Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеХей, момченца и момиченца, отбих се за малко да ви кажа едно здрасти и чао, защото и на мен ми дойде ред да се цъмбурна в дълбокото черно моренце, (не само Мечо я) може би ще е утре.
ПП. Мечо понеделник и вторник идвал малко студ, няма ли да става за къпане?
ПП2 Арти, релаксирам с музиката ти, Тенкс.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеПП2 Арти, релаксирам с музиката ти, Тенкс.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Хей, момченца и момиченца, отбих се за малко да ви кажа едно здрасти и чао, защото и на мен ми дойде ред да се цъмбурна в дълбокото черно моренце, (не само Мечо я) може би ще е утре.
ПП. Мечо понеделник и вторник идвал малко студ, няма ли да става за къпане?
ПП2 Арти, релаксирам с музиката ти, Тенкс.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАд хоминем
Друго истинско не е възможно; другото е само въображаемост
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНародът около мен е свободен като волен вятър. Аз не налагам ограничения, а правя предложения, на които не може да се откаже
Капо ди тути капи !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаздраве, Коле!
Направих си чаша зелен чай.
Биричката (една на брой) си влезе като у тех си ...
...
Ама нема повече, че съм на ралта, а пършивият еврак, кътери ле кътери...
Аз съм къз афкорс...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДругото е баш, както го пожеле сърцето и телото Ви ...
Но за отрудените, гладни пролетарии, сгушени сред монитори и телефони приказката за еденье предизвиква иефекта на Павлов и пречи всячески ...
...
Е СЯ ше си отвора една Загорска, ако ще да се разчуе !!!
Ай де де ...
Направих си чаша зелен чай.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАми ако ти ги налагаш ???Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар