IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    Ехха!

Изтриха ме еврейчетата буквално за 5 секунди.

Хъ-хъ.
    Свободата е присъща на хората.

Но не на еврейчетата.

Плюй циганите. Тях може рахат да ги наричаш хъхряци и гнусотняци, и никой не може да те изтрие, щото има прецедент.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Ехха!

Изтриха ме еврейчетата буквално за 5 секунди.

Хъ-хъ.
      Свободата е присъща на хората.

Но не на еврейчетата.
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        vmankov, "Memory" не е ли от мюзикъла "Котки" ??
        Не, не е от "Котки"те, според мен.

Да, Вал, още докато пишех, се съмнявах, че изпълнението е на Мъдона.

Но все още мисля, че плагиатът е на нейния еврейски екип, заедно с нея

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ €€
        Евреинът освен плагиат на човеците - друго не може.

Е, ... може да ви вземе парите - и го прави.
        "Вие, хората, работете - а ние ви го вземаме с банките".

Само да знаете - евреинът не знае защо е толкова гладен за пари.
        Не знае - питайте ги.

Аз пък знам - тези нечовеци, евреите, си мислят, че като ни сложат банковата гарота на шията, та ще се докажат, че са над/или поне човеци.

Това им е жалката идея на нечовеците-евреи.

Ще ми се некое еврейче да се включи.
        Last edited by vmаnkov; 28.06.2012, 20:00.
        Свободен във виелицата.
        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Браво Космо- пич от класа сиНаздраве със студена бира

Коментар

• ПС. Чао за сега че отивам да купонясвам..... Тиа се върнаха и като ги гледам 4 мъже как са се натоварили, пша са купили ядене и пиене колко за една казарма... И па надуха чалгата.. Как да им обясня че няма ден без да идва полиция че сме много шумни и съседите вече полудяват от нас и че който и клиент да мине край офиса си мисли че вътре е някаква мутренска оргия и ги хваща страх и хората бягат... Ама сега няма да разсъждавам върху тези философски теми...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Ан така ...
              Всичко е добре, когато завършва добре ... (дори и за ошамарените чичЕта .. )
              Само че сега, вече, като си наобещал много неща, ще трябва и да ги изпълниш ...
              Вярно ама то от тях си зависи. Намират бизнес, правят пари, плащам им това което им дължа.. Ако не им плащам, осигуровките и чао... Защото официално нищо не дължа на никой служител...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Няма. Звъннах им и казаха че вече са си намерили човек... Ебати бързаците.

Аз от сутринта съм в едни тежки разговори със служителите.. По схемата че никой не моиже да им даде това което аз мога да им обещая, се срещам със всеки един по отделно. Чак сегта приключихме и общо взето се разбрахме.. Само един си тръгва, ама той се държа много нагло и отнесе два шамара и малко му изкълчих ръката... Лайно. По добре да си ходи. С такива хора не искам да работя и да съм приятел и сътрудник. Па човек на 50 години, чак ми става неудобно да го нараня... Ама те и на това разчитат, че съм много добър и няма да им потърся сметка, а ще минат с по някой ритник и два шамара... Ама кога ли ще предам някой в прокуратурата и няма аз да им покривам на всички глупостите и да им нося негативите, че ми писна да се влача по дела, районни, съдилища, да ми запшорират сметки и да ми възбраняваст имоти... Как и да е... Хайде наздарве, че днес от сутринта не сме пили грам.. Пратих две лъвчета да напазаруват до Пикадили и ще правим купон в офиса по случай сдобряването.... Даже и тоя ошамарения чичо щял да идва...
                Ан така ...
                Всичко е добре, когато завършва добре ... (дори и за ошамарените чичЕта .. )
                Само че сега, вече, като си наобещал много неща, ще трябва и да ги изпълниш ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Космо сега зарадин п-едалчетата да не станеш банкер- дето се казва всяко зло за добро
                  Няма. Звъннах им и казаха че вече са си намерили човек... Ебати бързаците.

Аз от сутринта съм в едни тежки разговори със служителите.. По схемата че никой не моиже да им даде това което аз мога да им обещая, се срещам със всеки един по отделно. Чак сегта приключихме и общо взето се разбрахме.. Само един си тръгва, ама той се държа много нагло и отнесе два шамара и малко му изкълчих ръката... Лайно. По добре да си ходи. С такива хора не искам да работя и да съм приятел и сътрудник. Па човек на 50 години, чак ми става неудобно да го нараня... Ама те и на това разчитат, че съм много добър и няма да им потърся сметка, а ще минат с по някой ритник и два шамара... Ама кога ли ще предам някой в прокуратурата и няма аз да им покривам на всички глупостите и да им нося негативите, че ми писна да се влача по дела, районни, съдилища, да ми запшорират сметки и да ми възбраняваст имоти... Как и да е... Хайде наздарве, че днес от сутринта не сме пили грам.. Пратих две лъвчета да напазаруват до Пикадили и ще правим купон в офиса по случай сдобряването.... Даже и тоя ошамарения чичо щял да идва...

