IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
    а черен петел намери ли за курбан
    Не, аз на Еньовден курбан не правя.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Камионът - едва ли. Виж, багерът ще се поти, пъшка и псува на майка
      Е нали багерът ще го возят, що трябва да прави тия работи!?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Камионът, дето носи багера....
        Камионът - едва ли. Виж, багерът ще се поти, пъшка и псува на майка
        Мечо

Коментар

А бе, друго си е да усетиш бойния дух на нацията.

Това измислено обучение ми обърква леко плановете. Тъкмо бях намерила багер и камион /който да закара багера/ и в нощта на събота срещу неделя щях да съм на мястото с координатите, които ме даде Не знам дали ще успея да стигна на указаната позиция навреме!? Притеснявам се, да не изтърва момента и да се наложи да чакам до догодина
          а черен петел намери ли за курбан
          http://milom.blog.bg/

Коментар

Кой, багерът ли!?

Камионът, дето носи багера....

Коментар

А трябва ли да пъшка ?
              Кой, багерът ли!?
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                И като копаеш трябва да мълчиш !!!
                А трябва ли да пъшка ?

Коментар

Това измислено обучение ми обърква леко плановете. Тъкмо бях намерила багер и камион /който да закара багера/ и в нощта на събота срещу неделя щях да съм на мястото с координатите, които ме даде Не знам дали ще успея да стигна на указаната позиция на време!? Притеснявам се, да не изтърва момента и да се наложи да чакам до догодина
                  И като копаеш трябва да мълчиш !!!
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Маранди това кой е по древен няма никакво отношение към днешна дата.Не съм специалист по древна история а и не ме вълнува много кой е по древен.Гледаме фактите днес едно към едно и сравнението не е в наша полза.И то с много.Като цяло турците са по чистоплътни от нас и по честни и по работливи.Превъзхождат ни в много отношения.А когато се научим да правим търговия като тях ела ми се обади.За съжаление вината не е в политиците.Народа си ни е такъв и затова така са нещата.Българите така и не разбраха че трябва да си седнат на задниците и да работят тук в земята си всеки каквото умее.Българите искат много и сега веднага и смятат че политиците са им длъжни.А и кой избира тези политици?Политиците ли са виновни в случая който ти описах в Арбанаси преди време?А иди в Турция влез на турчина в магазина и сравнявай.И бъди честен поне пред себе си.Аз изпитах огромно унижение и срам и много ме заболя.
                    Бат' Пешо,

зависи с каква нагласа отиваш някъде. Ако отиваш да търсиш красота и ползи - ще ги намериш. Ако отиваш/стоиш някъде да търсиш кусури и негативизми - ще ги намериш също

В Турция съм бил на едни 5-звездни места дет' бат' Космо ти казва, че масите им са дълги по 200 метра, че и повече. Там чалъма е дали си бил ол-инклузив или ултра-ол-инклузив.

Като това например, предполагам си запознат с веригата Мариот:

http://www.marriott.com/hotels/hotel...esort-and-spa/

Поздрави!

П.П. Местните ( персонала ) им сами ме питаха откъде съм и си говорехме на Комшо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Знам, че не си зле с металогиката, ама да те подсетя:

Не е задължително да ходиш на протест. Може и без да си ходила, пак да кажеш, че си била там, ако това се окаже престижно.

Това измислено обучение ми обърква леко плановете. Тъкмо бях намерила багер и камион /който да закара багера/ и в нощта на събота срещу неделя щях да съм на мястото с координатите, които ме даде Не знам дали ще успея да стигна на указаната позиция навреме!? Притеснявам се, да не изтърва момента и да се наложи да чакам до догодина
                      Last edited by tnm; 20.06.2012, 11:53.
                      Мечо

Коментар

• Гледай каква ми е зодията за днес...

.....Шампанско и сълзи за Овена.........

Коментар

Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!

От сутринта ме е напекло едно слънце и са ме нападнали едни инсекти ...
                          На всичкото отдолу трябва да ходя и на едни обучения у Голямото село в тази жега
                          Ама мое пък да се включа в някои протест. То напоследък там доста се протестира
                          Хубав ден, момичета и момчета!
                          Знам, че не си зле с металогиката, ама да те подсетя:

Не е задължително да ходиш на протест. Може и без да си ходила, пак да кажеш, че си била там, ако това се окаже престижно.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                            хахаах подсети ме за един виц:

- Пиеш ли?
                            - Ако това е въпрос, то "Не", а ако е предложение, тогава" Да".
                            Каква марка да е шампанското ? ( освен скъпо, разбира се...)

Коментар

Арти с тази музика, ще работиш ли или ще пиеш шампанско ?

Позната дава офис на Раковска и Гурко. Три големи ремонтирани стаи за 300 Е....
                              хахаах подсети ме за един виц:

- Пиеш ли?
                              - Ако това е въпрос, то "Не", а ако е предложение, тогава" Да".
                              There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Мале бат Маранди ти си истински кулинерен споециалист... Браво.. И мешаш вкусовете (сладко, солено) и специални сосове и гарнитури.. Евала. Ама така се прави. Яденето си е изкуство. Много им се радвам на бнякои нации коиот правят кулинарни чудеса.. Чат пат пускам онази телевизия Фиеста дето готвят.. Направо са богове.. И гостуват и водят предавания готвачи от цял свят..

ПС. Тия от Банката дето ми предлагат работра ме викат на интервю в Лондон.. Ебати гъзарите... Мисля да им тегля една майна. Който иска да ме види - офиса ми е в София....
                                Батка,

нали знаеш лафа: "Не ми казвай какъв си, ами кажи какво ядеш?" - хихи

Старая се, ама още се уча как да меся вкусовете, цветовете и ароматите. То и аз от почти 2 месеца почти само канала 24kitchen гледам. Има там една лелка - тая е епаси факира, ама нямам нейните условия ( демек профи кухня и за 2000 бона продукти под ръка

П.П. Тия верно ги отсвирвай, принципа е винаги като искаш да видиш с кого ще работиш, отива този, който е на зор. Демек, те да идват тук, ако с кореспонденцията всичко е нормално и вече търсят личен контакт.

Баси палячовците, ще измислят нови бизнес-правила още малко

Коментар

Working...
                                X