IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Не, бре! Не искам да те ядосвам. Не виждаш ли, че съм отговорила в послепис на малката му провокация!?
    Бе, днес те гледах по новините на протеста. Беше с еротично бельо и чак после загрях, че сте за "природата"

Шегувам се - ама днес откачих, сега старчокът е пратен на концерт от 3 часа и малко да релаксирам. Фонда и аз съм чиляк, а па то днес няма ни мач, ни волей ...

хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Ти налиташ на млад боб, а аз на стар.
      Но пък е с тънка люспа, а и знам как да го варя, за да не "дрънка".

Поздрави на всички с......

http://www.youtube.com/watch?v=qdtCnbyAXww

...вЕрно, бе!...

...на млад боб и /приятно/ зрели дами...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Не, бре! Не искам да те ядосвам. Не виждаш ли, че съм отговорила в послепис на малката му провокация.
        Малка ли. Ти знаеш ли какво ми писа този човек на лични. Че бил преподавател по история. Авторитет демек. И на мен ми се разтрепераха мартинките .
        Ще ме плаши той мене с излагация. Аз колко съм се излагааааал
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          ...а аз какъв зелен боб си избичих - така ми се хапваше, като го видях и чушка по чушка съм си го избирал - свеж, без никакви ликА!!!...., ммммм - сууууупер!...
          Ти налиташ на млад боб, а аз на стар.
          Но пък е с тънка люспа, а и знам как да го варя, за да не "дрънка".

Поздрави на всички с......

http://www.youtube.com/watch?v=qdtCnbyAXww

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Maранди, на кои викат херцои из вашата губерния?
            Мадам Шъ,

това име го знам като "хърцои", но спрямо моите познания не е точно от моя край:

Справка: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...BD%D0%B5%D1%86

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Не ми говори за сволач като Златарски, Иречек, Марин Дринов и прочие поръчкови мекерета, плийз:
              ----------------------------------------------
              Цитат:

"После победителят определил какво да се пише в историята. Така били създадени “бащите на българската история”. Руският професор от български произход Марин Дринов в специална брошура от 1872г. пише за “безбойните славянски маси претопили шепата българи, от които останало само името”. Това е по същество една историческа фантастика или автоматично прехвърляне на модела на руската история върху нашата.

По подобен начин професор Иречек “образува” българската държава от “полудиви скитащи племена”. На своята 21-годишна възраст той би могъл да бъде блестящ литератор или фантаст, но за определяне генезиса на един народ са необходими повече проучвания и познания.
              Професор Златарски пише в Берлин “История на българската държава” с приложени карти, по които България никога не е владеела Тракия и Македония. Когато Стамболийски протестира срещу несправедливото разпокъсване на България при Ньойския договор, съюзниците-победители му казали да прочете книгата от “бащата на българската история” – професор Златарски."

http://otzvuk.com/Staro_istoria.htm

П.П. Днес сте решили само да ме ядосвате - хихи
              Не, бре! Не искам да те ядосвам. Не виждаш ли, че съм отговорила в послепис на малката му провокация!?
              Last edited by tnm; 20.06.2012, 23:45.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Я па си свАрих едно бобче. 5 часа го вАрих и стана, макар и постно.

Вие ме понапрегнахте интелектуално, исторически, лингвистично и изобщо - всякакси, и сега ще трябва да го споделя (бобчето) с някоя скромна българка и утре ще си пръцкаме на воля.

Ще ви разказвам, пък може и аудио да ви пусна.....

...а аз какъв зелен боб си избичих - така ми се хапваше, като го видях и чушка по чушка съм си го избирал - свеж, без никакви ликА!!!...., ммммм - сууууупер!...
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Eтносът рус (източните "славяни") е повече скандинавски и по-малко "славянски". В състава му влизат варягите, които са били викинги и са се прехранвали чрез грабежи и наемничество.
                  Имаш късмет, че тази гнусотнявата дума си я сложила в кавички. Ако знаеш как те бях наредил преди да ги забележа (кавичките).
                  tnm

Коментар

Има ли значение какво е пишело в личните документи на братята!? Важното е, че те са се чувствали българи и под всичките си документи се се титулували като владетели на българите. Произходът е без значение за един истински владетел. Делата му показват как се самоопределя той.

П.П. Професор Златарски /мисля/ ги определя като кумани. Той защитава тази теза, заради това, че доста от представителите на тази династия носят имена с кумански произход.
                    Не ми говори за сволач като Златарски, Иречек, Марин Дринов и прочие поръчкови мекерета, плийз:
                    ----------------------------------------------
                    Цитат:

"После победителят определил какво да се пише в историята. Така били създадени “бащите на българската история”. Руският професор от български произход Марин Дринов в специална брошура от 1872г. пише за “безбойните славянски маси претопили шепата българи, от които останало само името”. Това е по същество една историческа фантастика или автоматично прехвърляне на модела на руската история върху нашата.

По подобен начин професор Иречек “образува” българската държава от “полудиви скитащи племена”. На своята 21-годишна възраст той би могъл да бъде блестящ литератор или фантаст, но за определяне генезиса на един народ са необходими повече проучвания и познания.
                    Професор Златарски пише в Берлин “История на българската държава” с приложени карти, по които България никога не е владеела Тракия и Македония. Когато Стамболийски протестира срещу несправедливото разпокъсване на България при Ньойския договор, съюзниците-победители му казали да прочете книгата от “бащата на българската история” – професор Златарски."

http://otzvuk.com/Staro_istoria.htm

П.П. Днес сте решили само да ме ядосвате - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Зарко,

понеже си пич да ме светнеш за един от моите проблеми. Имам 1 жен-шен и цветовете му на 2 от листата му са поокапали, а не е бран. Едно срещу едно са листата. Други 2-ки едно срещу друго са с пълен набор от това, което се бере после за чай и т.н.

П.П. Мож' ли мЪ светна ко ста'а или да ходя да се мятам от някъде.

Имам да пресаждам и 1 дръвче лимон и въобще съм откачил кое по-напред - хихи

Маранди, опитваш да изкрънкаш интимни подробности от житие-битието ми...

Това, че си що-годе екстрасенс - вече ти признавам..., поради факта, че "усети", че съм цветар..., едно от качествата, които харесвам у себе си...

Признавам, че по конкретната ти питанка не мога да дам сносен отговор, а да гадая - не ми е в същността на характера..., защо да те подвеждам, ако не зная нещо конкретно?...

Мога да дам съвет на интересуващите се, АКО биха искали да си имат растение от авокадо, защото тук съм малък бог!.../да бъда простен за споменаване името Божие, но така се казва/...

Та, когато се разреже авокадото, неговата вътрешност /знаем/ е заета от неговата луковица... Тя се поставя в плитък съд /аз ползвам тарелка от някакви пилешки филета/, в която е налята вода - около 1 сантиметър дълбочина, а в нея /водата/ са потопени луковиците, разбира се с широката част надолу...

Т.е. - като си взема авокадото - веднага "забождам" във водата луковицата, като в момента имам 7-8, от които - 4-5 са пуснали коренчета във водата. Трябва да се внимава и да не се вадят много, защото коренчетата са много крехки и лесно се чупят, но дари и да се счупят, пак се оставят във водата, без да се премахват - и отново си покарват...

Едно от най-рано купените ми авокадо - вече съм засадил във влажна почва, с много тор - отново в такава тарелка, като под почвата са коренчетата и около 1 сантиметър от луковицата...

Когато отдолу излезе коренчето, цялата луковица се е разпукала /както се казва - као зрела слива.../ - а от горният по-остър край на луковицата израства стъбълце... Та това стъбълце е кафяво, вече с 5-6 не много широки листенца..., поливам всеки ден.

Когато избирам авокадото /лично мнение/ - избирам започнали лееееко да поомекват плодове - с тъмно зелен цвят и дори - тук-там черни петънца..., т.е. - достатъчно узрели, а не зелените и твърдите.

ТолкоЗ от мен! От едно нещо и аз да разбирам, без да ми се е налагало да чета..., по пътя на експеримента, както казват...
                      Last edited by zarco; 20.06.2012, 23:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                        Абе вие с т.нар. мечо нещо не сте наред. Задоволявате се със собствените си безсмислици и се чувствате прекрасно в тях. Опитах се да покажа няколко грешки, сега пък съм се лигавил. Ами ваша си работа, пишете си глупостите.
                        Там където свършват аргументите, почват обидите
                        tnm

Коментар

• Maранди, на кои викат херцои из вашата губерния?

Коментар

А, това ли? Ами да ви бодна малко патриотичната жилка. А я кажи какво е пишело в паспортите на тримата братя за гражданство?
                            Има ли значение какво е пишело в личните документи на братята!? Важното е, че те са се чувствали българи и под всичките си документи се се титулували като владетели на българите. Произходът е без значение за един истински владетел. Делата му показват как се самоопределя той.

П.П. Професор Златарски /мисля/ ги определя като кумани. Той защитава тази теза, заради това, че доста от представителите на тази династия носят имена с кумански произход.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Абе вие с т.нар. мечо нещо не сте наред. Задоволявате се със собствените си безсмислици и се чувствате прекрасно в тях. Опитах се да покажа няколко грешки, сега пък съм се лигавил. Ами ваша си работа, пишете си глупостите.
                              Би ли ми посочил моя безмислица, ако може с цитат ( не изваден от контекст ), а цитат и аргумент насреща защо мислиш, че шпрехам глупости.

Благодаря предварително!

Коментар

• Eтносът рус (източните "славяни") е повече скандинавски и по-малко "славянски". В състава му влизат варягите, които са били викинги и са се прехранвали чрез грабежи и наемничество.

Коментар

Working...
                                X