IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Добро утро tnm
    Добро утро красавици и юнаци

Чичата е прав, Серго. Вие мешате лично и обществено и става една голяма КАША. Когато стигнеш до някакви сложни умозаключения, проверявай ги дали могат да се изведат от следните начални приемания:

1. Аз съм бог (Серго е бог) или (чичата е бог)
    2. Господ е българин
    3. Господ е човек

Наредени по точно този начин. Твоите разсъждения пряко противоречат на горното, докато разсъжденията на чичата издържат проверката.
    Добро утро!

И какво "мешаме", че не мо'а стопля? Че има организирана просия в държавата ли? Понякога наречена трудово-правни отношения и всякак.

П.П. Кинти се дават само на този, който те вдъхновява и те кара да се усмихваш!

Кинти не се дават на всеки срещнат с добра "легенда". Нещо усещам школовката вече инстиктивно кат' някой почне да си пробутва историята. За Англия през Драгоман ...? ( т'ва ще да е нов виц ).

На такива им се купува храна и вода - и толкоз - пари в кеш - нивгиж. Имал съм случаи с мангалчета, дет' му купувам баничка или шоколад "Милка" и то го мята в коша пред мен. Демек, заработват "сухо" - демек последната дума е, че са "гладни", щом мятат в коша.

Т'ва ти е Господ, да няма гладен и жаден!

Поздрави!
    Last edited by marandi; 20.07.2012, 08:31.

Коментар

• Добро утро tnm
      Добро утро красавици и юнаци

Чичата е прав, Серго. Вие мешате лично и обществено и става една голяма КАША. Когато стигнеш до някакви сложни умозаключения, проверявай ги дали могат да се изведат от следните начални приемания:

1. Аз съм бог (Серго е бог) или (чичата е бог)
      2. Господ е българин
      3. Господ е човек

Наредени по точно този начин. Твоите разсъждения пряко противоречат на горното, докато разсъжденията на чичата издържат проверката.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Да ме прости Чичата, ама Зарко и Маранди са прави.

Аз седмично поне веднъж водя интервюта и колко мързелив е станал народа не е истина.
        И неуки.И се назлъздисват да се учат.
        И то безплатно.
        Даже напротив - искат пари за обучението.
        С двайсет годишен стаж, праскат тегелите като на работното облекло.
        И да лъжа клиента, че е мое качество.

Кво чакат - един господ знае?
        Живеят си със времето от преди двайсетина години, но настояват да консумират като германеца, шведа и данаеца взети заедно.

Аз им казвам, че това е някакъв техен подсъзнателен седящ стачен процес.
        Изтощени от чевъртвековен преход.
        И не виждайки нищо пред себе си.
        Чакайки още, кога ще се пръкне нашия Мойсей.

Ма те що гледат само в канчето на другите?

А светът се движи с главоломна бързина.
        Вчерашните можения не важат.
        Днес вече са архаизъм.
        Нямаш ли темпото - за кратък период от време вече си "аут сайд".
        Изискванията нарастват.
        Даже цената на тока се влачи след тях.

Кво ще прави тоя народ, е те тая зима - отказвам да проумея.
        Няма да мине само с глад.

Некаква нова форма на сиромахилство ще да е?
        Да не очакваш нищо от себе си, а доста от другите.

Ма те дълго не са оцелели?

http://apostapostoloff.blog.bg/drugi...j-ganef.683164
        Last edited by sergo; 20.07.2012, 03:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          ......................

Специални извинения за броя на знаците в поста ми - вероятно отново са над 2000...
          Спокойно!

За първи път да ти прочета 1 твой пост докрай ( приеми го като комплимент )

Прав си!

Но не ми се навлиза в темата за клошарския бизнес. Вероятно, ако Чичката мине другата седмица оттам, ще го види отново същия "пътник" с готовата легенда за турне-то към "Олимпиадата" в Лондон. Другата година "легендата" ще е сменена с Олимпиадата в Сочи и т.н.

П.П. Като си помисля колко пари съм излял на такива и чашата ми преля, когато едно уж кекаво девойче си поръча такси от Горна до Плевен?!

Още ми се мята по врата като ме види из Търново и т.н. - само, че вече не давам кинти за такси до Плевен. Отсвирвам я с 1 цигара и толкоз ( щот' те капо не могат да се минат ) - смигам.

Демек ми идва да ги заритам кат' ги видя вече, че нещо ми и наглеят! Сякаш съм им длъжен ....?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Аз съм изумен.....!!!!
            ....Отчаяние, обърканост и обреченост..... Строител, монтажник е работил - от три месеца без работа....Не може да си плаща наема , събрал 2 чанти багаж и чао на БГ......
            Трябва да си загубил всякаква надежда ....
            Цял ден съм крив, че не се сетих да му дам 20 лв.....
            Аз съм изумен...!!!

Изумен съм, че хора, които живеят в България - за последните 20 години за първи път виждат хора, които са без работа и такива, които не могат да си плащат наема...

До тук с майтапа...

А аз бих бил крив, че не съм влязъл веднага в jobs.bg и за 5-10 минути не съм му извадил минимум 5 телефона, барабар с адресите на строителни фирми, които набират работници /което е целогодишно, а не само за тоя сезон!/

От друга страна - изобщо не мога да асимилирам фактът, че КВАЛИФИЦИРАН строителен работник не можЕЛ /???/ да си намери работа, нито пък да си плащаЛ квартирата..., ми той какви наеми си поставя като цел да плаща, много ми е интересно...

