IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Абе осъзнавам го ама явно проблема ми е по сериозен отколкото си го представях, защото на практика не спирам да къркам. Ама имам план да спирам.
    Мммм,

плана е много добре.

Пък и спирането на къркането на 100% е много вредно.

Въпросът е да се кърка за да ти прави кеф, а не да се кърка по навик
    Ама кат те гледам, ти си къркаш за кеф

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Преди 3 дни със 150 км гръмнах предна лява гума. Не знам някой правил ли го е с друга кола, но на мен само ми потрепна волана за стотна от секундата. Баси и пътищата и далаверата, ако трябва за всяко ходене до морето да купувам по чифт гуми
      Бррррр,

ма ти сериозно ли се притесняваш, че ако спукаш гума при 150 км/ч проблемът ти е че ще купуваш нови гуми?
      Аз знам хора дето при 120 пукат гума и са мортос
      Всищност не само пътищата са виновни, а и гумите. Те гумите за БГ са с друго качество - както се казва да изплакнат бъчвата и се получава виното за България.
      А бре ти нал беше от Варна, к'во каране до морето? Ти с 150 направо от катедралата скачаш в морето

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Космо, Чадо, аз нали ти се водя нещо като родител ще ти кажа:
        чадо, внимавай с пиенето, че черното дробче е единствения човешки орган, който регенерира, ама до една точка, и внимавай как караш, да не караш повече от 80 км/ч, че има да те мислая и да се притеснявам

Ейййй,

убаво е да видиш виртуалните си роднини след толкова време
        ука като гледам май софрата е нон-стоп и лафа е релаксиращ
        Ако е така чадо, смело напред, само така
        Абе осъзнавам го ама явно проблема ми е по сериозен отколкото си го представях, защото на практика не спирам да къркам. Ама имам план да спирам.

Коментар

Ми нещо напоследък съм зян от към риъла и съм се отдал на виртуален живот
          А що бре, вчера бях у Варно, живота си е кеф там...я иди ей там на ъгъла една бирка да изпиеш, хем пече, ама ти си под чадъра...ще ти се вдигне тонуса. А бре Варна си е Варна ( За БГ де )

Коментар

Добрутро ви! Космо, 600 евро са си 600 евро. Така че не трябва да си недоволен. Особено ако у разхода са си влизали и Окраинките и 200 метровата маса и препикаването на парка Гадно че не можа да го покараш малко. Аз инак съм доволен, от марката. Преди 3 дни със 150 км гръмнах предна лява гума. Не знам някой правил ли го е с друга кола, но на мен само ми потрепна волана за стотна от секундата. Баси и пътищата и далаверата, ако трябва за всяко ходене до морето да купувам по чифт гуми
            Ти си си и фен на Мерцедес.. Леко си минал, че със 150 км да спукаш предна гума не е работа.. Трябва да правиш курбан на тая дата...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              Мунка, ти кога навъртя 7,5К бре? Ей колко съм изтървал, цял виртуален живот
              Ми нещо напоследък съм зян от към риъла и съм се отдал на виртуален живот

Коментар

Добрутро ви! Космо, 600 евро са си 600 евро. Така че не трябва да си недоволен. Особено ако у разхода са си влизали и Окраинките и 200 метровата маса и препикаването на парка Гадно че не можа да го покараш малко. Аз инак съм доволен, от марката. Преди 3 дни със 150 км гръмнах предна лява гума. Не знам някой правил ли го е с друга кола, но на мен само ми потрепна волана за стотна от секундата. Баси и пътищата и далаверата, ако трябва за всяко ходене до морето да купувам по чифт гуми
                Мунка, ти кога навъртя 7,5К бре? Ей колко съм изтървал, цял виртуален живот