Коментар

• Космо сега зарадин п-едалчетата да не станеш банкер- дето се казва всяко зло за добро

Коментар

• Космо, еваларка от мен за боя на падерасите
                      Тия органически не мога да ги понасям ... ( дори незнам кво бих направил, ако ги видя на живо .. )
                      Виж, със служителите ще трябва да помислиш, как да организираш нещата, щото в днешно време два-три месеца без заплата малко хора могат да изкарат...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        +100!

Това, което ще напишеш ще остане и ще се чете от бъдещите поколения финансисти! Не се подавай на низки страсти, пед.ли е имало, има и ще има постоянно, но те са си просто хора, които ако не толерираме трябва само да игнорираме Това което чувстваш е това което трябва да кажеш и направиш, без да ти пука или да се влияеш от чуждото мнение! Не е лесно, но само това е начинът да се чувстваш щастлив и удовлетворен Успех, Космо!
                        Мерси Кев.. Аз намам нищо против педалите.. Просто бях много пиян и като ги видях как се чукат на дивана ми и нещо се отключи в мен...

Как да е... Лошото е че от вчера имам страшни проблеми с колегите, защото стана вече два месеца не съм им давал заплати и поне 6 не съм плащал осигуровки и те много разчитаха на педала да купи една земя и да си оправим дълговете... И сделката беше 100% сигурна за 250 х.евро.. Даже беше платил 12 х. евро капаро (което естествено няма да му върна)... И вчера двама от най близките ми служители напуснаха (в 12 вечерта ми сер обадиха) сега ги чакам в офиса към 10... Обвиниха ме че само съм пиянствал и ходел по курви и съм фалирал собстверните си фирми.. Днес всички служители няма да дойдат на работа... Даже не си вдигат и телефоните (коиот са им служебни между впрочем).. Та днес ме чака много тъп ден и много вероятно да звънна до Банката дето им отказах да питам дали още е валидна офертата и да им тегля на всичките дето не оценяват какво правя за тях по една майна.... Ама не може човек да е толкова малък и без никави ценности.. И е много гадно като те провалят хора на които държиш.. Е сега пратих охраната да ги доведе колегите, дса проведем един разумен и професионален диалог... Какво значи : Аз напускам,, Аз няма да дойда на работа"... МНого е лесно да искаш... На времето като нямаше заплата под 2 бона, нямаше пробелем.. Сега станахм,е големи професионалисти... Вместо да кажат " Шефе добре си пребил педала, ще изчакаме още два месеца запалти, ще намерим някой клиент (имаме поне 20 имота и поне още 20 пшроекта за продажба), радваме се че сме част от организацията..." И аз ще направя някой компромис - да кажем няма да взимам от фирмените пари за лични нужди, няма да пия в работно време, ще изкарам на пазара и някой личен имот, ще прехвърля малко от приходите от салфетките в недвижимите имоти зьа да закрепим ситуацията....

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          ..... Това което чувстваш е това което трябва да кажеш и направиш, без да ти пука или да се влияеш от чуждото мнение! Не е лесно, но само това е начинът да се чувстваш щастлив и удовлетворен!

Голям смисъл има в казаното горе... Това е символ-верую, за да е възможно да оцеляваме, независимо от превратностите на времето...

/множественото число не ангажира никого - смятайте, че говоря в първо лице ед.ч..../

Кафето днес е нещо много ценно за мен - почти колкото първата песен, която чух и която определи настроението на деня ми...... с красивите и гъвкави тела в ритъма на танца и един акордеон, който създава усещане за свежест и дъх на страстна плът...

http://www.youtube.com/watch?v=AccIh...eature=related

Приятен ден, дами и господа!
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Здарвей бат Маранди. Май бях ти казвал че и аз преди години имах подобен проблем (възрастни хора, коиот са в доста тежко състояние и се нуждаят от постоянни грижи, приличащи на грижите за малко дете).. Та тогава говортих с един мой познат (държи няколко домове за възрастни хора и хосписи) и той ми каза че този феномен е нормален - старите хора развиват така нареченият "старчески егоизъм" (по много хитър начин почват да ИЗПОЛЗВАТ НЕЩАСТИЕТО СИ, ЗА ДА ПОСТИГАТ ТЕХНИТЕ ЖЕЛАНИЯ И СЕ ВПИВАТ В ТЕЗИ КОИОТ ИМ ПОМАГАТ, КАТО ОБСЕБВАТ ЖИВОТА ИМ, а натиснал съм капс лока)и се вдетиняват.. И се получава една много гадна комбинация - възрастно малко дете, което се лигави, хитрее на дребно и те използва, но не можеш да го накажеш или набиеш... И тук идва най трудният момент - къде ще сложиш границата... Защото съм виждал много хора коиот си съсипват живота да гледат възрастни родители като бебета, виждал съм и другата крайност - оставят ги на произвола на съдбата до самият им край... Истината е някъде по средата но е много, много важно да се намери границата... Ти си мъдър човек и сам ще усетиш до къде може да "отпускаш макарата"....
                            Проблемът е, че в БГ настаняване в специализиран дом се приема като престъпление. Маранди, действително най-важното е да се замислиш - колко може да продължи това гледане. Без да те плаша, може още 20 години да отнесеш Къде отива твоят живот? Моята бабка почина на 96 16 години след като майка ми я взе да я гледа, поради невъзможност да се оправя сама

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Хихи ...

