътувал....
          Точно този казват че е затворен. За това - Белово - Юндола - Велинград. През Пещера не знам как е.
          http://www.telekabeltv.bg/bg/news/5246.html?cid=18

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            А всъщност какви завои има към Бургас? Каквито и да са, на Велинградското трасе ще ти се видят прави
            Амиии от Варна посока Бургас има много завои

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Какво като се омажеш ??? Не си направила още бойлера ли ???

Срамота !!!
              Мечо на работа съм още, а след малко имам среща с една брокерка. Но пък не пречи да я гледам тъпо и щастливо след "конската" доза шоколад

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                ха,здравейте
                днес сутринта,като по поръчка времето се оправи и тръгнахме към Вихрен
                и тук жега,къде 15 градуса
                ей ,тая торба "теракол" дето я мъкна със себе си във вид на излишно тегло бая ме озори
                /дзеновете да кажат по кой закон за привличането или гравитацията/
                но Вихрен вече е в краката ми,нещастника му с нещастник/аз/
                В момента ли си там бре? Няма да можеш се върна до мръкнало

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Нищо му няма на пътя. Може и през Белово, и през Пещера, може да се врътнеш и през Разлог ако ти се обикаля
                  Динката-Септември- Варвара-Велинград ми е пътя....По друг не съм пътувал....

Коментар

Можее аз като чуя завой и заставам нащрек, защото съм катастрофирала веднъж и... страх лозе пази. Хем бях в такси от Своге за към София. А иначе завоите към Бургас са море и мъка, колко пъти ми е прилошавало да не ви разправям

п.п. шоколада ми се е разтопил в тази жега и обмислям как точно да си го изям без да се омажа цялата. Май лъжичка трябва да открия
                    А всъщност какви завои има към Бургас? Каквито и да са, на Велинградското трасе ще ти се видят прави

Коментар

Можее аз като чуя завой и заставам нащрек, защото съм катастрофирала веднъж и... страх лозе пази. Хем бях в такси от Своге за към София. А иначе завоите към Бургас са море и мъка, колко пъти ми е прилошавало да не ви разправям

п.п. шоколада ми се е разтопил в тази жега и обмислям как точно да си го изям без да се омажа цялата. Май лъжичка трябва да открия
                      Какво като се омажеш ??? Не си направила още бойлера ли ???

Срамота !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• ха,здравейте
                        днес сутринта,като по поръчка времето се оправи и тръгнахме към Вихрен
                        и тук жега,къде 15 градуса
                        ей ,тая торба "теракол" дето я мъкна със себе си във вид на излишно тегло бая ме озори
                        /дзеновете да кажат по кой закон за привличането или гравитацията/
                        но Вихрен вече е в краката ми,нещастника му с нещастник/аз/
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

Аз съм спец на завоите......
                          Пътят бил разбит и в ремонт. Това е проблем и мъка ......

Коментар

Не знам. Последно съм минавал през Белово миналата година. Нямаше особени проблеми. Тази година ходих през Април, но бяха отворили за малко главния път.

Коментар

Ако има много завои....

Коментар

Някой писа, че пътя е отврат......
                                Ако има много завои....

Коментар

Working...
                                X