If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Интересно нещо сме ние, хората /мъжете/: едни от нас - обикалят света и това им е професията..., с която впечатляват дамите, които ги посрещат винаги с "добре дошъл" и жадни целувки..., други от нас - могат да погълнат литри твърд алкохол - и дамите им ръкопляскат..., трети от нас - СМЕ в златната среда: когато тръгнем в посоката на всяка от двете "крайности" - все някому вадим очите...
Миии - нека най-после се разберем: не може всички да сме герои - повече от нас сме си обикновени, от общият кюп, наречен "златна среда"...
Поне доказваме, че има и такива - от златната среда...., все пак мога да претендирам, че хората навън остават доволни от познанствата си с българите - в мое лице. В същото време - не съм престанал да се удивлявам от красотите на България, както и от всичко, което е постигнато през вековете от бележитите българи.
Вече хората са се ориентирали в тематиката, която подхващам: комуто не харесва нищо от това, което казвам - прескачат постовете ми. Ако - все пак - някой е прекалено затормозен и не може да ги прескочи, то нека ги прочете "по диагонал" /първа-последна дума/ и да си изчезва на спокойствие в блога си, или в съседни теми, в които със сигурност не влизам...Не ме тормози факта, че някои не четат постовете ми, затова - дори и да го повтарят през час - няма да ми домъчнее чак толкова......, абе - да си призная - много ще съм умъчнен, ще почна да вехна и да се тормозя......, все ще се оправя, де....
Това е - има хора, които одобряват някои от мненията ми. То - изобщо - има ли някой, комуто мненията 100% са в десетката? Това ми стига, т.е. "мен ми стига..." пеят и ФСБ......, една много успешна наша група /поне според мен..., то пък - сЯ, като споменах последното, някои могат и ФъСъБъ-то да намразят.../..., та: мен ми стига...
За последен път ти коментирам пост, който си мислиш, че вери/вери оригинален, демек видно е колко си бос в и-нет пространството.
Т'ва в черничкото, което съм ти болднал е сексистко. Също, както и обидния ти подпис.
Т.е., че хората били мъжете, а жените какви са ....... ?( да се сещаме ).
Досега те спасявах от банн-ове, но вече едва ли ще мога, защото постоянно си ги просиш и не спираш с тъпотиите си.
П.П. Прегледай си Общите условия на сайта, които си подписал и си се съгласил с тях, че подобни палячовщини и свинщини, които не спираш да бълваш се наказват.
200 пъти ти казах да не обобщаваш на БългариТЕ, жениТЕ, мъжеТЕ и т.н. - не само защото ще отнесеш банн, поради насаждане на омраза в и-нет пространството.
Ако, беше попрочел малко книжки има разни теории за кармичност, обремененост и прочие. Кофти е, че според тия теории, освен себе си, обричаш и децата си с това чувство на омраза, което демонстрираш.
П.П.П. Прави, каквото искаш - опитах се под шеговита форма еН-пъти да ти загатна, че може би има дефект в твоя телевизор. Вместо да ме питаш простичко: "Русо, какво имаш предвид?" - ти не спря да се кикериш и си мислиш, че си оригинален.
А, за мен подобно поведение, освен че е сексистко, анти-българско, насаждащо нон-стоп омраза, гледащо постоянно в чуждите канчета - е меко казано и много тъпо.
Преди да се изхвърляш из форумните пространства, поне се запознай с условията за ползване. Затова ти казах: "Няма да ти спра великата ( кретенската ) "кариера", която си мислиш, че правиш.
Интересно нещо сме ние, хората /мъжете/: едни от нас - обикалят света и това им е професията..., с която впечатляват дамите, които ги посрещат винаги с "добре дошъл" и жадни целувки..., други от нас - могат да погълнат литри твърд алкохол - и дамите им ръкопляскат..., трети от нас - СМЕ в златната среда: когато тръгнем в посоката на всяка от двете "крайности" - все някому вадим очите...
Миии - нека най-после се разберем: не може всички да сме герои - повече от нас сме си обикновени, от общият кюп, наречен "златна среда"...
Поне доказваме, че има и такива - от златната среда...., все пак мога да претендирам, че хората навън остават доволни от познанствата си с българите - в мое лице. В същото време - не съм престанал да се удивлявам от красотите на България, както и от всичко, което е постигнато през вековете от бележитите българи.
Вече хората са се ориентирали в тематиката, която подхващам: комуто не харесва нищо от това, което казвам - прескачат постовете ми. Ако - все пак - някой е прекалено затормозен и не може да ги прескочи, то нека ги прочете "по диагонал" /първа-последна дума/ и да си изчезва на спокойствие в блога си, или в съседни теми, в които със сигурност не влизам...Не ме тормози факта, че някои не четат постовете ми, затова - дори и да го повтарят през час - няма да ми домъчнее чак толкова......, абе - да си призная - много ще съм умъчнен, ще почна да вехна и да се тормозя......, все ще се оправя, де....
Това е - има хора, които одобряват някои от мненията ми. То - изобщо - има ли някой, комуто мненията 100% са в десетката? Това ми стига, т.е. "мен ми стига..." пеят и ФСБ......, една много успешна наша група /поне според мен..., то пък - сЯ, като споменах последното, някои могат и ФъСъБъ-то да намразят.../..., та: мен ми стига...
Забранили са ми да давам автографи на теоретици, които не знаят как се играе Еленино, докато не пуснат във форума клип, за да се убедим, че могат да го играят, а не да си самовнушават, че играта се изчерпва с тактуване с ръка...
Нищо не мога да направя: правилата са си правила!
До утре може поне да си формулираш въпросите, които те интересуват, за да си успешен в отношенията си с дамите...
Братле,
ти май голямо вживяване се вживяваш по тия форуми? Ърмм ...?
Ще прайкаш "кариера" или .. ?
П.П. Дишай спокойно - няма да ти прайкам повече забележки.
Ъъ ... да не забравя "връхтЪ си"
Виж някой ден за Булгарина и Бузуки и пак заповядай за "българиТЕ така и българиТЕ онака".
Добре, че не отиде на Марс на почивка, че щях да сънувам 3 дена марсианци
Забранили са ми да давам автографи на теоретици, които не знаят как се играе Еленино, докато не пуснат във форума клип, за да се убедим, че могат да го играят, а не да си самовнушават, че играта се изчерпва с тактуване с ръка...
Нищо не мога да направя: правилата са си правила!
До утре може поне да си формулираш въпросите, които те интересуват, за да си успешен в отношенията си с дамите...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Някакъв проблем с дамите ли те преследва? Усещам, че има скрита болка в думите ти, нещо недоизказано.... /казал съм, че не съм тук заради дамите, затова мога да ти ходатайствам, ако се целиш в някоя от форума.../
Откъде сега ти щукна пък за жени да си говорим? Аз проблеми И там - нямам. Какво те интересува? Ще те консултирам без да ти взема хонорар.
Ся кат' свиря на китара, пардон на "бузики" - не ме притеснявай.
Коментар