IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

От сутринта ме е напекло едно слънце и са ме нападнали едни инсекти ...
    На всичкото отдолу трябва да ходя и на едни обучения у Голямото село в тази жега
    Ама мое пък да се включа в някои протест. То напоследък там доста се протестира
    Хубав ден, момичета и момчета!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Добро утро лъвици и лъвове.Бате Космо пак добре , че не те викат в Сингапур или Хонг Конг- тези големи тежкари за тази длъжност. Днеспак ще е голяма жега

Коментар

• Арти с тази музика, ще работиш ли или ще пиеш шампанско ?

Позната дава офис на Раковска и Гурко. Три големи ремонтирани стаи за 300 Е....

Коментар

• Moмичета и момчета здравейте кой би предложил някакви фирми за недвижими имоти в София, с които е работил и е доволен?

Sting - Fragile - http://www.youtube.com/watch?v=lB6a-iD6ZOY
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Батка,

българите тоже не са диваци и са доста по-древни от тях.

Имали сме много възходи и много падения в дългата си история.

П.П. Надявам се да успеем да подготвим младото поколение да "оцелява" в динамична среда.

Нашата вече е ясна и тия от последните 20 години изклаха 20% от нацията, което не се е случвало никога в дълго-годишната ни История. Затова и не мога да понасям политици.

Изклал 1-но поколение за 20 години, а като види камера не спира да се фука какъв велик управленец бил. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.

Спокойно, нещата все още са поправими, а Русото е голям инат и битката за БГ ( децата ни ) тепърва започва
            Маранди това кой е по древен няма никакво отношение към днешна дата.Не съм специалист по древна история а и не ме вълнува много кой е по древен.Гледаме фактите днес едно към едно и сравнението не е в наша полза.И то с много.Като цяло турците са по чистоплътни от нас и по честни и по работливи.Превъзхождат ни в много отношения.А когато се научим да правим търговия като тях ела ми се обади.За съжаление вината не е в политиците.Народа си ни е такъв и затова така са нещата.Българите така и не разбраха че трябва да си седнат на задниците и да работят тук в земята си всеки каквото умее.Българите искат много и сега веднага и смятат че политиците са им длъжни.А и кой избира тези политици?Политиците ли са виновни в случая който ти описах в Арбанаси преди време?А иди в Турция влез на турчина в магазина и сравнявай.И бъди честен поне пред себе си.Аз изпитах огромно унижение и срам и много ме заболя.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Пфу ...

вчера да се таковам в Русата кофа бях толкова уморен, че съм заспал по едно време за 2-3 часа и кат' се събуждам и гледам по единия акаунт във Форекс бях шибнал 1/3 от акаунта, щот' играя "уж" рисково и без стопове, ама ако съм буден.

И 1/3 от акаунта заминала и сега за 24ч я възстанових и гледам в хистори-то 12 транзанкции съм изблъскал докато я възстановя, щот' съм шматка и кат' ми се спи недей ръга позиции, ами закривай и си лягай.

П.П. Утре мисля да правя капули от пиле на старчока, натъркани с чесън и кимион, първо леко сварени, а после пръжнати на тиган. Гарнитура още не съм му мислил. Мисля си за лучена яхния, ама не мога да намеря сушени сини сливи и нямам дафинов лист и ще го мисля утре и к'вот стане - хихи

Чиърс-а дан' забрайкам

Мале бат Маранди ти си истински кулинерен споециалист... Браво.. И мешаш вкусовете (сладко, солено) и специални сосове и гарнитури.. Евала. Ама така се прави. Яденето си е изкуство. Много им се радвам на бнякои нации коиот правят кулинарни чудеса.. Чат пат пускам онази телевизия Фиеста дето готвят.. Направо са богове.. И гостуват и водят предавания готвачи от цял свят..

ПС. Тия от Банката дето ми предлагат работра ме викат на интервю в Лондон.. Ебати гъзарите... Мисля да им тегля една майна. Който иска да ме види - офиса ми е в София....

Коментар

• Добро утро tnm
                Добро утро приятели

Още 10 дена и после плаж. До тогава, като няма море - гората е море.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Хихи ....

тоя моят старчок ще ме утрепе с фритюрника. Дет' се вика научил ми е кътните зъби. И явно се шашка защо не ям, а па аз лятото по принцип не ям и гледам го стоварил в хладилника 1 кило сладолед и половин торба с малини.

И Русото кат' види малини и сладолед и дали не ги отнесох кат' гларус кифла веднага. Демек уж аз него клатя, а днес ме изклатил той

П.П. Поне му измислих за утре вечерята, пиле ( розмарин, кимион, чесън и отгоре сладък дресинг от сладко вишна ), грах ( сварен само ), моркови ( сварени само ) с китка целина за цвят.

Зелено, оранжево и пиле - ще го правя от Литекс за една вечер, ама няма как

Днес си омахал лапада с ориз ( зелена манджа ) дет' му викат + соса от кисело мляко, чесън и копър ), гледам го има половин тенджера свинско с картофи за обяд, та вечерята ще му е пилето с грах и толкоз.

В други ден ще го мисля пак, поне присадих мащерката и сега остава и да се хване, ще си хакна задницата У тавана. Чакам доматите да излязат, че там такива фокуси ще му спретна, ама босилекът взе да презрява вече, ама ще го избачкам някак

Чиърс да позяпам някой филмец и да хъркам после.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Става един човек сутринта и си мисли: "Да взема да пия едно винце за сърцето... " Речено-сторено. След малко си вика: "Едно узо ще ми успокои стомаха! " Ударил и едно узо, замислил се и си рекъл: "Ще пия една бира за бъбреците!"
                    Към обяд се провикнал:
                    - Жена! Режи една салата и донеси ракията, че от сутринта съм само на лекарства!... )))
                    :

Коментар

• Пфу ...

