IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Едно време имаше един страхотен руски виц- кога щял да победи комунизма- Когато СССР обяви воина на Швеция и след 5 минути капитулира. Турция брат е една от империите 5-6 са и в нея наистина има ред всичко останало- жалкото е че са мусулмани и не приемат европеиските ценности. Не че гърците много са ги приели де

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Въпреки хЮмора Кире, не мога да се съгласа с тва определение ....
      Колчо аз съм чел какво са писали четиримата. Ама наистина съм ги чел. Ако си ги чел и ти имам въпрос. Какво мислиш за идеите на Ботев ???
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Пешо като тебе са мислили и чорбаджиите през възраждането, ама си забравил пазарите . Каква да правим като хаиманите като Ботев, Левски, Раковски, Каравелов са им развалили рахатя
        Въпреки хЮмора Кире, не мога да се съгласа с тва определение ....
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Киро, аз мисля, че ние сме интелигентни хора и можем сами да се управляваме. Не е лошо лека полека да се събираме съмишленици и да бутаме системата към разширяване на демократичните свободи и отговорности в посока на самоуправление.
          tnm

Коментар

• Пешо като тебе са мислили и чорбаджиите през възраждането, ама си забравил пазарите . Каква да правим като хаиманите като Ботев, Левски, Раковски, Каравелов са им развалили рахатя

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Маранди аз кат по прост да питам възможно ли е един див и нискоинтелигентен народ да владее 500г друг високоинтелигентен и образован народ?Щото ми се струва че много сме заблудени от социалистическата пропаганда.Иди в Турция и кат се върнеш ще си говорим.Аз съвсем сериозно си мисля че за нас ще е по добре да възстановим империята и да я наречем Балканска империя.То е ясно че ние не можем да се управляваме така че ще се сложи ред.За нас остава независимата църква училищата и езика.Освен това и армия си имат и ставаме незаобиколими по никакъв начин.
              ...и езиците долу-горе си говорим и разбираме

Коментар

• Маранди аз кат по прост да питам възможно ли е един див и нискоинтелигентен народ да владее 500г друг високоинтелигентен и образован народ?Щото ми се струва че много сме заблудени от социалистическата пропаганда.Иди в Турция и кат се върнеш ще си говорим.Аз съвсем сериозно си мисля че за нас ще е по добре да възстановим империята и да я наречем Балканска империя.То е ясно че ние не можем да се управляваме така че ще се сложи ред.За нас остава независимата църква училищата и езика.Освен това и армия си имат и ставаме незаобиколими по никакъв начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                  Ах!
                  Ти посрещна моята атака с принципа на дзю дзюцу "използвай атаката на противника, за да го катуриш" и вместо очаквания отпор се смести и ме подръпна в посока на атаката.

Сега аз, без този отпор, вися във въздуха без опора и ше требе да гледам как да се търколя с по-малко загуба...

Айде, ще пробвам с един парадокс, донякъде кух.

Като ме чете човек, може да остане с впечатлението, че на никого не се доказвам, даже и на себе си.
                  То и аз съм с това впечатление, но...
                  Но тогава защо продължавам да пиша и да се изказвам?
                  Май това "не се доказвам на никого" излиза или означава "доказвам се на всички"?

Така, мисля, че се изтърколих извън тепиха. Половин точка за теб.

Всъщност не беше хватка. Казах каквото мисля. Все още мислех за себе си. Нападнах те в следващия пост, като се усетих. Но ти така или иначе ми отговори де. И да не ми беше отговорил, все едно. То си личи. Да кажа и аз парадокс

Добротата се прикрива по трудно от лошотията.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Здрастиу Заре... Много е готино в Турция - поивка, охолство, лукс... Аз не ги обичам много заради ориенталщщината, но държавата им се развива с огромни темпове и във всички сектори на стопанството... Няма нещо което да не призвеждат и няма нещо коеот да няма турски аналог... И са се позамогнали.. Явно клризата не ги е засегнала толкова. И са много млада нация (един вика че средната им възраст е 29 години, в БГ е над 40)....
                    Мдам,

информацията ти е коректна. Мен единствено ме дразни опита им за възраждане на имперските им амбиции и бездействието на нашите пукали ( пардон политици ).

Трябва да им се напомня, че т'ва дет' го ядат се нарича булгур - да се сещат!

П.П. Иначе ловко маневрират с валутата си, но имат самостоятелна Централна баМка и затова имат степени на свобода, които ние си орязахме сами към днешна дата и затова вече дребен и среден бизнес в БГ звучи хумористично като "явление".

Както и да е - ще раздаваме "шамари" докато можем, после някой друг ще ни смени и така ...

Коментар

Благодаря, но за бойни изкуства само съм чувал, не съм се занимавал.

Ти как си, братле, дай некоя сводка за здравето, че по-отдавна, така, нещо се оплакваше?
                      Хъх ...,

ами аз съм с много травми от спорта, по-лесно ми е да казвам къде нямам, демек на кой чарк от тялото нямам. И някоя друга травма прераства в нЕкво заболяване, ама уж засега владея фронта.

Демек, кат' 20-годишен съм в тялото - засега. Пу-пу-пу ... да не ми е уроки, в муцуната взех да мязам на по-дърт и сега се опитвам да свикна с "тенденцията"

П.П. Благородно завиждам на Мечката, щот' знам к'ва тръпка е да бягаш и тъкмо бях почнал тая година, ама стана "белята". Надявам се от другия месец да мога да си го позволя пак, че сега съм на тема: "Яки битовизми" и реорганизирам всичко - хихи

Чиърс, че за мен вече е полунощ, откакто съм станал и къркам яко бири

Коментар

• Космо ориенталщина ама има ред и законност. Навсякъде се строи и е чисто и наистина има много млади хора. Харесвам ги , че умеят да обслужват и много ти угаждат в манджите

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                          Здравейте, мъже!

