Първоначално изпратено от MILOM
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКамионът - едва ли. Виж, багерът ще се поти, пъшка и псува на майка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Камионът, дето носи багера....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА бе, друго си е да усетиш бойния дух на нацията.
Това измислено обучение ми обърква леко плановете. Тъкмо бях намерила багер и камион /който да закара багера/ и в нощта на събота срещу неделя щях да съм на мястото с координатите, които ме даде Не знам дали ще успея да стигна на указаната позиция навреме!? Притеснявам се, да не изтърва момента и да се наложи да чакам до догодинаhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеА трябва ли да пъшка ?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ като копаеш трябва да мълчиш !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА бе, друго си е да усетиш бойния дух на нацията.
Това измислено обучение ми обърква леко плановете. Тъкмо бях намерила багер и камион /който да закара багера/ и в нощта на събота срещу неделя щях да съм на мястото с координатите, които ме даде Не знам дали ще успея да стигна на указаната позиция на време!? Притеснявам се, да не изтърва момента и да се наложи да чакам до догодинаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМаранди това кой е по древен няма никакво отношение към днешна дата.Не съм специалист по древна история а и не ме вълнува много кой е по древен.Гледаме фактите днес едно към едно и сравнението не е в наша полза.И то с много.Като цяло турците са по чистоплътни от нас и по честни и по работливи.Превъзхождат ни в много отношения.А когато се научим да правим търговия като тях ела ми се обади.За съжаление вината не е в политиците.Народа си ни е такъв и затова така са нещата.Българите така и не разбраха че трябва да си седнат на задниците и да работят тук в земята си всеки каквото умее.Българите искат много и сега веднага и смятат че политиците са им длъжни.А и кой избира тези политици?Политиците ли са виновни в случая който ти описах в Арбанаси преди време?А иди в Турция влез на турчина в магазина и сравнявай.И бъди честен поне пред себе си.Аз изпитах огромно унижение и срам и много ме заболя.
зависи с каква нагласа отиваш някъде. Ако отиваш да търсиш красота и ползи - ще ги намериш. Ако отиваш/стоиш някъде да търсиш кусури и негативизми - ще ги намериш също
В Турция съм бил на едни 5-звездни места дет' бат' Космо ти казва, че масите им са дълги по 200 метра, че и повече. Там чалъма е дали си бил ол-инклузив или ултра-ол-инклузив.
Като това например, предполагам си запознат с веригата Мариот:
http://www.marriott.com/hotels/hotel...esort-and-spa/
Поздрави!
П.П. Местните ( персонала ) им сами ме питаха откъде съм и си говорехме на Комшо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗнам, че не си зле с металогиката, ама да те подсетя:
Не е задължително да ходиш на протест. Може и без да си ходила, пак да кажеш, че си била там, ако това се окаже престижно.
Това измислено обучение ми обърква леко плановете. Тъкмо бях намерила багер и камион /който да закара багера/ и в нощта на събота срещу неделя щях да съм на мястото с координатите, които ме даде Не знам дали ще успея да стигна на указаната позиция навреме!? Притеснявам се, да не изтърва момента и да се наложи да чакам до догодинаLast edited by tnm; 20.06.2012, 11:53.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
От сутринта ме е напекло едно слънце и са ме нападнали едни инсекти ...
На всичкото отдолу трябва да ходя и на едни обучения у Голямото село в тази жега
Ама мое пък да се включа в някои протест. То напоследък там доста се протестира
Хубав ден, момичета и момчета!
Не е задължително да ходиш на протест. Може и без да си ходила, пак да кажеш, че си била там, ако това се окаже престижно.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениехахаах подсети ме за един виц:
- Пиеш ли?
- Ако това е въпрос, то "Не", а ако е предложение, тогава" Да".
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАрти с тази музика, ще работиш ли или ще пиеш шампанско ?
Позната дава офис на Раковска и Гурко. Три големи ремонтирани стаи за 300 Е....
- Пиеш ли?
- Ако това е въпрос, то "Не", а ако е предложение, тогава" Да".There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМале бат Маранди ти си истински кулинерен споециалист... Браво.. И мешаш вкусовете (сладко, солено) и специални сосове и гарнитури.. Евала. Ама така се прави. Яденето си е изкуство. Много им се радвам на бнякои нации коиот правят кулинарни чудеса.. Чат пат пускам онази телевизия Фиеста дето готвят.. Направо са богове.. И гостуват и водят предавания готвачи от цял свят..
ПС. Тия от Банката дето ми предлагат работра ме викат на интервю в Лондон.. Ебати гъзарите... Мисля да им тегля една майна. Който иска да ме види - офиса ми е в София....
нали знаеш лафа: "Не ми казвай какъв си, ами кажи какво ядеш?" - хихи
Старая се, ама още се уча как да меся вкусовете, цветовете и ароматите. То и аз от почти 2 месеца почти само канала 24kitchen гледам. Има там една лелка - тая е епаси факира, ама нямам нейните условия ( демек профи кухня и за 2000 бона продукти под ръка
П.П. Тия верно ги отсвирвай, принципа е винаги като искаш да видиш с кого ще работиш, отива този, който е на зор. Демек, те да идват тук, ако с кореспонденцията всичко е нормално и вече търсят личен контакт.
Баси палячовците, ще измислят нови бизнес-правила още малко
Коментар
Коментар