Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСутринта, на около 1000 м надморска височина имаше доста силен, прохладен вятър.
Спомних си, че обичаш да плуваш в морето, когато е особено бурнои се запитах дали днес на плажа ще имаш удоволствието да го извършиш това мероприятие!?
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДругото е баш, както го пожеле сърцето и телото Ви ...
Но за отрудените, гладни пролетарии, сгушени сред монитори и телефони приказката за еденье предизвиква иефекта на Павлов и пречи всячески ...
...
Е СЯ ше си отвора една Загорска, ако ще да се разчуе !!!
Ай де де ...There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗа пиенье не мое !!!Много мразиМ ограниченията от всякакъв характер
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобър ден tnm
Добър ден красавици и юнаци
Не знаех, че е петък 13. Днес на плажа беше една идея по хладно. До вчера духаше южняк. Днес духаше северняк. Не че пак не беше жега, ама по малка, и почти нямаше офчи пари. Най обичам обаче, когато времето е както си требе и сутрин духа леко от запад. Морето е гладко и няма водорасли водата е чиста. И това сигурно ще се случи. Има още много лято.
Спомних си, че обичаш да плуваш в морето, когато е особено бурнои се запитах дали днес на плажа ще имаш удоволствието да го извършиш това мероприятие!?
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЪхъъъ, до девето коляно
А за другите две неща мое ли да говорим?
Но за отрудените, гладни пролетарии, сгушени сред монитори и телефони приказката за еденье предизвиква иефекта на Павлов и пречи всячески ...
...
Е СЯ ше си отвора една Загорска, ако ще да се разчуе !!!
Ай де де ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЪхъъъ, до девето коляно
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеШа замоля, дан говорити за еденье в работно време ...
Глад мори писарушките, а на клецаното евро пращам доста здраве... и на цялата му семка ..
Ъхъъъ, до девето коляно
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗдрасти, Мечо!
Здрасти, тайфата!
Няма значение, че е петък 13. Важното е, че работната седмица свършва
!
Добър ден tnm
Добър ден красавици и юнаци
Не знаех, че е петък 13. Днес на плажа беше една идея по хладно. До вчера духаше южняк. Днес духаше северняк. Не че пак не беше жега, ама по малка, и почти нямаше офчи пари. Най обичам обаче, когато времето е както си требе и сутрин духа леко от запад. Морето е гладко и няма водорасли водата е чиста. И това сигурно ще се случи. Има още много лято.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИч недей да се заяждаш! Коригирах си грешката
Ако пак не разбираш - чети Омир!
П.П. И все пак, не се заигравай много с босилека!
...пак ме излови..., а коя беше тя/той..., имаше един поет, който възкликваше "о, мира, оооо, мира...", докато накрая му изтипосали прякор "Омира"... това ли имаш предвид..., та той нещо подобно говореше, но не точно за "шафранодрешна", а за тотал-бездрешна...
...ако има нещо, с което се заигравам, то не е точно босилек, а се нарича авокадо......, много си го любя...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение!
Много харесвам музиката, която пускаш у форума.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение..и аз - като повече от мъжете - трудно схващам намеците...
Ето, например - не познавам думичката "шафраненодрешна", като така - почвам да правя асоциации с нещо близко, напримеееерррр - с "шафраненоГрешна"..., а оттук - натам, като зная колко са ми слаби ангелите - мога да напиша още един сценарий..., пък било то и за "кратък разказ"..., или май характеристиката му беше различна, а именно - "къс"? Не ми е познат тоя жанр, но ще работя: може да получа подкрепата си свише...
Иначе - човек върви през света с широко отворени очи, като цял живот търси светлината и красотата...
За спагетите няма да ти говоря, защото съм ти забранил да засягаш тая област от кулинарията /ми/...... Все пак, най-важно е за мен - първо да намеря собственото си признание, но дори и тогава, когато оценявам себе си - аз съм достатъчно критичен и безпристрастен.
...
! Коригирах си грешката
Ако пак не разбираш - чети Омир!
П.П. И все пак, не се заигравай много с босилека!
Last edited by tnm; 13.07.2012, 13:56.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение......
Хммм, за тебе може да е съществено, че малката, безстрашна чайка е останала на скалата...
Ще зачета личното ти и неангажиращо мнение ..., ама ще си напиша и моето.
Уважаеми господин Зарко, същественото е, че си успял да уловиш мига, да направиш снимка и да споделиш тази красота с тайфата
П.П. Ако наблъскаш соса към спагетите с босилек и розмарин, шафраненодрешната Еос въобще няма да е щастлива
..и аз - като повече от мъжете - трудно схващам намеците...
Ето, например - не познавам думичката "шафраненодрешна", като така - почвам да правя асоциации с нещо близко, напримеееерррр - с "шафраненоГрешна"..., а оттук - натам, като зная колко са ми слаби ангелите - мога да напиша още един сценарий..., пък било то и за "кратък разказ"..., или май характеристиката му беше различна, а именно - "къс"? Не ми е познат тоя жанр, но ще работя: може да получа подкрепата си свише...
Иначе - човек върви през света с широко отворени очи, като цял живот търси светлината и красотата...
За спагетите няма да ти говоря, защото съм ти забранил да засягаш тая област от кулинарията /ми/...... Все пак, най-важно е за мен - първо да намеря собственото си признание, но дори и тогава, когато оценявам себе си - аз съм достатъчно критичен и безпристрастен.
...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение......
Хммм, за тебе може да е съществено, че малката, безстрашна чайка е останала на скалата...
Ще зачета личното ти и неангажиращо мнение ..., ама ще си напиша и моето.
Уважаеми господин Зарко, същественото е, че си успял да уловиш мига, да направиш снимка и да споделиш тази красота с тайфата
П.П. Ако наблъскаш соса към спагетите с босилек и розмарин, шафраненодрешната Еос въобще няма да е щастлива
Тнм поздравче за теб
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=aeYTBvanFmEThere is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар