IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

От сутринта температурите са жИстоки. Не ми се мисли какво ще стане по обяд.
    Кев, в Русе сигурно "гоните" 40 градуса!?
    Добро утро tnm
    Добро утро красавици и юнаци

Аз сутринта поплувах малко и се поразходих по плажа. Не ми се бягаше нещо. Гледам тука разни ЖИЦИ
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Да не изкупе Меком бре
      Неееее...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Като ми пуснат тежък рок , не мога да се спра на борсата !!!
        Да не изкупе Меком бре

Коментар

• Като ми пуснат тежък рок , не мога да се спра на борсата !!!

Коментар

• Кат сме тръгнали по жицата, вчера си слушах тази

http://vbox7.com/play:b270ba68

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              А познаваш ли някой в България който да пее AC/DC!? И аз също останах в недоумение от въпроса.
              И да се надяваме че преди пенсиониране ще наминат пак. Ако не в БГ, поне в Европата Имам приятели, които отнесоха по 5-6 концерта Аз сколасах за 2

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                Кев поздрав и от мен, днес минавам транзит ако искаш поемай щафетата

Def Leppard - Hysteria (Full Album) - http://www.youtube.com/watch?v=8JLrd...eature=related
                Арти, днес с Кев го подкарахте на "жица"
                Включвам се и аз:http://www.youtube.com/watch?v=dTaD9cd8hvw
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Ха дубрутру и от мен!

А бе много се разприказвах, а просто исках да ви постна нещо, докат' се появи Арти

https://www.youtube.com/watch?v=2Kjh9lQXLWk
                  Кев поздрав и от мен, днес минавам транзит ако искаш поемай щафетата

Def Leppard - Hysteria (Full Album) - http://www.youtube.com/watch?v=8JLrd...eature=related
                  There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!

Кев, в Русе сигурно гоните 40 градуса!?
                    Не ги гоним, Тнм! Те сами ще дойдат по пладне...

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                      Добро утро, тайфата!

Кев, в Русе сигурно "гоните" 40 градуса!?
                      Last edited by tnm; 23.08.2012, 09:58.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Ха дубрутру и от мен!

Бат' Серго, тия понякога тотално изкрейзват и се чудят к'во да правят
                        Все пак в тоя случай хрумването е доста по-добро от това да хванеш някой автоматичен или някоя помпа и да напрайш на мармалад определен брой хора в някоя църква, кино или училище Да пази Господ!

Иначе преди малко по едно радио водещата попита един слушател коя му е любимата група и оня вика "AC/DC"! Тя видимо учудена продължи и му вика: А твойте приятели слушат ли ги? И той: Тц! А след последния й въпрос пича видимо зяпна като го пита: А познаваш ли някой в България който да пее AC/DC!? И аз също останах в недоумение от въпроса. То докат шофираш или докат купонясваш някъде няма как и да не си попееш, ама да се опитваш да изпееш професионално който и да е техен хит и никой да не се опита да направи аналогия с уникалния глас на Брайън Джонсън ми се струва доста налудничаво А бе много се разприказвах, а просто исках да ви постна нещо, докат' се появи Арти

Сбъркала е момата с Азис или " Брала мома капини..".....

пп Върхът и най-по........

Коментар

• Ха дубрутру и от мен!

Бат' Серго, тия понякога тотално изкрейзват и се чудят к'во да правят
                          Все пак в тоя случай хрумването е доста по-добро от това да хванеш някой автоматичен или някоя помпа и да напрайш на мармалад определен брой хора в някоя църква, кино или училище Да пази Господ!

Иначе преди малко по едно радио водещата попита един слушател коя му е любимата група и оня вика "AC/DC"! Тя видимо учудена продължи и му вика: А твойте приятели слушат ли ги? И той: Тц! А след последния й въпрос пича видимо зяпна като го пита: А познаваш ли някой в България който да пее AC/DC!? И аз също останах в недоумение от въпроса. То докат шофираш или докат купонясваш някъде няма как и да не си попееш, ама да се опитваш да изпееш професионално който и да е техен хит и никой да не се опита да направи аналогия с уникалния глас на Брайън Джонсън ми се струва доста налудничаво А бе много се разприказвах, а просто исках да ви постна нещо, докат' се появи Арти

Коментар

• До-о-обро утро-о-о, Виетнам!

Глей кви ора сте!
                            Пенционери.

Легате с кокошшките, ставате .... както дойде.

А глей другите що праат:

http://www.youtube.com/watch?v=5_v7Q...layer_embedded
                            Last edited by sergo; 23.08.2012, 08:14.

Коментар

• Хайде, Лека Ви нощ! Четенето приключи.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Двусмислък се получава Два варианта:

1. Ти си развяла бялото знаме и в момент на усещане на изблик на някакво достойнство, стягаш дечко до ниво да нарушиш неговото.
                                2. Аз съм развял бяло знаме. Но при мен си е 'бело' без достойнство И все пак, аз знам, че той много добре знае, че няма да се размине моментът, в който без да наруша достойнството му ще почне да чете

Не знам, решения много. Може би аз никога не съм бил юркан, и не ща и него да юркам. А и се справя до този момент
                                В моя случай не е. Четенето не е, за да му се обогати речта- по някакви други причини, но със сигурност НЕ и четене, се изразява зряло. Целта на натиска ми е- дисциплина и преодоляване на негативизма по отношение на коя да е дейност. (аз съм минала по пътя на бунтарството и с този си акъл, по друг начин щях да отиграя ситуациите) Трябва да преодолява себе си, а не мен.
                                Добре е, че осъзнава, че аз съм от към страната на Добрите сили и не ми се сърди.

Коментар

Working...
                                X