Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Пиян цар- весел народ..!!!
Служителите му ползват нощната енергия за икономии, той недоволен !!!
Щом излезна на печалба от 'таралясника" ти правя евала...Аз си мислех за една загуба от 30-40 К евра....Браво Космо !
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобре дошъл, Космо
Вземай отпуска през юли и на морето. Бизнеса така или иначе ще тръгне някой ден. Конюнктурата не можеш да я измислиш. Каквато я спусне господ отгоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе турските полицаи са отвратителни.. И могат да те вкарат в затвора за нищо (имат разни присъди по 10 дни, 30 дни), а там е ада... Да влезеш бял за един час в турски затвор си е приключение...
Като си представя каква "шехерезада на удоволствията" щеше да опишеш..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеХа здравейте.. Вчера късно се прибрах от Турция. Оженихме Мерцедеса... От цялата работа съм напред 600 евро.. (да се еба и бизнесмена)...Съчетах полезното с приятното и скокнах и до Бодрум да почукам Украинки, ама не съобразих че всички курви са на европейското и нямаше нищо стойностно.. Само грозни румънки и някакви коиот се представят за тайландки, ама можеш ли ги разбра... Глобиха ме че съм пикал в един храст до един парк... За малко да ме арестуват, защото се изпокарах с турските полицаи, което не е работа..... Апа бях и пиян като говедо и колата работи до мен.. Абе идилия... Иначе за 4 дни съм качил 7 килограма.. В тия 5 звездни хотели те хранят като свиня 24 часса на ден и шведската маса е дълга поне 200 метра... И като ми тръгна и една глътка... Айде наздраве. Днес ще си поркам без мезе, че малко да поотслабна... А с моите служители днес ще имам много сериозен разговор на тема икономии.. Идвам тая сутрин и 4те климатика в двата офиса работят на 19 градуса.. Явно са работили цяла нощ.. Ама веднъж ще им удържа тока от заплатите и ще се научат да ползват копчето за изключване...
Мисля малко отпуска да си взема тия дни, че нещо уморен се чувствам...И постоянно ми се спи...
Пиян цар- весел народ..!!!
Служителите му ползват нощната енергия за икономии, той недоволен !!!
Щом излезна на печалба от 'таралясника" ти правя евала...Аз си мислех за една загуба от 30-40 К евра....Браво Космо !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКосмо, остаряваш. Щом не си спретнал един търкал като хората...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеХа здравейте.. Вчера късно се прибрах от Турция. Оженихме Мерцедеса... От цялата работа съм напред 600 евро.. (да се еба и бизнесмена)...Съчетах полезното с приятното и скокнах и до Бодрум да почукам Украинки, ама не съобразих че всички курви са на европейското и нямаше нищо стойностно.. Само грозни румънки и някакви коиот се представят за тайландки, ама можеш ли ги разбра... Глобиха ме че съм пикал в един храст до един парк... За малко да ме арестуват, защото се изпокарах с турските полицаи, което не е работа..... Апа бях и пиян като говедо и колата работи до мен.. Абе идилия... Иначе за 4 дни съм качил 7 килограма.. В тия 5 звездни хотели те хранят като свиня 24 часса на ден и шведската маса е дълга поне 200 метра... И като ми тръгна и една глътка... Айде наздраве. Днес ще си поркам без мезе, че малко да поотслабна... А с моите служители днес ще имам много сериозен разговор на тема икономии.. Идвам тая сутрин и 4те климатика в двата офиса работят на 19 градуса.. Явно са работили цяла нощ.. Ама веднъж ще им удържа тока от заплатите и ще се научат да ползват копчето за изключване...
Мисля малко отпуска да си взема тия дни, че нещо уморен се чувствам...И постоянно ми се спи...
Вземай отпуска през юли и на морето. Бизнеса така или иначе ще тръгне някой ден. Конюнктурата не можеш да я измислиш. Каквато я спусне господ отгоре.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
В липова гора ли бяга момчето!?
Има един старец на 1100 години. Вече повече от четвърт век не бяга, а само върви. Не е деградирал. Днес го срещнах и ми вика:
- Ти сега слизаш, пък аз се качвам
Аз се пошегувах:
- Тъй, тъй вие накъдето сте тръгнали, ние оттам се връщаме.
Засмя се и разказа, за един голям град, че на входа на гробищата пишело:
"Ние бяхме, където сте вие сега - вие ще дойдете, където сме ние сега."Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе то ебати сценката.. Пих с едни руснаци цяла нощ в бара на хотела и на сутринта решихме да закусим на едно ресторантче, пак към хотела но на самият бряг, ама има едно 500 метра ходене и естествено се качих на колата, ама ми се допика и слезнах по пътя да пусна една вода.. И явно това не се води път на хотела, а е нормален път и пристигнаха едни полицаи и като се почнах едни съмнения...Last edited by tnm; 19.06.2012, 09:54.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, хайде де!
Че карти таро мятахме за тИбя
В позната форма си, което е хубаво. Щеше да е странно, ако нямаш глоба, опит за арест, тест на фитка и леко преяждане + препиване.
Ако, т'ва го няма от горните, ще се притесня яко
П.П. Демек добре дошъл!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДобро да е, ТНМ-чева ( 9-ти калибър )
Аз го изтълкувах като игрива форма, че ще се изпоти. Но може и да съм се объркАл ....
Коментар
-
Че карти таро мятахме за тИбя
В позната форма си, което е хубаво. Щеше да е странно, ако нямаш глоба, опит за арест, тест на фитка и леко преяждане + препиване.
Ако, т'ва го няма от горните, ще се притесня яко
П.П. Демек добре дошъл!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДобро да е, ТНМ-чева ( 9-ти калибър )
Аз го изтълкувах като игрива форма, че ще се изпоти. Но може и да съм се объркАл ....
Много си ранобуден днес. Да не се преструктурираш от "сова" на "чучулига"?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ха здравейте.. Вчера късно се прибрах от Турция. Оженихме Мерцедеса... От цялата работа съм напред 600 евро.. (да се еба и бизнесмена)...Съчетах полезното с приятното и скокнах и до Бодрум да почукам Украинки, ама не съобразих че всички курви са на европейското и нямаше нищо стойностно.. Само грозни румънки и някакви коиот се представят за тайландки, ама можеш ли ги разбра... Глобиха ме че съм пикал в един храст до един парк... За малко да ме арестуват, защото се изпокарах с турските полицаи, което не е работа..... Апа бях и пиян като говедо и колата работи до мен.. Абе идилия... Иначе за 4 дни съм качил 7 килограма.. В тия 5 звездни хотели те хранят като свиня 24 часса на ден и шведската маса е дълга поне 200 метра... И като ми тръгна и една глътка... Айде наздраве. Днес ще си поркам без мезе, че малко да поотслабна... А с моите служители днес ще имам много сериозен разговор на тема икономии.. Идвам тая сутрин и 4те климатика в двата офиса работят на 19 градуса.. Явно са работили цяла нощ.. Ама веднъж ще им удържа тока от заплатите и ще се научат да ползват копчето за изключване...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
В липова гора ли бяга момчето!?
Коментар
Коментар