вчера да се таковам в Русата кофа бях толкова уморен, че съм заспал по едно време за 2-3 часа и кат' се събуждам и гледам по единия акаунт във Форекс бях шибнал 1/3 от акаунта, щот' играя "уж" рисково и без стопове, ама ако съм буден.

И 1/3 от акаунта заминала и сега за 24ч я възстанових и гледам в хистори-то 12 транзанкции съм изблъскал докато я възстановя, щот' съм шматка и кат' ми се спи недей ръга позиции, ами закривай и си лягай.

П.П. Утре мисля да правя капули от пиле на старчока, натъркани с чесън и кимион, първо леко сварени, а после пръжнати на тиган. Гарнитура още не съм му мислил. Мисля си за лучена яхния, ама не мога да намеря сушени сини сливи и нямам дафинов лист и ще го мисля утре и к'вот стане - хихи

Чиърс-а дан' забрайкам

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Marandi турците са всичко друго не и диваци.В сравнение с тях диваците сме ние.Бъди реалист.Колкото и да не ни е приятно Бог ни праща цигани щото ние обичаме циганията.И никой не ни завладява.Хората създават семейства и деца а ние....Бъди смел и погледни истината в очите.
                        Батка,

българите тоже не са диваци и са доста по-древни от тях.

Имали сме много възходи и много падения в дългата си история.

П.П. Надявам се да успеем да подготвим младото поколение да "оцелява" в динамична среда.

Нашата вече е ясна и тия от последните 20 години изклаха 20% от нацията, което не се е случвало никога в дълго-годишната ни История. Затова и не мога да понасям политици.

Изклал 1-но поколение за 20 години, а като види камера не спира да се фука какъв велик управленец бил. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.

Спокойно, нещата все още са поправими, а Русото е голям инат и битката за БГ ( децата ни ) тепърва започва
                        Last edited by marandi; 19.06.2012, 22:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                          Що за въпрос?
                          Всичките загинали цивилизации са загинали именно така.
                          Дошли диваците - избили меките цивилизовани.
                          Край.

Дивакът няма какво да губи, ако умре.
                          Цивилизованият губи хиляда пъти повече, ако умре.
                          Съответно страхът е хиляда пъти повече.

Ето сега, например, лека-полека ни завладяват нехората цигани и диваците турци.

Прочее, не желая и не съм цивилизован към диваците. Тинтири-минтири нема.
                          Но с цивилизованите спазвам реда.

Та така, Пешо.
                          Ако искаш мир, бъди готов за война по всяко време.
                          Парабелум.
                          Marandi турците са всичко друго не и диваци.В сравнение с тях диваците сме ние.Бъди реалист.Колкото и да не ни е приятно Бог ни праща цигани щото ние обичаме циганията.И никой не ни завладява.Хората създават семейства и деца а ние....Бъди смел и погледни истината в очите.

Коментар

Маранди аз кат по прост да питам възможно ли е един див и нискоинтелигентен народ да владее 500г друг високоинтелигентен и образован народ?
                            Що за въпрос?
                            Всичките загинали цивилизации са загинали именно така.
                            Дошли диваците - избили меките цивилизовани.
                            Край.

Дивакът няма какво да губи, ако умре.
                            Цивилизованият губи хиляда пъти повече, ако умре.
                            Съответно страхът е хиляда пъти повече.

Ето сега, например, лека-полека ни завладяват нехората цигани и диваците турци.

Прочее, не желая и не съм цивилизован към диваците. Тинтири-минтири нема.
                            Но с цивилизованите спазвам реда.

Та така, Пешо.
                            Ако искаш мир, бъди готов за война по всяко време.
                            Парабелум.
                            Свободен във виелицата.
                            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Маранди аз кат по прост да питам възможно ли е един див и нискоинтелигентен народ да владее 500г друг високоинтелигентен и образован народ?Щото ми се струва че много сме заблудени от социалистическата пропаганда.Иди в Турция и кат се върнеш ще си говорим.Аз съвсем сериозно си мисля че за нас ще е по добре да възстановим империята и да я наречем Балканска империя.То е ясно че ние не можем да се управляваме така че ще се сложи ред.За нас остава независимата църква училищата и езика.Освен това и армия си имат и ставаме незаобиколими по никакъв начин.
                              Интересна теза, но първо трябва да сметнем колко ще ни струва бъдещото "освобождение" някой ден.

Т'ва от руснаците ни след 1877-8 ни струва над 30 тона злато, платени на "братушките". Освобождението от Хитлер - също знаеш какво ни струва, после па "днешното" ни "освобождение" дет' го наричат преход.

Демек оказва се, че свободата излиза най-евтино кат' се удари чертата. Но защо все ни присламчват към някого си, а па после да ни "освобождават" ... нямам идея ...

П.П. Т'ва е мое мнение, а защо не се е получавало през годините? Мисля, че трябва да питаш 'орицата, които отговарят за тия неща. Русото с политика не се занимава и бягам кат' дявол от тамян.

Чиърс!

Коментар

• Ако имаш предвид предишния ми пост - лесно ще докажа правотата си с факти.

А обяснението на мършата, че този е пиян, луд, еди-какъв си - си е за мършата.

Моля мършата да си знае гьола не, а - екарисажа.
                                Свободен във виелицата.
                                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Working...
                                X