If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
...
П.П.П. Щом взех да изпускам нерви - не е добре - хихихи
Чиърс!
Не. Не е добре. Но може да е и от жегата. А мацката можеше да я черпиш една бира, че и тя душа носи в тъз тежка криза. Можеше да си изплачете мъката и да ви олекне
Чиърси!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Чиърс! и не се шашкай толкова. Всеки ден е подарък, (в добрия смисъл) особено след загуба на ближния. Нека се помотава и сред хора, да си върне малко живеца
Бе, аз се учудих, че отиде, щот' то фестивала е цяла седмица. И го карах да ходи, той вика: "Ние ходехме с майка ти и сега не искам."
И даже се зарадвах, дано и утре и вдруги ден отиде пак.
А, па аз как ще се нахъркам тия 2 дни не е истина, че откачих, ама всичко текущо е избутано засега, остана едно ЕТ да се прехвърли по закона за наследствата и още разни дивотии кат' хартии и кое по-напред.
П.П. Явно съм се изнервил нещо, щот' днес се разбучах на 1 мацка във верига Х, дет' ми е на 100 м, щот' изнесли цигарите ( които пуша ) в павилионче пред касите и днес плащах с карта и оная ми вика 10 кинта минимум за поръчка.
Викам дай ми 2 кутии тогава, вика пак не стигат и поръчах 3 и днес говорих 30 мин. с адвокатката си - тия мога ли да ги съдя и т.н. А, тая шматка продавачката, не посмях да я нацепя, щот' вика така са ми казали, какво да направя.
Демек ще я оритат нея, че отказва да даде 1 бонбон, ако ще да е, щом се плаща с пластика - картова сметка ( дебит/кредит ). И на мен ми стана кофти, щот' ся криза и тая кат' литне оттам къде ще отиде, че не мога да се сетя и както и да е.
И ся ще им нацепя 1 сигнал до комисия защита правата на потребителите ( няма да ги съдя, че литне някоя магазинерка ) и те да им го нацепят защо изнудват клиентите да пазаруват с карта за повече от 10 кинта. За тия няма ли закон за БНБ, закон за търговските баМки и т.н.
Бе, ако искам 1 бонбон за 1 ст. ще си платя с картата, а тия изнудват и побеснях.
П.П.П. Щом взех да изпускам нерви - не е добре - хихихи
.....
.................................................. ........
Ей,Заре,.....,как ги пишете тия дълги постове бре
Не съм мислил..., може би при мен е неосъзнат задочен "спор" с моите учители-българисти..., 7 си ги сменихме за 4 години - всеки със свои изисквания... Защо така не можаха да ги мотивират тия /най-често - дами/, за да се задържат при нас? Може би - защото си бяхме мъже, които - още с влизането на учителката в час - почвахме вицовете и до края на часа не я оставяхме да си предаде поне урока... Пък те си бяха и млади /някои - току-що завършили/ - и очевидно не им беше лошо да слушат по-цинични вицове....
Т.е. - някак ми се иска да им "докажа", че мааааалко са ме подценили...
...пък и ми е гот да възстановявам неща от миналото ... Понякога е приятно да правиш някаква равносметка на това, което си учил и си практикувал в някакви времена, които - като че не са се случвали, пък и едва ли някога ще се повторят...
Такива неща...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Тъкмо хлопна вратата преди 2 мин., а аз преди 5 мин. излизах на терасата да чуя свършил ли е тоя концерт ( 6 държави гости и нашенските фолклори се надииграват и надпяват ). Ще трае още 3 дни.
Рисковете да живееш на пъпа на селото, от терасата ми летния театър е на 200 м и се чува.
Та, прибра се дивака, че се шашнах, че стана късно.
Чиърс!
Чиърс! и не се шашкай толкова. Всеки ден е подарък, (в добрия смисъл) особено след загуба на ближния. Нека се помотава и сред хора, да си върне малко живеца
Не е препоръка... !!!
Отваряй бързо ракойката и да си пуснем по една наздравица във виртуалната кръчма Старият фрол се държи, щом е на концерт
Но най-важното - Жив и здрав да е човекът.
Тъкмо хлопна вратата преди 2 мин., а аз преди 5 мин. излизах на терасата да чуя свършил ли е тоя концерт ( 6 държави гости и нашенските фолклори се надииграват и надпяват ). Ще трае още 3 дни.
Рисковете да живееш на пъпа на селото, от терасата ми летния театър е на 200 м и се чува.
Та, прибра се дивака, че се шашнах, че стана късно.
Знаех си аз, че си "джиткате" на лични. (обърни внимание на кавичките, че да не ме "наредиш"), (обърни внимание и на кавичките около "наредиш", че да не ме наредиш), (обърни внимание на кавичките около "наре.....) и т.н. и т.н. Май няма да ме "наредиш". Пак обърни внимание на кавичките.
Тук скоро някой се чудеше, защо Ахил настига костенурката... ами заради това - нарича се lim, т.е. уморява се костенурката и Ахил я застига.... или заек беше?!
