IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Добро утро tnm
    Добро утро приятели

Отивам да проверя дали бог я разбира парфюмерията
    Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

В липова гора ли бяга момчето!?
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
      Маранди ....
      Серго,

браточка, стига се прави на "миролюбец", че не ти ходи - хихи

П.П. Я, раздуй, че съм останал без нерви, понеже моя старчок не иска да изхвърля нищо и сега има половин тон дрехи на Мама + половин тон одеала и т.н. от сегмента.

Как се "консервира" това нещо, понеже в 1-ния дрешник се появиха молци?

100 пъти му казах, едно по едно да почваме да ги слагаме пред кофите в торбички на порции и все някой може да има нужда и да го вземе.

Общо взето си говоря все едно сам - демек реакция нулева и явно ще ми трябва време да го понастроя психически. Дотогава ще трябва да се спасява положението и търпение му е майката.

Тенкю съм предварително!

П.П.П. Поздравче с тая песньовка, дет' сега ще го изманипулирам да я осъзнае и да се научи да продължи напред сам. Демек как да "убие" болката. Сложна задачна, но не невъзможна

http://www.vbox7.com/play:1f5d0745

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
        Няма такава тема дето може да се изчерпи.Заглъхне-да!Изчерпи -не!
        .................................................. ..........................................
        Ей,ама който си го може,-си го може бе,мамка му стара....
        http://www.youtube.com/watch?v=6jxsn...eature=related
        Не се изчерпва туй що е неизчерпаемо !!!

Дразня Серго щото уж не го беше страх от тролове
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Добро утро tnm
          Добро утро приятели

Отивам да проверя дали бог я разбира парфюмерията
          tnm

Коментар

Всяка една тема все някога се изчерпва. Обаче ако тази се изчерпи утре, ще си останеш вечния нообранец.
            Няма такава тема дето може да се изчерпи.Заглъхне-да!Изчерпи -не!
            .................................................. ..........................................
            Ей,ама който си го може,-си го може бе,мамка му стара....
            http://www.youtube.com/watch?v=6jxsn...eature=related

Коментар

• Всяка една тема все някога се изчерпва. Обаче ако тази се изчерпи утре, ще си останеш вечния нообранец.
              tnm

Коментар

Маранди, Зарко,

Добре се дрънкате двамата.
                Има какво да се научи от вас.
                Но не можете ли без удари под кръста?
                Не, че е нещо кой знае какво, но някак си се губи вкуса.
                Оня вкус на "бон тона", който е присъщ на хора като вас и на тези които ви четат.
                А вие по-добре от мен знаете колко много и различни хора го правят.
                Особен млади, които търсят.
                И смятат, че са попаднали на правилното място.
                И не на последно - уважението към сериозната тема, която сте подели.
                Толкова рядко се случва тук това.

Убеден съм, че в следващите дни и седмици темата ще бъде в застой.
                Не броя сутрешните поздрави, дребни случки, приказки за времето, кой какво е ял и кой какво е срал.
                След това ще кацнат троловете и отново ще ни се присмиват.
                И с пълно право.
                Защото, не знам нещо по-смешно в даден форум от това да четеш стари, опитни, обръгнали от мъка хора да няма какво да ти кажат.
                Да няма какво да научиш от тях.
                Е, като как да стане?
                Надгробния камък е готин трол.
                Младото миризливо прасе е тъпо долно миризливо жуотно
                tnm

Коментар

Маранди, Зарко,

Оня вкус на "бон тона", който е присъщ на хора като вас и на тези които ви четат.

Не броя сутрешните поздрави, дребни случки, приказки за времето, кой какво е ял и кой какво е срал.
                  И с пълно право.
                  Защото, не знам нещо по-смешно в даден форум от това да четеш стари, опитни, обръгнали от мъка хора да няма какво да ти кажат.
                  Е, като как да стане?
                  Ти пък откъде се взе ...... един такъв сладкодумец.....

Коментар

• Маранди, Зарко,

И с пълно право.
                    Е, като как да стане?

Коментар

• И що пак ти ме изпитваш. Ами ти ???

