IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Като си представя каква "шехерезада на удоволствията" щеше да опишеш..
    Чиче тия мани че са педераси, ами са и много зли.. И надзирателите ги подкрепят... Един български тираджия, го хванаха за наркотрафик. Какви неща разправяше след това идея нямаш..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Пиян цар- весел народ..!!!
      Служителите му ползват нощната енергия за икономии, той недоволен !!!
      Щом излезна на печалба от 'таралясника" ти правя евала...Аз си мислех за една загуба от 30-40 К евра....Браво Космо !
      Абе печалба, защото не смятам дребните разходи, коиот са мноог над 600 евро дето съм напред.. Ама поне ми се махна от главата.. Украинеца си плати 15 000 евро за ремонта.. Хванах му и фара и бронята, коиот аз реално не съм плащал... Той някакъв енергиен бос и я взима за сина си.. Момчето беше там с някаква убийствена манекенка - силиконка (били сгодени, 5 години по-голяма от него)... Тия турци само като я запалиха и като изрева двигателя и мацката вече го беше хванала за пшишката и го лижеше по врата.. Познайу колко секунди му трябваха да каже че това е неговата кола????

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Добре дошъл, Космо

Вземай отпуска през юли и на морето. Бизнеса така или иначе ще тръгне някой ден. Конюнктурата не можеш да я измислиш. Каквато я спусне господ отгоре.
        Бизнеса приятелю е мъртъв от всякъде... Миналата седмица ми звъннах дали имам интерес за директор в една средна по-големина банка и бая се замислям, защото заплата е много сериозна, а аз макар и много отдавна напуснал банковата система си оставам един от водещите специалисти по банково дело (това съм преподавал до миналата година в едно средно училища и два ВУЗа)... Ако не съм толкова свободолюбив въобще няма сравнение.. В момента какъвто и нормален (без да точиш държавата и да переш пари) бизнес да имаш си фалирал.. Аз твърдо работя на загуба в последната една година.. Само разходи и нерви.. В държавата на кебапчетата и Азис, какъв бизнес да правиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Абе турските полицаи са отвратителни.. И могат да те вкарат в затвора за нищо (имат разни присъди по 10 дни, 30 дни), а там е ада... Да влезеш бял за един час в турски затвор си е приключение...

Като си представя каква "шехерезада на удоволствията" щеше да опишеш..

Коментар

Ха здравейте.. Вчера късно се прибрах от Турция. Оженихме Мерцедеса... От цялата работа съм напред 600 евро.. (да се еба и бизнесмена)...Съчетах полезното с приятното и скокнах и до Бодрум да почукам Украинки, ама не съобразих че всички курви са на европейското и нямаше нищо стойностно.. Само грозни румънки и някакви коиот се представят за тайландки, ама можеш ли ги разбра... Глобиха ме че съм пикал в един храст до един парк... За малко да ме арестуват, защото се изпокарах с турските полицаи, което не е работа..... Апа бях и пиян като говедо и колата работи до мен.. Абе идилия... Иначе за 4 дни съм качил 7 килограма.. В тия 5 звездни хотели те хранят като свиня 24 часса на ден и шведската маса е дълга поне 200 метра... И като ми тръгна и една глътка... Айде наздраве. Днес ще си поркам без мезе, че малко да поотслабна... А с моите служители днес ще имам много сериозен разговор на тема икономии.. Идвам тая сутрин и 4те климатика в двата офиса работят на 19 градуса.. Явно са работили цяла нощ.. Ама веднъж ще им удържа тока от заплатите и ще се научат да ползват копчето за изключване...

Мисля малко отпуска да си взема тия дни, че нещо уморен се чувствам...И постоянно ми се спи...

Пиян цар- весел народ..!!!
            Служителите му ползват нощната енергия за икономии, той недоволен !!!
            Щом излезна на печалба от 'таралясника" ти правя евала...Аз си мислех за една загуба от 30-40 К евра....Браво Космо !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Космо, остаряваш. Щом не си спретнал един търкал като хората...
              Абе турските полицаи са отвратителни.. И могат да те вкарат в затвора за нищо (имат разни присъди по 10 дни, 30 дни), а там е ада... Да влезеш бял за един час в турски затвор си е приключение...

Коментар

Ха здравейте.. Вчера късно се прибрах от Турция. Оженихме Мерцедеса... От цялата работа съм напред 600 евро.. (да се еба и бизнесмена)...Съчетах полезното с приятното и скокнах и до Бодрум да почукам Украинки, ама не съобразих че всички курви са на европейското и нямаше нищо стойностно.. Само грозни румънки и някакви коиот се представят за тайландки, ама можеш ли ги разбра... Глобиха ме че съм пикал в един храст до един парк... За малко да ме арестуват, защото се изпокарах с турските полицаи, което не е работа..... Апа бях и пиян като говедо и колата работи до мен.. Абе идилия... Иначе за 4 дни съм качил 7 килограма.. В тия 5 звездни хотели те хранят като свиня 24 часса на ден и шведската маса е дълга поне 200 метра... И като ми тръгна и една глътка... Айде наздраве. Днес ще си поркам без мезе, че малко да поотслабна... А с моите служители днес ще имам много сериозен разговор на тема икономии.. Идвам тая сутрин и 4те климатика в двата офиса работят на 19 градуса.. Явно са работили цяла нощ.. Ама веднъж ще им удържа тока от заплатите и ще се научат да ползват копчето за изключване...

Мисля малко отпуска да си взема тия дни, че нещо уморен се чувствам...И постоянно ми се спи...
                Добре дошъл, Космо

Вземай отпуска през юли и на морето. Бизнеса така или иначе ще тръгне някой ден. Конюнктурата не можеш да я измислиш. Каквато я спусне господ отгоре.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!

В липова гора ли бяга момчето!?
                  Липите са в града, по пътя към гората. Много липи. В гората мирише на свежо, на гора. Горе на платото е поляна. Тревата вече е напечена от слънцето още от сутринта и мирише на миризливи летни треви.

Има един старец на 1100 години. Вече повече от четвърт век не бяга, а само върви. Не е деградирал. Днес го срещнах и ми вика:

- Ти сега слизаш, пък аз се качвам
                  Аз се пошегувах:
                  - Тъй, тъй вие накъдето сте тръгнали, ние оттам се връщаме.

Засмя се и разказа, за един голям град, че на входа на гробищата пишело:
                  "Ние бяхме, където сте вие сега - вие ще дойдете, където сме ние сега."
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

Абе то ебати сценката.. Пих с едни руснаци цяла нощ в бара на хотела и на сутринта решихме да закусим на едно ресторантче, пак към хотела но на самият бряг, ама има едно 500 метра ходене и естествено се качих на колата, ама ми се допика и слезнах по пътя да пусна една вода.. И явно това не се води път на хотела, а е нормален път и пристигнаха едни полицаи и като се почнах едни съмнения...
                    Космо, остаряваш. Щом не си спретнал един търкал като хората...
                    Last edited by tnm; 19.06.2012, 09:54.
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Е, хайде де!

Че карти таро мятахме за тИбя

В позната форма си, което е хубаво. Щеше да е странно, ако нямаш глоба, опит за арест, тест на фитка и леко преяждане + препиване.

Ако, т'ва го няма от горните, ще се притесня яко

П.П. Демек добре дошъл!
                      Абе то ебати сценката.. Пих с едни руснаци цяла нощ в бара на хотела и на сутринта решихме да закусим на едно ресторантче, пак към хотела но на самият бряг, ама има едно 500 метра ходене и естествено се качих на колата, ама ми се допика и слезнах по пътя да пусна една вода.. И явно това не се води път на хотела, а е нормален път и пристигнаха едни полицаи и като се почнах едни съмнения...

Коментар

Добро да е, ТНМ-чева ( 9-ти калибър )

Аз го изтълкувах като игрива форма, че ще се изпоти. Но може и да съм се объркАл ....
                        Наздраве бат Маранди... Не ти е лесно с баща ти... То ни така, ни ианче.. От една страна ти е родител - няма как да си безкрайно твърд с него.. От друга живота е суров.. Как викаше един старшина в казармата в подобна на твоята ситуация. Не е нормално крава да бозае от телето.... Тежко е много, да си по строг, защото винаги те гложди една гузна съвест и е много тънка линията.

Коментар

Е, хайде де!

Че карти таро мятахме за тИбя

В позната форма си, което е хубаво. Щеше да е странно, ако нямаш глоба, опит за арест, тест на фитка и леко преяждане + препиване.

Ако, т'ва го няма от горните, ще се притесня яко

П.П. Демек добре дошъл!

Коментар

Аз го изтълкувах като игрива форма, че ще се изпоти. Но може и да съм се объркАл ....
                            Добро утро, Русото!
                            Много си ранобуден днес. Да не се преструктурираш от "сова" на "чучулига"?
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Ха здравейте.. Вчера късно се прибрах от Турция. Оженихме Мерцедеса... От цялата работа съм напред 600 евро.. (да се еба и бизнесмена)...Съчетах полезното с приятното и скокнах и до Бодрум да почукам Украинки, ама не съобразих че всички курви са на европейското и нямаше нищо стойностно.. Само грозни румънки и някакви коиот се представят за тайландки, ама можеш ли ги разбра... Глобиха ме че съм пикал в един храст до един парк... За малко да ме арестуват, защото се изпокарах с турските полицаи, което не е работа..... Апа бях и пиян като говедо и колата работи до мен.. Абе идилия... Иначе за 4 дни съм качил 7 килограма.. В тия 5 звездни хотели те хранят като свиня 24 часса на ден и шведската маса е дълга поне 200 метра... И като ми тръгна и една глътка... Айде наздраве. Днес ще си поркам без мезе, че малко да поотслабна... А с моите служители днес ще имам много сериозен разговор на тема икономии.. Идвам тая сутрин и 4те климатика в двата офиса работят на 19 градуса.. Явно са работили цяла нощ.. Ама веднъж ще им удържа тока от заплатите и ще се научат да ползват копчето за изключване...

Коментар

Добро утро, Мечо!
                                Добро утро, тайфата!

В липова гора ли бяга момчето!?

Коментар

Working...
                                X