Наскоро ме критикувАха, че като излезе Космо във форума – аз никакъв не съм се показваЛ..., че и неграмотен съм бил – не мога диплома да покажа, за да ми видят успеха по български език и литература – срам! 3.50! Едва се закачих - така е то: като не прави човек разборите съгласно Пантелей Зарев, ли беше, или някой друг и не искам да кажа онова, което е искал да каже поета или писателя - според критиката... Ми тВа е то – човек като не заляга над българският език – а гони мацките: това му е участта – да кажа на младЕте, за да знаят: за да се понравите на даскалЕте си - четете и си купувайте САМО онова, което ви препоръчват - и нищо встрани! Гаранцията е - отличник!... Ееее, ама аз уж не давам акъл - кО се отворих? Секи да се справя, както намери за добре - това е истината.... /"секи" - как се изписваше правилно???... "Всеки" - ли беше?..., а неее- абе, за да не се колебаете - младите - като мен - четете критиците!.../...

Ееее, ама аз не виждам кВо точно моА А си приказвам с мъжете? Ей на – и дамите са се изпокрилЕ – при толкова специфична насоченост на разговорите...

То и аз си имам ангажименти, де, но нека се запиша с мнение тук – не казвам, че ще е обхванало всички подробности, но само най-важното...

За гумите – най-важно е /всички си го знаемЕ/:
                          1. Височина на грайфера – пряко влияе на сцеплението на гумата с настилката... /знаем, че от една страна – колкото по-малко е триенето с пътя – по-голяма част от получената полезна работа от работния цикъл в двигателя - ще бъде изразходвана за преодоляване на съпротивления и автомобилът ще работи икономично..., нооооо – икономиите от сигурността на пътуващите са си чист хазарт, което налага да си го има доброто сцепление/
                          2. ЗИМНИТЕ ГУМИ имат РАЗЛИЧНА СТРУКТУРА на сместа, за да се запазят при ниските температури – еластичността, сцеплението и да осигурят сигурността. /тук има различни конструктивни хитрини, които оскъпяват продукта – профилът, който е изпълнен по специални технологии, с вградени многобройни фини ламели, в комбинация с естественият каучук и специални добавки.
                          Ми то доста неща има, но нямаме време за толкова специфични дискусии тук, а има и други колеги, които са напред в материята – да не кажат, че им дърпаме гаджетата /скромно/...

...все пак – не са ми свойствени приказките с мъже..., не ми е комфортно в такава компания...

...иначе Космо – пак цепи мрака с преживявания..., интересни са...

Здрастиу Заре... Много е готино в Турция - поивка, охолство, лукс... Аз не ги обичам много заради ориенталщщината, но държавата им се развива с огромни темпове и във всички сектори на стопанството... Няма нещо което да не призвеждат и няма нещо коеот да няма турски аналог... И са се позамогнали.. Явно клризата не ги е засегнала толкова. И са много млада нация (един вика че средната им възраст е 29 години, в БГ е над 40)....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Бебе,

кат' те слушам к'ви ти ги върти корделата, само да те питам:

ич, ни, сан, ши, го, рок, шич, хач, кию, джию <-- т'ва имам чувството, че ти е познато или бъркам?
                            Благодаря, но за бойни изкуства само съм чувал, не съм се занимавал.

Ти как си, братле, дай некоя сводка за здравето, че по-отдавна, така, нещо се оплакваше?

Коментар

Ах!
                              Ти посрещна моята атака с принципа на дзю дзюцу "използвай атаката на противника, за да го катуриш" и вместо очаквания отпор се смести и ме подръпна в посока на атаката.

Сега аз, без този отпор, вися във въздуха без опора и ше требе да гледам как да се търколя с по-малко загуба...

Айде, ще пробвам с един парадокс, донякъде кух.

Като ме чете човек, може да остане с впечатлението, че на никого не се доказвам, даже и на себе си.
                              То и аз съм с това впечатление, но...
                              Но тогава защо продължавам да пиша и да се изказвам?
                              Май това "не се доказвам на никого" излиза или означава "доказвам се на всички"?

Така, мисля, че се изтърколих извън тепиха. Половин точка за теб.

Бебе,

кат' те слушам к'ви ти ги върти корделата, само да те питам:

ич, ни, сан, ши, го, рок, шич, хач, кию, джию <-- т'ва имам чувството, че ти е познато или бъркам?

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                                Аз се опитвам хем да спортувам, хем "умерено" да пийвам.
                                Дали е възможна такава комбинация - ами от личен опит 3-4 години - според мен може. Е всеки сам решава - за мен важи максимата - здрав дух, здраво тяло.
                                Не знам дали ще повярваш, имаш костна киста на китката - около 1 см диаметър - много се бях уплашил, лекарката ми каза че било нормално, аз почти щах да ходя под ножа. Ама изкарах 3 месеца без алкохол (бира и вино вкл), бягах си, карах колело, лицеви опори, коремни преси - все спортове за моята възраст - изведнъж се успокоих, съня дълбок, секса удоволствия и след 3 месеца кистата изчезна!
                                Та здрав дух- здраво тяло
                                Браво, бебе Люк, добре си се справил

И все това разправям на "дъртофелниците", че им е рано още за болести.

П.П. Йедене, пиЙене и онова третото до откат. Ъъъ ... и новите дрехи на гърбината.

Трябва да сме готини трупясници някой ден и ( ъъъ .... ) усмивката е задължителна

Коментар

Working...
                                X