IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Здравейте банда. Тия дни бях в големи терзания - Дали да почна работа като директор в Банка и да се превърна в едно жалко, малко, наемно работниче или да си запазя волният дух и достойнството.... Седях много и много водка (и уиски и ракия и бира) изпих.. Приятелите ме съветваха да ходя щото такава заплата с три бизнеса колко моя не мога да изкарам на месец.. Ама после като се сетих, какви са смешници всичките наемни работници по банките и веднага отказах офертата... После се замислих и май сбърках.. Щото вместо да си взимам 10 бона чисто и да си бъркам в носа по цял ден, ще трябва да продължавам да се боря с живота, с кризата, с реалността... И така..

Апа ония ден какъв екшън стана в нас.. Дойде един много луд мой бизнес партньор (продавам му едни земи на Добринище) в нас да се напиваме и да гледаме мач.. И дойде с някакъв негов приятелк.. Младо момче, високо, симпатично, с малки мустачки... И се напихме като животни и по едно време ми се дочука и ведднага викнах две каки.. И тоя моя човек ми вика: А аз не искам курва. Не ми се чука..." Викам: Добре, аз ще си ги плющя и двете... И дойдоха момичетата и докато се лигавех с едната, а другата правеше безуспешни опити да ми вдигне самолета, едната стреснато ми вика: Гледай, Гледай!!!!!! Отместих и циците от физиономията си и какво да видя.. Тоя малкия прави свирка на моя клиент.. Стана ми много смешно.. После го обърна с гръб и го скъса от..... Стана ми много смешно.. И по едно време, може би от алкохола, може би от някакво изкривено чувство за отврат, като станах, бутнах курвите на земята и като ги забих със шамари и ритници и9 дваната педали.. Не са стъпили на земята до първият етаж от бой и шутове... Върнах се горе.. Момичетат ме чакаха голи и уплашени. И може да е от адреналина. може и от чувството за удволетворение, получих такава ерекция, че да хванете железопътна релса, мека ще Ви се види...

Ха наздраве.. Днес от сутринта пия и чакам мача довечера... Ще го гледаме с колегите в офиса..
    А бе, и ти си един пишман бизнесмен
    Как тъй ще си биеш клиента бре.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Привет лъвове и лъвици. Космо брат много гадна педалска история- и на всичко отгоре не се крият- добре си ги сритал- да не се отварят толкова в чужди къщи. За банката напълно ли се отказа, защото не беше лош вариянт да си починеш за няколко години от неблагоприятната бизнес среда- ха наздраве с бира и сиренце

Коментар

• ПС. Тоя глупак дето го набих вчера, днерс ми отказа да купи земите в Добринище.. Дееба и малките, дребнави човечета...

Ха наздраве.

Коментар

• Здравейте банда. Тия дни бях в големи терзания - Дали да почна работа като директор в Банка и да се превърна в едно жалко, малко, наемно работниче или да си запазя волният дух и достойнството.... Седях много и много водка (и уиски и ракия и бира) изпих.. Приятелите ме съветваха да ходя щото такава заплата с три бизнеса колко моя не мога да изкарам на месец.. Ама после като се сетих, какви са смешници всичките наемни работници по банките и веднага отказах офертата... После се замислих и май сбърках.. Щото вместо да си взимам 10 бона чисто и да си бъркам в носа по цял ден, ще трябва да продължавам да се боря с живота, с кризата, с реалността... И така..

Апа ония ден какъв екшън стана в нас.. Дойде един много луд мой бизнес партньор (продавам му едни земи на Добринище) в нас да се напиваме и да гледаме мач.. И дойде с някакъв негов приятелк.. Младо момче, високо, симпатично, с малки мустачки... И се напихме като животни и по едно време ми се дочука и ведднага викнах две каки.. И тоя моя човек ми вика: А аз не искам курва. Не ми се чука..." Викам: Добре, аз ще си ги плющя и двете... И дойдоха момичетата и докато се лигавех с едната, а другата правеше безуспешни опити да ми вдигне самолета, едната стреснато ми вика: Гледай, Гледай!!!!!! Отместих и циците от физиономията си и какво да видя.. Тоя малкия прави свирка на моя клиент.. Стана ми много смешно.. После го обърна с гръб и го скъса от..... Стана ми много смешно.. И по едно време, може би от алкохола, може би от някакво изкривено чувство за отврат, като станах, бутнах курвите на земята и като ги забих със шамари и ритници и9 дваната педали.. Не са стъпили на земята до първият етаж от бой и шутове... Върнах се горе.. Момичетат ме чакаха голи и уплашени. И може да е от адреналина. може и от чувството за удволетворение, получих такава ерекция, че да хванете железопътна релса, мека ще Ви се види...

Ха наздраве.. Днес от сутринта пия и чакам мача довечера... Ще го гледаме с колегите в офиса..

Коментар

• the Rasmus - In The Shadows - http://www.youtube.com/watch?v=Yvf9C...eature=related

The Rasmus - No Fear - http://www.youtube.com/watch?v=4BjOL...eature=related

The Rasmus - Sail away - http://www.youtube.com/watch?v=tRTTd...eature=related

There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Разказът е добър, чете се и има послание....
              Нещо му липсва...
              Като във вица...

Та и тука...липсва пикантерията...
              Жената я няма , а гледачката на 23 ...И нищо...Недей така.....Ще "развратиш" младите...
              Може ли да нямаш помисли към такова "дете"...Ще те нарочат за обратен....

Добави случка в банята !!! "
              Бавачката къпе децата и пръски вода се стичат по нежната шия и попиват в блузката ѝ "....
              и така нещо романтично....
              Това е Джон Чийвър, ни сам ас.
              "Четвърта тревога".

Ма тъкмо го четях и реших да ви подбъзикам, се едно съм ас, па белким некой се усети. Подправих тук-таме некои американски съществителни само.

Това е началото на разказа, тепърва ще се стига и до по-интересни неща, може би.

Но не бързай да се разочароваш в мен - насън пиша по-добре от Джон, например.

Коментар

• Айде, по-весело

http://vbox7.com/play:9dd99062

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Да да ...
                  воще не ве вярвам ...
                  Lenny Kravitz - Believe - http://www.youtube.com/watch?v=ol6-W-_ixnU

Коментар

• [QUOTE=Колчо Слепеца;1059276053]Ааа не така
                    не се говори така на книжни плъхове по обЕд ... (везирам себе си..)
                    как да рАботя сега ? (полуудавен в собствен сос)[/QUOTE]

Ха, че нали беше на прохладно в Арктика ... или пък в Антарктика. Съвсем се обърках
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                      Колчо кУ споделиш адреса шЪ ти пратим "пакет-изненада" водка в шише от боза, и сельодка в бурканче ведно с ароматизатор за всичко с грижа за ближните

Вика Цыганова - Русская Водка - http://www.youtube.com/watch?v=Cu4cSoH4Bwc
                      Да да ...
                      воще не ве вярвам ...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Абе спри бе !!!
                        Колчо кУ споделиш адреса шЪ ти пратим "пакет-изненада" водка в шише от боза, и сельодка в бурканче ведно с ароматизатор за всичко с грижа за ближните

Вика Цыганова - Русская Водка - http://www.youtube.com/watch?v=Cu4cSoH4Bwc

Коментар

ей сега като изпия една студена бира и всичко ще ми се "намести" и предвидими, сигурно сме такива, затова препоръчвам на всички, започвайки от себе си

Make Some Noise :P

http://www.youtube.com/watch?v=oZqFa...eature=related

п.п. макар да знаете (само нЕкои) съвсем малка част от кахърите ми мразя да ставам предвидима

... въпреки че говоря в множествено число - не обобщавам..., всеки е уникален.../уникат../...., но дамите са още по-различни: загадъчни и нежни...
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Асоциации..като казваш "собствен сос" ме подсети за водка със сельодка в собствен сос очаквано добра комбинация, бих казала
                            Абе спри бе !!!
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Ааа не така
                              как да рАботя сега ? (полуудавен в собствен сос)
                              Асоциации..като казваш "собствен сос" ме подсети за водка със сельодка в собствен сос очаквано добра комбинация, бих казала

Коментар

ей сега като изпия една студена бира и всичко ще ми се "намести" и предвидими, сигурно сме такива, затова препоръчвам на всички, започвайки от себе си

Make Some Noise :P

http://www.youtube.com/watch?v=oZqFa...eature=related

п.п. макар да знаете (само нЕкои) съвсем малка част от кахърите ми мразя да ставам предвидима
                                Ааа не така
                                как да рАботя сега ? (полуудавен в собствен сос)

Коментар

Working...
                                X