IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    ПС. Тоя глупак дето го набих вчера, днерс ми отказа да купи земите в Добринище.. Дееба и малките, дребнави човечета...

Ха наздраве.
    Наздраве, Батка

И аз пенделите нещо ги недолюбвам и ги трепя кат' ми се демонстрират. Кофти е, че имам статистики дет' ги дават, че варират между 5-12% от мъжкото население.

И в момента сме в "процес", дет' били с права, т.е ще нарастват яко ( 1 на всеки 6 ще е педал ).

Мен ме боли ханша - тъкмо ще поря още повече мацки и няма да се моря да ги свалям кат' станат 12%-15% пендели, а те ще ме свалят, както се случва и до момента.

П.П. Кофти е, че БГ-то умирга, щот' няма въпроизводство, а тия го представят кат' фешън.

Добре, че не изнасям статистики, дет' боравя с тях, щот' ще стане .... тегаво. Но ще се млатим докрай и добре си направил.

Чиърс!

Коментар

• Хихи ...

вече ми иде да си отрежа вените "надълго", че по-бързо изтича кръвта.

Днес правих на старчока зелен боб. Направи ми забележка, че в заливката много домати съм сложил и му било кисело. Понеже очаквах подобно нещо облъсках 2 лъжици захар да убия киселия вкус на доматите и за мен е добре.

Отделно му блъсках, малко, сол, копър, моркови, лук, магданоз, червен пипер, черен пипер, 1 стрък целилина, чесън, 3 люти чушки от консерва + 3 кумболи ( муш-муш, дет' им викат ). Даже му се извиних, че нямах място в тенджерата да му набия и един варен картоф да кажем.

Демек, бобецът ( зелен ) за мИня е добре, ама на старчока му бил леко "кисел". Още не мога да му схвана вкуса - кое как го обича.
      ----------------------------------------
      Иначе омаха 3 паници една след друга след "забележката".

П.П. Завчера беше на шницел по виенски, а вчера на кюфтета с гарнитура. Таратори, салати, нектари и прочие "добавки" не ги броя за нищо. Демек останаха 4-5 кюфтата със салата краставици с копър, оцет, олио, сол и първени картофи и ги отсвири, за да хрупа боба, дет' му бил "кисел".

Дали не съм леко изнервен? Я, да помисля?!

П.П.П. Най-големият смях е, че т'ва, което го е изял било 'ноу хубаво, ама т'ва дет' в момента ядял имал забележки към него.

И си мисля да му набия 3-дневни майни и да се оправя, за да види как е .... че нещо се пробва да се качи там, дет' никой никога не се качвал ( демек на главата ми ) ...
      Last edited by marandi; 28.06.2012, 00:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Сериозно, отказал е сделка? К'во разбира той от авангардност в бизнес срещите.
        Въвел си някакви екзотични подходи в бизнес комуникациите.

Космо, ако това сработи, сядай да пишеш учебник .
        Не се ядосвай.. И аз днес много се нервирах ама всяко зло за добро... Българите за това сме на това дередже... Ама гледаме напред и действаме.. Нямаме друг избор...

ПС. Учебник ще издам до края на тази година, защото от септември пак ще преподавам след година почивка и мисля да преиздам един стар мой труд с малко актуализации и да добавя нови методи за оценка на кредитният риск при някои специфични форми на кредитиране и документарни операции, които не са обезпечени с кеш. Ще развия и някои теми които в БГ все още са мираж, като търговско финансиране, проектно финансиране итн. Мисля и да дам някой методи за оценка на кредитоспособността на малките и средни предприятия и анализ базиран на реални данни, което ще е полезно на бъдещите специалисти при работа с компании които имат и черно счетоводство...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Космо привет....
          Като немирно дечко си...!!!
          Три дни да те нямаше във форума и предчувствах, че си направил някаква беля.....
          Добре все пак, че не си се наакал....
          Всеки път се хиля като пача, като ти чета обясненията...
          Значи....ти си го ритал до улицата педалчето, а то неблагодарното, не ти купило земята в Добринище.... Бах мама му... какви хора са се навъдили.!!!
          Днес ми стана гадно защото работим по тая сделка от два месеца.. Касае се грубо за 250 х.евро. И това лайно да се удави като румънец на края на Дунава... Ама педал.. То на тях може ли да им се има доверие... Лошото е е в БГ вече няма истински бизнесмени а само такива циркаджии като тоя... После защо бягали младите - ами каво да правят в тая територия? Да чакат педалите да им изкупят жилищата и да им станат работодатели? Набил съм го - набил... Вместо да погледне нещата от обективната им страна и да проумее че няма трайни увреждания, ходи сам, което си е успех когато пиян бия някой мърльо... Освен това сделката е супер изгодна за него.. Аз продавам от зор.. Ама да го духа. За тази апетитна хапка след 5 години ще взема, минимум 2.5 млн евро и ще ида и ще го набия още веднъж...

