IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    УжасТ Много мразиМ ограниченията от всякакъв характер.
    Ами ако ти ги налагаш ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

Сутринта, на около 1000 м надморска височина имаше доста силен, прохладен вятър.
      Спомних си, че обичаш да плуваш в морето, когато е особено бурно и се запитах дали днес на плажа ще имаш удоволствието да го извършиш това мероприятие!?
      Имаше вятър, но вълните не бяха много големи.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Другото е баш, както го пожеле сърцето и телото Ви ...
        Но за отрудените, гладни пролетарии, сгушени сред монитори и телефони приказката за еденье предизвиква иефекта на Павлов и пречи всячески ...
        ...
        Е СЯ ше си отвора една Загорска, ако ще да се разчуе !!!
        Ай де де ...
        Ъхъ, солидарна, гладна как' искаш му кажи, и аз съм на същото положение
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          За пиенье не мое !!!
          УжасТ Много мразиМ ограниченията от всякакъв характер.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Добър ден tnm
            Добър ден красавици и юнаци

Не знаех, че е петък 13. Днес на плажа беше една идея по хладно. До вчера духаше южняк. Днес духаше северняк. Не че пак не беше жега, ама по малка, и почти нямаше офчи пари. Най обичам обаче, когато времето е както си требе и сутрин духа леко от запад. Морето е гладко и няма водорасли водата е чиста. И това сигурно ще се случи. Има още много лято.
            Сутринта, на около 1000 м надморска височина имаше доста силен, прохладен вятър.
            Спомних си, че обичаш да плуваш в морето, когато е особено бурно и се запитах дали днес на плажа ще имаш удоволствието да го извършиш това мероприятие!?
            Мечо

Коментар

Ъхъъъ, до девето коляно

А за другите две неща мое ли да говорим?
              Другото е баш, както го пожеле сърцето и телото Ви ...
              Но за отрудените, гладни пролетарии, сгушени сред монитори и телефони приказката за еденье предизвиква иефекта на Павлов и пречи всячески ...
              ...
              Е СЯ ше си отвора една Загорска, ако ще да се разчуе !!!
              Ай де де ...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Ъхъъъ, до девето коляно

За пиенье не мое !!!
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Ша замоля, дан говорити за еденье в работно време ...
                  Глад мори писарушките, а на клецаното евро пращам доста здраве... и на цялата му семка ..

Ъхъъъ, до девето коляно

Мечо

Коментар

Здрасти, Мечо!
                    Здрасти, тайфата!

Няма значение, че е петък 13. Важното е, че работната седмица свършва!

Добър ден tnm
                    Добър ден красавици и юнаци

Не знаех, че е петък 13. Днес на плажа беше една идея по хладно. До вчера духаше южняк. Днес духаше северняк. Не че пак не беше жега, ама по малка, и почти нямаше офчи пари. Най обичам обаче, когато времето е както си требе и сутрин духа леко от запад. Морето е гладко и няма водорасли водата е чиста. И това сигурно ще се случи. Има още много лято.
                    tnm

Коментар

Ич недей да се заяждаш! Коригирах си грешката
                      Ако пак не разбираш - чети Омир!

П.П. И все пак, не се заигравай много с босилека!

...пак ме излови..., а коя беше тя/той..., имаше един поет, който възкликваше "о, мира, оооо, мира...", докато накрая му изтипосали прякор "Омира"... това ли имаш предвид..., та той нещо подобно говореше, но не точно за "шафранодрешна", а за тотал-бездрешна...

...ако има нещо, с което се заигравам, то не е точно босилек, а се нарича авокадо......, много си го любя...
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                        True

Тнм поздравче за теб

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=aeYTBvanFmE
                        Благодаря, Арти!
                        Много харесвам музиката, която пускаш у форума.
                        Мечо

Коментар

• Ша замоля, дан говорити за еденье в работно време ...
                          Глад мори писарушките, а на клецаното евро пращам доста здраве... и на цялата му семка ..
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                            ..и аз - като повече от мъжете - трудно схващам намеците...

Ето, например - не познавам думичката "шафраненодрешна", като така - почвам да правя асоциации с нещо близко, напримеееерррр - с "шафраненоГрешна"..., а оттук - натам, като зная колко са ми слаби ангелите - мога да напиша още един сценарий..., пък било то и за "кратък разказ"..., или май характеристиката му беше различна, а именно - "къс"? Не ми е познат тоя жанр, но ще работя: може да получа подкрепата си свише...

Иначе - човек върви през света с широко отворени очи, като цял живот търси светлината и красотата...

За спагетите няма да ти говоря, защото съм ти забранил да засягаш тая област от кулинарията /ми/...... Все пак, най-важно е за мен - първо да намеря собственото си признание, но дори и тогава, когато оценявам себе си - аз съм достатъчно критичен и безпристрастен. ...
                            Ич недей да се заяждаш! Коригирах си грешката
                            Ако пак не разбираш - чети Омир!

П.П. И все пак, не се заигравай много с босилека!
                            Last edited by tnm; 13.07.2012, 13:56.
                            Мечо

Коментар

......

Хммм, за тебе може да е съществено, че малката, безстрашна чайка е останала на скалата...
                              Ще зачета личното ти и неангажиращо мнение ..., ама ще си напиша и моето.
                              Уважаеми господин Зарко, същественото е, че си успял да уловиш мига, да направиш снимка и да споделиш тази красота с тайфата

П.П. Ако наблъскаш соса към спагетите с босилек и розмарин, шафраненодрешната Еос въобще няма да е щастлива

..и аз - като повече от мъжете - трудно схващам намеците...

Ето, например - не познавам думичката "шафраненодрешна", като така - почвам да правя асоциации с нещо близко, напримеееерррр - с "шафраненоГрешна"..., а оттук - натам, като зная колко са ми слаби ангелите - мога да напиша още един сценарий..., пък било то и за "кратък разказ"..., или май характеристиката му беше различна, а именно - "къс"? Не ми е познат тоя жанр, но ще работя: може да получа подкрепата си свише...

Иначе - човек върви през света с широко отворени очи, като цял живот търси светлината и красотата...

За спагетите няма да ти говоря, защото съм ти забранил да засягаш тая област от кулинарията /ми/...... Все пак, най-важно е за мен - първо да намеря собственото си признание, но дори и тогава, когато оценявам себе си - аз съм достатъчно критичен и безпристрастен. ...
                              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

......

Хммм, за тебе може да е съществено, че малката, безстрашна чайка е останала на скалата...
                                Ще зачета личното ти и неангажиращо мнение ..., ама ще си напиша и моето.
                                Уважаеми господин Зарко, същественото е, че си успял да уловиш мига, да направиш снимка и да споделиш тази красота с тайфата

П.П. Ако наблъскаш соса към спагетите с босилек и розмарин, шафраненодрешната Еос въобще няма да е щастлива
                                True

Тнм поздравче за теб

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=aeYTBvanFmE
                                There is no right way. Only your own way!

Коментар

Working...
                                X