IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много хубава песен, tnm
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Ха дубрутру и от мен!

tnm, с достатъчно голяма вероятност (но никога 100%) винаги може да се определи какво точно дебне зад ъгъла, без дори да ходиш да поглеждаш

Мечик, обективно времето става все по-горещо, а дали това значи и по-хубаво е субективно усещане, т.е. обобщаваш или по-скоро прехвърляш своите убеждения на другите, което както сам си казвал не е правилно

Между другото, ето ви един начин за справяне с капризите на времето, а и не само с тях:

"Един монах попитал Тозан:
      - Как можем да не усещаме студа и жегата?
      Тозан отговорил:
      - Защо не отидете на място,където няма студ и жега?
      - Има ли такова място?
      - Когато е студено,бъдете самия студ;
      когато е горещо, станете сърцето на горещината!"

Лек и прохладен ден на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Ех момчета, защо твърдите че само ние се гордеем с историята и миналото си. Напротив ние на балканите се гордеем наи малко. Къде сме всички знаем, но въпреки че сме много бедни за Европа за света сме някъде по средата, то едва ли е заради това че се гордеем с историята си. Според мен народите с развит патриотизъм са много по успешни и прогресиращи- те са и конкурентно способни. А ние сега за съжаление не сме такива- защо не направите сравнение със съседите ни. Даже Пешо предложи и доброволно да се присъедибним към Турция. Ама Пешо там доматите са много по евтини и много повече работят земеделците брат
        Прав си ама си много учтив.
        1. Не може никой да дава акъл как трябва да бъде сега и за в бъдеще, ако не познава миналото.
        2. Който не познава миналото, на какво стъпва, каква е базата за неговите разсъждения.
        3. То не е въпроса да се гордеем с историята си, въпроса е да я познаваме.
        4. За да казва някой какви сме българите и какво трябва да правим, той трябва да знае какви сме били, и какво като сме правили, как ни се е отразявало.
        5. Истината !!!
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Явно не ме разбираш или по-скоро - не искаш.
          Ние все лежим на тази наша 1300, че и повече, годишна история. Все сме горди от нещо си през нея (което, по Теория на вероятностите, все трябва да се е случило), а СЕГА сме пълни мърши, но се оправдаваме пред себе си с историята си..... или в краен случай - с управляващите.

Гордеем се, че УЖ сме разбили триезичието, но дори и тези, които го правят, едва ли могат да напишат 5 реда без да допуснат грешка.

ИСТОРИЯТА на един народ се гради не от миналото, а от НАСТОЯЩЕТО.
          Извинявам се за клишето, ако го има.
          1. Некоректен си. Само аз употребих думата разбили, но не е ставало въпрос, че е българската държава, защото това няма как да е бил проблем на българската държава.
          2. Това е било проблем на друга държава, в която освен българи е имало и други народи и в която българския език все още не е бил приет за официален.
          3. Не съм говорил за гордост, а за истина.
          4. Истината е важна.
          5. Истината винаги е важна.
          6. Понятието истина е важно - то включва в себе си и историческата истина.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Добро утро tnm
            Добро утро приятели

Времето става по хубаво и по хубаво. Плажът дебне зад ъгъла

Добро утро, Мечо!
            Добро утро, тайфата!

Смятам да пропусна да видя какво точно дебне зад ъгъла. Още повече, че ти ми съобщаваш за наличие на плаж
            http://www.youtube.com/watch?v=WfkTzOhT-ac
            Хубав ден!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Ех момчета, защо твърдите че само ние се гордеем с историята и миналото си. Напротив ние на балканите се гордеем наи малко. Къде сме всички знаем, но въпреки че сме много бедни за Европа за света сме някъде по средата, то едва ли е заради това че се гордеем с историята си. Според мен народите с развит патриотизъм са много по успешни и прогресиращи- те са и конкурентно способни. А ние сега за съжаление не сме такива- защо не направите сравнение със съседите ни. Даже Пешо предложи и доброволно да се присъедибним към Турция. Ама Пешо там доматите са много по евтини и много повече работят земеделците брат

Коментар

Явно не ме разбираш или по-скоро - не искаш.
                Ние все лежим на тази наша 1300, че и повече, годишна история. Все сме горди от нещо си през нея (което, по Теория на вероятностите, все трябва да се е случило), а СЕГА сме пълни мърши, но се оправдаваме пред себе си с историята си..... или в краен случай - с управляващите.

Гордеем се, че УЖ сме разбили триезичието, но дори и тези, които го правят, едва ли могат да напишат 5 реда без да допуснат грешка.

ИСТОРИЯТА на един народ се гради не от миналото, а от НАСТОЯЩЕТО.
                Извинявам се за клишето, ако го има.
                Eй това дето си о написал много хора не искат да го проумеят или не могат.Много важно какво е било.В учебниците по история е написано това което ни е угодно а дали е така кой да ми каже.Един факт или събитие може да се тълкува по много различни начини.Който е имал писменост е писал както му харесва.Какво е било много важно.ДАЙТЕ ДНЕС ДА ВИДИМ КОИ СМЕ И КЪДЕ СМЕ.След като имаме толкова много история би трябвало поне малко да сме поумнели.

Коментар

• Добро утро tnm
                  Добро утро приятели

Времето става по хубаво и по хубаво. Плажът дебне зад ъгъла
                  tnm

Коментар

Т.е. продал си долар/йена, нали?

Аз бих закрил такава позиция. И не толкова заради днешния ФЕД, ами заради снощния търговски баланс на Япония.
                    По мое мнение - долар/йена отива твърдо над 80. Но само според мен.
                    Ти си решаваш и успех ти желая!
                    Да, 2 пъти купувах долар/йена и след 50 пипса пробвах да хвана лека междинка надоле, ама останах без контрол.

Гледам спадна на минус 21-22% и може да я поизчакам да видя какво ще стане. Всички други позиции съм закрил и докато не закрия тази, друга няма да отворя.

П.П. Ти си по-печен от мИня и вероятно си прав. Ще го мисля, дори и 100% да изгори тази позиция за днес имам +15%, така че не ми пука, но рядко губя. На 20 позиции 1 и се нервя - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Срещу долар на 79.31.

Предполагам, че ако петрола накатери малко и може и да излезе печелившо даже, щот' днес я отиграх 2 пъти с успех, т.е. продавах я тогава и сипа доволно.
                      Т.е. продал си долар/йена, нали?

Аз бих закрил такава позиция. И не толкова заради днешния ФЕД, ами заради снощния търговски баланс на Япония.
                      По мое мнение - долар/йена отива твърдо над 80. Но само според мен.
                      Ти си решаваш и успех ти желая!

Коментар

Ти купил ли си я йената? И срещу какво?
                        Да, срещу долар на 79.31.

Предполагам, че ако петрола накатери малко и може и да излезе печелившо даже, щот' днес я отиграх 2 пъти с успех, т.е. продавах я тогава и сипа доволно, после реших да обърна, че направи към 50 пипса нагоре и на тия им се "повреди" платформата точно тогава за час и нещо
                        Last edited by marandi; 21.06.2012, 01:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Не. Не е добре. Но може да е и от жегата. А мацката можеше да я черпиш една бира, че и тя душа носи в тъз тежка криза. Можеше да си изплачете мъката и да ви олекне
                          Чиърси!
                          Тя е майничка от Филибето, а те са доста топли и готини, ама се оженила за някакъв местен субект, че и дете имат.

Аз женени с брак не пипам ( морал ), макар че са ме клатили кат' си скрият халката и аз после да разбера.

Така по-може

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Лека и спокойна, Анон-чи!

Аз се чудя с тая тъпа йена какво да правя, че виси на 28% минус и да я затварям ли или да си хъркам и утре к'вот' дойде.

Имам чувството, че тия от платформата нарочно се направиха на "рипеър", щот' точно тогава стана движението с петролеца да спихне рязко. Добре, че с евраците хванах готин %, че да не ме е яд
                            Ти купил ли си я йената? И срещу какво?

Коментар

Зарко и Маранди, и Маранди и Зарко, да ви кажа нещо:
                              Тази вечер нещо се понапих и "усетих" "нещо" във вашите постове:
                              Така ги структурирате - логически, тематически и геометрически, че много трудно ви ги чета и съответно - разбирам.

Утре (след препрочитането им) ще докладвам дали е заради алкохола в мен.
                              Засега Peace. и Лека нощ!
                              Лека и спокойна, Анон-чи!

Аз се чудя с тая тъпа йена какво да правя, че виси на 28% минус и да я затварям ли или да си хъркам и утре к'вот' дойде.

Имам чувството, че тия от платформата нарочно се направиха на "рипеър", щот' точно тогава стана движението с петролеца да спихне рязко. Добре, че с евраците хванах готин %, че да не ме е яд

Коментар

• Зарко и Маранди, и Маранди и Зарко, да ви кажа нещо:
                                Тази вечер нещо се понапих и "усетих" "нещо" във вашите постове:
                                Така ги структурирате - логически, тематически и геометрически, че много трудно ви ги чета и съответно - разбирам.

Утре (след препрочитането им) ще докладвам дали е заради алкохола в мен.
                                Засега Peace. и Лека нощ!

Коментар

Working...
                                X