Коментар

ПС. Тоя глупак дето го набих вчера, днерс ми отказа да купи земите в Добринище.. Дееба и малките, дребнави човечета...

Ха наздраве.
            Сериозно, отказал е сделка? К'во разбира той от авангардност в бизнес срещите.
            Въвел си някакви екзотични подходи в бизнес комуникациите.

Космо, ако това сработи, сядай да пишеш учебник .

Коментар

• vmankov, "Memory" не е ли от мюзикъла "Котки" ??

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                ох "паднах" от стола да се смея тъпо е когато виждаш как нещо, което си градил с години или по-скоро всичко, което си успял да съградиш за някакъв период от време и което си мислил за успешно в някаква степен... изведнъж рухне. Да тъпо е!

п.п. да ме извините туй е криза на средната възраст ама малко по-рано ми е дошла

Hoobastank - The Reason - http://www.youtube.com/watch?feature...4DiAyExN0&NR=1
                Давай напред!
                Не е криза на средната възраст, а емоционална и финансова

Коментар

• Космо привет....
                  Като немирно дечко си...!!!
                  Три дни да те нямаше във форума и предчувствах, че си направил някаква беля.....
                  Добре все пак, че не си се наакал....
                  Всеки път се хиля като пача, като ти чета обясненията...
                  Значи....ти си го ритал до улицата педалчето, а то неблагодарното, не ти купило земята в Добринище.... Бах мама му... какви хора са се навъдили.!!!
                  Last edited by 4i40; 27.06.2012, 21:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                    ... In The Shadows ...
                    http://www.youtube.com/watch?v=pv7Sg...EC70A83486CA5F
                    Това некоя сегашна песен да ви напомня?
                    Който има слух, де.

Напомня ви ей тая ТП* и педерастчето Майк Оулдфийлд, които използват чуждото без да им пука и без да вкарат нищо ново.
                    Педерасти и курви, кво да ги праиш?
                    http://www.youtube.com/watch?v=6sazsOTu5Qc

А това да ви напомня за "великата" певица и най-големия секс-символ на СЕЩ - тъпата путка Мадона?
                    http://www.youtube.com/watch?v=vFJoJ...A5F&playnext=2

Този, който каже - старо е: дали мисли, че ние сме по-умни от древните хора?

--------------------------------------
                    * - ТП, тъпа путка.
                    Last edited by vmankov; 27.06.2012, 20:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Ей това изречение е класика. Невероятно съчетание между количество, качество и усещане.
                      Време е Космо да се замисли, та да напише нещо оттук-оттам.

Космо - айде!
                      Пробвай се за писател.

Мисля, че би ми харесал некой твой изпедепцан разказ.

Коментар

........Момичетата ме чакаха голи и уплашени. .............
                        Ей това изречение е класика. Невероятно съчетание между количество, качество и усещане.

Коментар

... и като ги забих със шамари и ритници и9 дваната педали.. Не са стъпили на земята до първият етаж от бой и шутове... Върнах се горе.. Момичетат ме чакаха голи и уплашени. И може да е от адреналина. може и от чувството за удволетворение, получих такава ерекция, че да хванете железопътна релса, мека ще Ви се види.
                          Така си и требе.

Фалим, Космо!
                          Свободен във виелицата.
                          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Абе за за банката е грешка може би, но за педалите и боя господ ще ти прости някои минали грехове. Много се навъдиха и много нахални станаха

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              А бе, и ти си един пишман бизнесмен
                              Как тъй ще си биеш клиента бре.
                              То едното няма връзка с другото.. Аз го набих в извън работно време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Привет лъвове и лъвици. Космо брат много гадна педалска история- и на всичко отгоре не се крият- добре си ги сритал- да не се отварят толкова в чужди къщи. За банката напълно ли се отказа, защото не беше лош вариянт да си починеш за няколко години от неблагоприятната бизнес среда- ха наздраве с бира и сиренце
                                Наздраве Кире.. Отказах. Иначе хората много ме искаха. И банката е сериозна (от топ 5 по активи)... Абе и аз съжалкявам малко, ама сега как щях в Банката да пием като свине с бригадата, да си слушаме музика на макс и да тече купон посред бял ден? Парите са важни, ама нещо не ми се иска да си губя свободата..

Тия вярно много ме вбесиха.. А на живо е още по гадно.. Чак като се плющят и се целуват.. Отврат

Коментар

Working...
                                X