вече ми иде да си отрежа вените "надълго", че по-бързо изтича кръвта.

Днес правих на старчока зелен боб. Направи ми забележка, че в заливката много домати съм сложил и му било кисело. Понеже очаквах подобно нещо облъсках 2 лъжици захар да убия киселия вкус на доматите и за мен е добре.

Отделно му блъсках, малко, сол, копър, моркови, лук, магданоз, червен пипер, черен пипер, 1 стрък целилина, чесън, 3 люти чушки от консерва + 3 кумболи ( муш-муш, дет' им викат ). Даже му се извиних, че нямах място в тенджерата да му набия и един варен картоф да кажем.

Демек, бобецът ( зелен ) за мИня е добре, ама на старчока му бил леко "кисел". Още не мога да му схвана вкуса - кое как го обича.
                              ----------------------------------------
                              Иначе омаха 3 паници една след друга след "забележката".

П.П. Завчера беше на шницел по виенски, а вчера на кюфтета с гарнитура. Таратори, салати, нектари и прочие "добавки" не ги броя за нищо. Демек останаха 4-5 кюфтата със салата краставици с копър, оцет, олио, сол и първени картофи и ги отсвири, за да хрупа боба, дет' му бил "кисел".

Дали не съм леко изнервен? Я, да помисля?!

П.П.П. Най-големият смях е, че т'ва, което го е изял било 'ноу хубаво, ама т'ва дет' в момента ядял имал забележки към него.

И си мисля да му набия 3-дневни майни и да се оправя, за да види как е .... че нещо се пробва да се качи там, дет' никой никога не се качвал ( демек на главата ми ) ...

Здарвей бат Маранди. Май бях ти казвал че и аз преди години имах подобен проблем (възрастни хора, коиот са в доста тежко състояние и се нуждаят от постоянни грижи, приличащи на грижите за малко дете).. Та тогава говортих с един мой познат (държи няколко домове за възрастни хора и хосписи) и той ми каза че този феномен е нормален - старите хора развиват така нареченият "старчески егоизъм" (по много хитър начин почват да ИЗПОЛЗВАТ НЕЩАСТИЕТО СИ, ЗА ДА ПОСТИГАТ ТЕХНИТЕ ЖЕЛАНИЯ И СЕ ВПИВАТ В ТЕЗИ КОИОТ ИМ ПОМАГАТ, КАТО ОБСЕБВАТ ЖИВОТА ИМ, а натиснал съм капс лока)и се вдетиняват.. И се получава една много гадна комбинация - възрастно малко дете, което се лигави, хитрее на дребно и те използва, но не можеш да го накажеш или набиеш... И тук идва най трудният момент - къде ще сложиш границата... Защото съм виждал много хора коиот си съсипват живота да гледат възрастни родители като бебета, виждал съм и другата крайност - оставят ги на произвола на съдбата до самият им край... Истината е някъде по средата но е много, много важно да се намери границата... Ти си мъдър човек и сам ще усетиш до къде може да "отпускаш макарата"....

Коментар

Не се ядосвай.. И аз днес много се нервирах ама всяко зло за добро... Българите за това сме на това дередже... Ама гледаме напред и действаме.. Нямаме друг избор...

ПС. Учебник ще издам до края на тази година, защото от септември пак ще преподавам след година почивка и мисля да преиздам един стар мой труд с малко актуализации и да добавя нови методи за оценка на кредитният риск при някои специфични форми на кредитиране и документарни операции, които не са обезпечени с кеш. Ще развия и някои теми които в БГ все още са мираж, като търговско финансиране, проектно финансиране итн. Мисля и да дам някой методи за оценка на кредитоспособността на малките и средни предприятия и анализ базиран на реални данни, което ще е полезно на бъдещите специалисти при работа с компании които имат и черно счетоводство...
                                +100!

Това, което ще напишеш ще остане и ще се чете от бъдещите поколения финансисти! Не се подавай на низки страсти, пед.ли е имало, има и ще има постоянно, но те са си просто хора, които ако не толерираме трябва само да игнорираме Това което чувстваш е това което трябва да кажеш и направиш, без да ти пука или да се влияеш от чуждото мнение! Не е лесно, но само това е начинът да се чувстваш щастлив и удовлетворен Успех, Космо!

Коментар

Working...
                                X