Коментар

ПС. Абе яд ме е че не я ползвах по предназначение тая кола, щото едно море можеше да изгъзарея ама ме хвана страх.. Че и застраховка няма и нали се сещщаш как м оиже да я отнесат..
                  Космо, Чадо, аз нали ти се водя нещо като родител ще ти кажа:
                  чадо, внимавай с пиенето, че черното дробче е единствения човешки орган, който регенерира, ама до една точка, и внимавай как караш, да не караш повече от 80 км/ч, че има да те мислая и да се притеснявам

Ейййй,

убаво е да видиш виртуалните си роднини след толкова време
                  ука като гледам май софрата е нон-стоп и лафа е релаксиращ
                  Ако е така чадо, смело напред, само така

Коментар

• Добрутро ви! Космо, 600 евро са си 600 евро. Така че не трябва да си недоволен. Особено ако у разхода са си влизали и Окраинките и 200 метровата маса и препикаването на парка Гадно че не можа да го покараш малко. Аз инак съм доволен, от марката. Преди 3 дни със 150 км гръмнах предна лява гума. Не знам някой правил ли го е с друга кола, но на мен само ми потрепна волана за стотна от секундата. Баси и пътищата и далаверата, ако трябва за всяко ходене до морето да купувам по чифт гуми

Коментар

• Абе отърва се от колата- само дертове щеше да береш, ако ти я краднат за един ден я изнасят и иди ги гони. Космо то не е брат да почваш сега кариера в банките , а да се огледаш и починеш за година двеСамо да не е гречка и да глътне вода за да имаш още по големи проблеми

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Добро утро лъвове и лъвици.Космо добре си ни дошъл брат- да си жив и здрав.Браво за Мерцедеса- отървал си се леко от още един дерт.За бизнеса какво да ти кажа- аз от две години правя това, което ти смяташ. Замразил съм си всички проекти- преподавам в един колеж и карам на наеми, дивиденти,ренти.Понякога стават и някои други сделки- но бързи- сега е по изгодно да не работиш от колкото да работиш Няма бизнес брат ми и не виждам изгледи в близките година две да има. Щом ти предлагат от банката приеми- това е временно убежище, а и ще си подновиш контактите. Ще можеш и да си преосмислиш както проектите в бизнеса така и живота. Има и такива моменти в живота, когато трябва да се позиционираш и преосмислиш нещата..Пак добре , че не са те арестували турците- те държат здраво.Много топло стана и ще прескоча и аз за няколко дена до морето- и нашите каки ли са брат ми на европеиското
                        ПС. Абе яд ме е че не я ползвах по предназначение тая кола, щото едно море можеше да изгъзарея ама ме хвана страх.. Че и застраховка няма и нали се сещщаш как м оиже да я отнесат..

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Мдам,

и аз кат' го изчетох, това си мислех да му кажа. За момента сякаш е по-добре да приеме предложението ( ако е 6 цифрена сума годишно ).

В момента с "бизнес" в БГ може само да си скъса нервите чиляк и ефекта ще е отрицателен, ако не е по партийна схемичка с поръчки или нещо криминално.

П.П. Бе, тук са си нашите каки - то в Украйна могат да ни замярат с каки до следващите 10 световни и европейски и пак ще им остават.

Ъъ ... да юрка юридическите дружества през управители ( демек, че той държал 100% дялове от юридическо лице не е проблем за баМката ). Едва ли аз съм чилякът, който да учи Космо на законни фитки
                          Наздраве бат Маранди, наздраве Кире,

Заплатата е много добра (колкот един голф 5 2007ма година някъде).. Нема да казвам сума за да не почнем дебат.. Ама пусто не ми се става наемен работник.. А и лошото е че позицията не е изпълнителен директорт, а само директор тс над мен ще има Изпълнителен директор (аз го познавам бегло - един мърльо от тия дето си мислят че са хванли господ за уя и си мислят че са измислили револвиращият кредит...), ще има и Главен изпълнителен директор, Управителен съвет (тия са едни и същи с Изпълнителните директори), па и за капак Надзорен съвет само о чужденци.. И нали се сещаш 5 тият който се опита да ми дава акъл за неща дето не разбира и как печели една глава и два юмрука и пак сме в изходна позиция..

