IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Става един човек сутринта и си мисли: "Да взема да пия едно винце за сърцето... " Речено-сторено. След малко си вика: "Едно узо ще ми успокои стомаха! " Ударил и едно узо, замислил се и си рекъл: "Ще пия една бира за бъбреците!"
    Към обяд се провикнал:
    - Жена! Режи една салата и донеси ракията, че от сутринта съм само на лекарства!... )))

Коментар

• Ехех!

Форумни разговори и мечтания.

Но пробвайте на дело да съберете поне трима...

Аз пробвах; едвам успях; свършихме делото.

Но опознах на дело страхливия мой народ, както и на теория си мислех, че ще е.

Дйет а казал един: не народ, а мърша!
      Last edited by vmаnkov; 19.06.2012, 19:39.
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Ако имаш предвид в прекия смисъл на думата, по добре е. Предпочитам да работя с осъзнати хора.
        Абе то убаво, ама и на кораба и у вабриката трябва да си има цар

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Аз само да попитам.... Кво се случва ако на твоя кораб всички са с Ботевите идеи за обществено устройство
          Ако имаш предвид в прекия смисъл на думата, по добре е. Предпочитам да работя с осъзнати хора.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Аз само да попитам.... Кво се случва ако на твоя кораб всички са с Ботевите идеи за обществено устройство
            Свободата Санчо
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

тогава, колкото и странно да е, верно сме съмишленици ...
              (айде в кръчмата, да ти сипя едно нещо )
              Идвам на приказка само, щот не съм пияч
              tnm

Коментар

Аз не те провокирам, а исках да разбера дали сме съмишленици. Аз също не мисля, че са хаймани. Но това е осъзнато. Тъй като знам какво са писали и какви са били идеите им. Идеите на Ботев за обществено устройство определено ми допадат.

Коментар

Аз не те провокирам, а исках да разбера дали сме съмишленици. Аз също не мисля, че са хаймани. Но това е осъзнато. Тъй като знам какво са писали и какви са били идеите им. Идеите на Ботев за обществено устройство определено ми допадат.

тогава, колкото и странно да е, верно сме съмишленици ...
                  (айде в кръчмата, да ти сипя едно нещо )
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Биков,
                    Пак ли ти бре
                    Мисля, че някак няма да стане дискусия с Теб по въпроса (без лоши чувства разбира са )...
                    Просто, в моите очи НИКОЙ от посочените не е хаймана ( пак без да изпадам в граматическоетиморогичнопсихофилософски анализ на думата )
                    tnm

Коментар

• ПРАВ СИ МЕЧО- ПРАВ СИ БРАТ

Коментар

• Колчо самите чорбаджии са ги наричали така а много от статиите им така започват- наричат ни разбоиници и хаимани

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Момчета и аз съм ги чел. Мечо едно са идеите, ама по важно е за какво живееш и си готов да умреш
                          А бе ние да си кажем какво мислим, и ако се съберем критична маса да ударим с юмрук по масата. Може даже да не се наложи да умираме. Пък ако се наложи един път се мре. Не изявиш ли ясно волята си, и не създадеш ли заплаха, никой никога няма да се съобрази с нея. Прекалено много сме хората, които имаме интерес да си върнем държавата, така че мисля, че може би ако се осъзнаем, поради огромното превъзходство, може би няма да има необходимост от насилие.
                          tnm

Коментар

Колчо аз съм чел какво са писали четиримата. Ама наистина съм ги чел. Ако си ги чел и ти имам въпрос. Какво мислиш за идеите на Ботев ???
                            Биков,
                            Пак ли ти бре
                            Мисля, че някак няма да стане дискусия с Теб по въпроса (без лоши чувства разбира са )...
                            Просто, в моите очи НИКОЙ от посочените не е хаймана ( пак без да изпадам в граматическоетиморогичнопсихофилософски анализ на думата )
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Боготворя Раковски- живота му е екшън роман- дипломат, харамия, затворник, търговец в Марсилия- Горски пътник, а има и много читави за времето си научни прозрения

Коментар

• Момчета и аз съм ги чел. Мечо едно са идеите, ама по важно е за какво живееш и си готов да умреш

Коментар

Working...
                                X