Мизантроп - това не е ли поза. Набил си некъв младеж.
                      Добър човек си. Не се прикрива лесно.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                        ... отново почна да ме изпитваш като ученичка, Маранди...

Няма да ти се получи.

.................................................. .

п.п. Маранди, ти кога ще направиш що-годе посещаем блогът си, ако си толкова общ в приказките си? А в блога си - така ли изпитваш всички? /ми - ти ме срази тук с въпроси, а аз нищо не ти отговорих, но знаеш ли защо - защото останах безмълвен и без доводи..., спокоен ли си вече - надявам се!/...

Приятна вечер, дами и господа - надявам се да сме разнообразили малко вечерта ви с нашето нережисирано театро!
                        Кое да ми се получи, бебе сладко? Че вече за 2012 път повтарям, че темата не я желая по много причини и все натам се "забивате". Странно? До 78980000543 път ще схванеш ли или .... пак ще мяташ "стрелички"?

---------------------------------------
                        Поредната ти простотия ...

блог-чето учудващо и за мИня се оказва по-посещаемо от в-к Капитал. Сега съм сигурен, че ще кажеш к'ви са тия в-к Капитал и к'ви са тия корабостроители и к'ви са тия животозастрахователи и т.н.
                        --------------------------------------
                        Напиши нещо и ти! Аз лично ще ти цъкна една джавка нагоре. Иначе на "критици" съм се нагледал.

Ама, защо не напишете нещо, та белким и аз науча нещо. НалЕ знаеш, че обожавам да се уча ( нЕма и да критикувам ) ...

Демек, застани си с името, координатите и уменията и напиши нещо - дори и да не стигнеш някога над 36 хил. посещения на твоя статия.

НалЕ си "интересен" - ще гласувам за тИбя!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                          На кого?

Така като се замислих. На себе си. След като съм най умния човек, когото познавам, някак си ми тъпее да се доказвам на други. От друга страна въпреки възрастта, все още не съм успял да се отърва напълно от съвест и принципи. Което е тъпо.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Лигав си ми и ми се включва интуицията светкавично.

Питаш ме за простотиите ти ( ще ти ги кажа ):

1. В трета проекция, сила на крен нямало ускорение, а нямаш идея как се смята бимсова кривина ( демек ребрата на кораба ).
                            2. Бъркаш сили на движение ( сила, скорост, ускорение и т.н. ) спрямо вътрешни напрежения и сили. Нямат нищо общо едното с другото.
                            3. Направи се на по-велик от някой, който това е учил. Колкото и да е странно БГ кораб потънал досега няма.

Като ми намериш пример с потънал БГ кораб по конструктурска вина, лично ще ти се извиня.

П.П. В крайна сметка - ти кой беше, Зарко?
                            ... отново почна да ме изпитваш като ученичка, Маранди...

Няма да ти се получи.

Отговорите търси там, където съм писал и това е наистина доста изчерпателно обяснено.

Така де - кое те е притеснило сега - от това, че не съм политик и че нямам амбиции в тая област ли се изнерви?

Живей си живота и не се стягай - колкото и да се правиш на това, което не си в очите на другите хора, не ги подценявай: те имат също толкова опит, колкото и твоя..., ако не - дори и повече...

Приятна вечер, наистина беше чест за мен да кръстосаме шпаги на полето, което толкова благородно ни предоставиха създателите на форума..., за което им благодаря!

п.п. Маранди, ти кога ще направиш що-годе посещаем блогът си, ако си толкова общ в приказките си? А в блога си - така ли изпитваш всички? /ми - ти ме срази тук с въпроси, а аз нищо не ти отговорих, но знаеш ли защо - защото останах безмълвен и без доводи..., спокоен ли си вече - надявам се!/...

Приятна вечер, дами и господа - надявам се да сме разнообразили малко вечерта ви с нашето нережисирано театро!
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                              Ти фсе още се доказваш?

На кого?

Имам подобни залитания, ама не ми е ясно как разбра по постовете ми. Уж се прикривам. Не казвай на никой, ще ми провалиш имиджа.
                              tnm

Коментар

Важно е да има елемент на изненада като дойде Видовден.
                                Ти фсе още се доказваш?

На кого?

Коментар

Working...
                                X