Иначе фирмите и така и така не са на мое име отдавна, заради проблемните кредити и данъчните задължения.. На практика аз се водя само консултант, така че това ми е най малкиявт проблем да почна работа...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Добро утро лъвове и лъвици.Космо добре си ни дошъл брат- да си жив и здрав.Браво за Мерцедеса- отървал си се леко от още един дерт.За бизнеса какво да ти кажа- аз от две години правя това, което ти смяташ. Замразил съм си всички проекти- преподавам в един колеж и карам на наеми, дивиденти,ренти.Понякога стават и някои други сделки- но бързи- сега е по изгодно да не работиш от колкото да работиш Няма бизнес брат ми и не виждам изгледи в близките година две да има. Щом ти предлагат от банката приеми- това е временно убежище, а и ще си подновиш контактите. Ще можеш и да си преосмислиш както проектите в бизнеса така и живота. Има и такива моменти в живота, когато трябва да се позиционираш и преосмислиш нещата..Пак добре , че не са те арестували турците- те държат здраво.Много топло стана и ще прескоча и аз за няколко дена до морето- и нашите каки ли са брат ми на европеиското
                            Мдам,

и аз кат' го изчетох, това си мислех да му кажа. За момента сякаш е по-добре да приеме предложението ( ако е 6 цифрена сума годишно ).

В момента с "бизнес" в БГ може само да си скъса нервите чиляк и ефекта ще е отрицателен, ако не е по партийна схемичка с поръчки или нещо криминално.

П.П. Бе, тук са си нашите каки - то в Украйна могат да ни замярат с каки до следващите 10 световни и европейски и пак ще им остават.

Ъъ ... да юрка юридическите дружества през управители ( демек, че той държал 100% дялове от юридическо лице не е проблем за баМката ). Едва ли аз съм чилякът, който да учи Космо на законни фитки
                            Last edited by marandi; 19.06.2012, 11:15.

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици.Космо добре си ни дошъл брат- да си жив и здрав.Браво за Мерцедеса- отървал си се леко от още един дерт.За бизнеса какво да ти кажа- аз от две години правя това, което ти смяташ. Замразил съм си всички проекти- преподавам в един колеж и карам на наеми, дивиденти,ренти.Понякога стават и някои други сделки- но бързи- сега е по изгодно да не работиш от колкото да работиш Няма бизнес брат ми и не виждам изгледи в близките година две да има. Щом ти предлагат от банката приеми- това е временно убежище, а и ще си подновиш контактите. Ще можеш и да си преосмислиш както проектите в бизнеса така и живота. Има и такива моменти в живота, когато трябва да се позиционираш и преосмислиш нещата..Пак добре , че не са те арестували турците- те държат здраво.Много топло стана и ще прескоча и аз за няколко дена до морето- и нашите каки ли са брат ми на европеиското

Коментар

Абе то ебати сценката.. Пих с едни руснаци цяла нощ в бара на хотела и на сутринта решихме да закусим на едно ресторантче, пак към хотела но на самият бряг, ама има едно 500 метра ходене и естествено се качих на колата, ама ми се допика и слезнах по пътя да пусна една вода.. И явно това не се води път на хотела, а е нормален път и пристигнаха едни полицаи и като се почнах едни съмнения...
                                Мдам,

5-те двИзди там са с доста големи парцелчета, а не кат' наш'те дет' паркинг се брои за екстра.

Хубаво е, че си бил гост на хотела и затова се е разминало, че техните полицаи ( 5-6 вида бяха ) не са меки китки кат' нашите полицаи.

Чиърс, че аз от 8часа грухам и вече е следобед за мИня - хихи

Коментар

Working...
                                X