Извод: без да се изхвърлям прекомерно, този човек или няма квалификациите на строител /НО ДОРИ И БЕЗ ТЯХ, ако има уменията или, както му казваме - "майсторлъка", би могъл да започне някъде на частно - "самосиндикално"/..., или търси някакви огромни заплати, или му харесва да живее на 150 кв.м. площ с всички удобства и екстри..

Съжалявам за ироничните нотки, но всеки се простира според чергата си..., но някои хора нямат реална преценка, не само за ситуацията в която се намираме, но сами не могат да оценят реалните си възможности... Така че, не му е проблемът на тоя човек само тоя, че е тръгнал на стоп за Лондон..., определено!

Специални извинения за броя на знаците в поста ми - вероятно отново са над 2000...
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Аз съм изумен.....!!!!
              Сутринта запраших към вилата ( за жалост без пръскачка.....) и на Метро гледам стопаджия с раница , чанта, торба , пие кафе и яде кифла...
              ....Спрях...
              - Здрасти , до Драгоман съм...
              - Благодаря, аз съм за Лондон.....
              Щях да се обърна от смях.....Как до Лондон на стоп бе пич...... ?????

Дотук с майтапа......
              Отчаяние, обърканост и обреченост..... Строител, монтажник е работил - от три месеца без работа....Не може да си плаща наема , събрал 2 чанти багаж и чао на БГ......
              Трябва да си загубил всякаква надежда за да тръгнеш на стоп до Лондон, без да имаш осигурена работа....Надявал се да стигне преди олимпиадата !!! защото чул ,че има много работа по организацията.....
              Ми караш го до Драгоман.
              Той пък къф стопаджия е - чака некой да го фане от София и откара право в Лондона сити голяма?

Коментар

Аз съм изумен.....!!!!
                Сутринта запраших към вилата ( за жалост без пръскачка.....) и на Метро гледам стопаджия с раница , чанта, торба , пие кафе и яде кифла...
                ....Спрях...

Дотук с майтапа......
                Отчаяние, обърканост и обреченост..... Строител, монтажник е работил - от три месеца без работа....Не може да си плаща наема , събрал 2 чанти багаж и чао на БГ......
                Трябва да си загубил всякаква надежда за да тръгнеш на стоп до Лондон, без да имаш осигурена работа....Надявал се да стигне преди олимпиадата !!! защото чул ,че има много работа по организацията.....
                Хихих и в раницата С4 Че къв му е проблема да стигне до Лондон за Олимпиадата

Коментар

Аз съм изумен.....!!!!
                  ....Спрях...

Дотук с майтапа......
                  Ако си го возил на рамката на велосипеда, може и да не си успял да си извадиш парите.
                  Не се коси за такива дреболии...

Коментар

• Аз съм изумен.....!!!!
                    ....Спрях...

Дотук с майтапа......

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Преселението е според Златарската версия.
                      На мен логически по издържана ми се струва версията, че не само жените, но и мъжете не са се местили много много. Т. е. Автохтонната версия.

Иначе за български принц Алцек има легенди в Италия.
                      Мани го това продажно мекере ( Златарски ) - за справка виж Берлинския договор защо е такъв след Сан Стефано и кой е Златарски в цялата схема.

Мани Иречек, М. Дринов и прочие предатели.

Понякога съжалявам, че дадохме щафетата на Софето за столица с толкова надежда и любов след 900 години като столица. Само за 130 години й е*баха майката и от топ 3 в Света - я направиха последна дупка на кавала. Как щеше да се случи това, ако не я бяхме дали, че не мога да се сетя ....?

П.П. Спрете да местите българите/българките като пионки на шах-матна дъска. Винаги сте били ТУК - ТУК и пак ТУК! ( без значение "траки" или как ще ви прекръстват )

Ядоса ме ( малко ) - за Италия е ясно и затова си имат "Булгари" ( BVLGARI ) като търговска луксозна марка ( смигам )
                      Last edited by marandi; 19.07.2012, 21:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Това с генетичния маркер се дължи по-скора на факта, че жените си стоят където са си и просто пришълци разни ги завоюват (според мен). Иначе си има български поселения в Италия- хан/кан Алцек.
                        Преселението е според Златарската версия.
                        На мен логически по издържана ми се струва версията, че не само жените, но и мъжете не са се местили много много. Т. е. Автохтонната версия.

Иначе за български принц Алцек има легенди в Италия.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                          Виж "Венеция <--> венеди/венети".

Има и още много други селища в сегашна Италия, които предават устно от поколение на поколение, че предците им са дошли от земите на сегашна България.
                          Ломбардия, Тоскана, Умрия..
                          Канаталупо ди Бояно

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Това с генетичния маркер се дължи по-скора на факта, че жените си стоят където са си и просто пришълци разни ги завоюват (според мен). Иначе си има български поселения в Италия- хан/кан Алцек.
                            Виж "Венеция <--> венеди/венети".

Има и още много други селища в сегашна Италия, които предават устно от поколение на поколение, че предците им са дошли от земите на сегашна България.
                            Свободен във виелицата.
                            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Това с генетичния маркер се дължи по-скора на факта, че жените си стоят където са си и просто пришълци разни ги завоюват (според мен). Иначе си има български поселения в Италия- хан/кан Алцек.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение

то и италианците са така-пък нали знаеш единия брат на Аспарух,...,айде и те българи
                                има един сериал-Ало,ало-много ми харесва италианският офицер със войниците си
                                Те нали постваха някакви генни изследвания момичетата, и излиза, че италианците и румънците са ни най близки по кръв.

Там в Италия на италианците от един вилает им викат българи.
                                Last edited by mechobikov; 19.07.2012, 17:41.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X