Тази басня я мразя. Много е глупава. Мразя човешката глупост. Понякога ме влудява.
Бе, днес те гледах по новините на протеста. Беше с еротично бельо и чак после загрях, че сте за "природата"
Шегувам се - ама днес откачих, сега старчокът е пратен на концерт от 3 часа и малко да релаксирам. Фонда и аз съм чиляк, а па то днес няма ни мач, ни волей ...
хихи
Отваряй бързо ракойката и да си пуснем по една наздравица във виртуалната кръчма Старият фрол се държи, щом е на концерт
Но най-важното - Жив и здрав да е човекът.
Не е препоръка... !!!
Аз пък не мога да разбера що се дърляте.Били сме велики,ми хубаво,то и Египетското царство е било велико.А сега?!Едва ли не,най-многобройни в Римската империя били българите?!Ми тя,Римската империя бая обширна е била,пък може и да бъркам.Ако не бъркам,ще рече ,че едно 70-80% от съвременна Европа са си чисти българи!?Ако пък бъркам,ще рече,че Римската империя си е била някаква държавица-джудже?!
И пак да се върна в началото,че то и Империята на инките,за времето си е била една супер държава!А сега?!
Та много е прав Бате Пешо!Дайте да се огледаме,ама ДНЕС,наляво-надясно,на изток и на запад и да се вземем някои поуки.Па да се опитаме всеки да си върши работата и да не се занимава с глупости,(малко ми звучи утопично, дори на мен самия,ама зна"иш ли?).И не постоянно да търсим причините за нашите неудачи в "шибаните" западняци,"тъпите" американци,турците,които естествено са "аборигени и диваци",слънчевите изригвания,земетресенията,които естествено са предизвикани от световната конспирация целяща да унищожи най-силната(демек българската) и застрашаваща спокойствието на световните корпорации икономика и т.н.,и т.н...........
Хъм..А дано,ама надали............
А бе всичко си зависи от нас самите.И няма нужда да лежим на стари лаври,дори и да сме ги имали.....
.................................................. .........
Ей,Заре,Маранди,как ги пишете тия дълги постове бре
Ами истината. Какво сме виновни, като сме били най велики.
Знаех си аз, че си "джиткате" на лични. (обърни внимание на кавичките, че да не ме "наредиш"), (обърни внимание и на кавичките около "наредиш", че да не ме наредиш), (обърни внимание на кавичките около "наре.....) и т.н. и т.н. Май няма да ме "наредиш". Пак обърни внимание на кавичките.
Тук скоро някой се чудеше, защо Ахил настига костенурката... ами заради това - нарича се lim, т.е. уморява се костенурката и Ахил я застига.... или заек беше?!
Аз пък не мога да разбера що се дърляте.Били сме велики,ми хубаво,то и Египетското царство е било велико.А сега?!Едва ли не,най-многобройни в Римската империя били българите?!Ми тя,Римската империя бая обширна е била,пък може и да бъркам.Ако не бъркам,ще рече ,че едно 70-80% от съвременна Европа са си чисти българи!?Ако пък бъркам,ще рече,че Римската империя си е била някаква държавица-джудже?!
И пак да се върна в началото,че то и Империята на инките,за времето си е била една супер държава!А сега?!
Та много е прав Бате Пешо!Дайте да се огледаме,ама ДНЕС,наляво-надясно,на изток и на запад и да се вземем някои поуки.Па да се опитаме всеки да си върши работата и да не се занимава с глупости,(малко ми звучи утопично, дори на мен самия,ама зна"иш ли?).И не постоянно да търсим причините за нашите неудачи в "шибаните" западняци,"тъпите" американци,турците,които естествено са "аборигени и диваци",слънчевите изригвания,земетресенията,които естествено са предизвикани от световната конспирация целяща да унищожи най-силната(демек българската) и застрашаваща спокойствието на световните корпорации икономика и т.н.,и т.н...........
Хъм..А дано,ама надали............
А бе всичко си зависи от нас самите.И няма нужда да лежим на стари лаври,дори и да сме ги имали.....
.................................................. .........
Ей,Заре,Маранди,как ги пишете тия дълги постове бре
Бе, днес те гледах по новините на протеста. Беше с еротично бельо и чак после загрях, че сте за "природата"
Шегувам се - ама днес откачих, сега старчокът е пратен на концерт от 3 часа и малко да релаксирам. Фонда и аз съм чиляк, а па то днес няма ни мач, ни волей ...
хихи
На кой от двата протеста ме видя?
Наздраве, Русото!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Малка ли. Ти знаеш ли какво ми писа този човек на лични. Че бил преподавател по история. Авторитет демек. И на мен ми се разтрепераха мартинките .
Ще ме плаши той мене с излагация. Аз колко съм се излагааааал
Ухааа, то около теб много преподаватели се събраха
П.П. А бе, може да се излагаме, ама го правим изискано и със стил
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар