IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Търкане му е майката, Циф и доместос вършат работа. Инак моеш да се направиш на итра като мен и да минеш с рядък разтвор на фугин. Фугите стават кат нови, ама голямо миене на плочки пада

п.п. А що питаш момичетата? Аз у нас съм дежурен по баня
    То и аз... Най-ефективното е да се намаже с белина, леко разредена с вода - и фугите и плочките. Оставяш няколко часа и после повечето мухъл пада. Но най-добре въобще да няма, затова като строих къщата беше задължително всяка баня и тоалетна да има прозорец, вентилаторите са мижим да те лажим само. И сега има много малко и то само в една от баните, която е най-използвана, ама то щото другата на децата не е довършена и ползват нашата.

Коментар

• На телевизора по едно време рикламираха некъв артикул, дето с пара, мий абселютно секакви неща ...
      а фугите са децка игра ...
      Ма незнам колко пъри е ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Аз съм за Циф - обикновения гел в жълти опаковки, не разните им разтвори....или пък Вайкал, но май не съм го виждала по нашите магазини...или Д-р Бекман - поне препаратите за кухня ме очароват - има ги в магазините на ДМ.
        като човек, който обича чистотата, но и мързела, винаги търся нещо добро, което не с четка(рехави са и не вършат добра работа), в твоя случай, а с добра гъба със шкурка отгоре да почистя набързо...но пък добре
        Благодаря Съни ще се разходя до ДМ да видя какви са тези препарати не съм ползвала от тях и едни ръкавици да взема, че другите ги скъсах

Като иамте предвид, че иде реч за цели стени с плочки...това нещо с четката за зъби - море и мъка, такава гимнастика еее
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          Tnm, Вал и останалите момичета дайде съвет как се почистват добре фугите в банята. Сега се мъча с четка за зъби и "Роли" (обаче съм до кривата круша) не знам каква площ е но на височина като гледам трябва да е 1,90 м
          Не че изглеждат измърсени, но като тръкна и светва, пък ми се ще като идват на огледи хора да е изпипано максимално, поне което зависи от мен, щото има неа които така или иначе не мога да направя
          Аз съм за Циф - обикновения гел в жълти опаковки, не разните им разтвори....или пък Вайкал, но май не съм го виждала по нашите магазини...или Д-р Бекман - поне препаратите за кухня ме очароват - има ги в магазините на ДМ.
          като човек, който обича чистотата, но и мързела, винаги търся нещо добро, което не с четка(рехави са и не вършат добра работа), в твоя случай, а с добра гъба със шкурка отгоре да почистя набързо...но пък добре

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
            Телена четка от магазините за един лев и веро.
            Има и с размерите на зъбна.
            Така нема ли да прехендриш фугата ва ?
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Благодаря момчета с циф и доместос чистя всеки ден...ама не е същото, най-добре си чисти "роли" на прах, има май и белина в него или някакви други силни съставки, обачееее после се чуствам като от "кооператива" нее направо от женския пазар.
              Ей, днес една позната ми обяснява как слагала белина в пръскалка и впръсквала това нещо на плочите, обачеее като си помисля как може да влезе в очите, то и на прах като е пак има неприятни моменти, а силния разтовр...не, не ми се види удаен вариант. Викам мистър пропър, ама накрая май пак ще остане само неволята

п.п. наивник реших, че е женска работа, но хубава идея ми даваш може да бъде и мъжка значи мдам то си е тежък физически труд, туй нещУ

Извинявай и ти колко често се подлагаш на такова изтезание? Питам те защото аз например си минавам всеки ден (около мивката) с парцала с циф, а пода - с препарат мистър пропър или друг ароматизиращ плочите, но това не е сериозно чистене...явно
              Last edited by artemida_sofyanska; 20.07.2012, 16:23.

Коментар

Tnm, Вал и останалите момичета дайде съвет как се почистват добре фугите в банята. Сега се мъча с четка за зъби и "Роли" (обаче съм до кривата круша) не знам каква площ е но на височина като гледам трябва да е 1,90 м
                Не че изглеждат измърсени, но като тръкна и светва, пък ми се ще като идват на огледи хора да е изпипано максимално, поне което зависи от мен, щото има неа които така или иначе не мога да направя
                Търкане му е майката, Циф и доместос вършат работа. Инак моеш да се направиш на итра като мен и да минеш с рядък разтвор на фугин. Фугите стават кат нови, ама голямо миене на плочки пада

п.п. А що питаш момичетата? Аз у нас съм дежурен по баня
                Last edited by НАИВHИК; 20.07.2012, 16:15.

Коментар

Телена четка от магазините за един лев и веро.
                  Има и с размерите на зъбна.
                  Last edited by sergo; 20.07.2012, 16:03.

Коментар

• Tnm, Вал и останалите момичета дайде съвет как се почистват добре фугите в банята. Сега се мъча с четка за зъби и "Роли" (обаче съм до кривата круша) не знам каква площ е но на височина като гледам трябва да е 1,90 м

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Тъй, тъй И от ежедневната им употреба плуваш повече и по-надалеко.
                      А освен всичко, от тях Русото е придобило неземната си хубост
                      Сакън и не сватотатствай!

Русото колко ракия от трънки е изпило, за да стане толкова красиво .... - хихи

Чиърс-а, нъл си знаеш

П.П. Иначе под хамериканска боровинка предполагам возираш Асаи бери, които навлязоха наскоро на пазара. Не съм ги плюскал/пил още, въпреки че мога да си ги поръчам понеже кат' съм любопитно и веднага си пуснах 1 консулт номер и там, ноо ... домашна шльокавица от трънки си е перфекто. Жалко, че вече свърши и няма какво да се лочи от нея

Били най-големият анти-оксидант, ръиш ли? Че аз кат' вомотирам от 1 аналгин - дали има по-голям анти-оксидант от мИня се чудя - хихи
                      Last edited by marandi; 20.07.2012, 14:54.

Коментар

• Момичето от втората снимка - много чаровна!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Да попитам..? - Като си на диета, разрешено ли е да разглеждаш менюто в кръчмата..?
                          Едно здравословно меню - http://www.menumag.bg/

пфф живота е толкова кратък, че човек не трябва да се ограничава да прави нещата, които харесва, стига да не противоречат на закона, разбира се

le canzoni più belle - http://www.youtube.com/watch?v=qFoxx...eature=related

Attached Files

Коментар

• Да попитам..? - Като си на диета, разрешено ли е да разглеждаш менюто в кръчмата..?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Тъй, тъй И от ежедневната им употреба плуваш повече и по-надалеко.
                              А освен всичко, от тях Русото е придобило неземната си хубост
                              Освен това спират времето, че даже и го връщат назад
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Като бях малък в двора имахме една голяма черница. Беше полифункционална:
                                Служеше за:

1. Да ядем черници
                                2. Да се катерим
                                3. Да целим с жилки птичките дето кацаха на нея
                                4. Големите да правят ракия
                                5. Да гледаме в съседния двор как бай Иван домусчията си гледаше свините
                                ама нейсе La tua vita non passerà - Tiziano Ferro - http://www.youtube.com/watch?feature...vNfiJP5yo&NR=1

п.п. Наздраве илийчовци и илиянки

п.п.п. нЕкои други нИща шсъ направя, че не съм ги чула, налЕ са ми изядени вече ушите

Коментар

Working...
                                X