If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Последният съвет към щерката - да не се интересува от мъже по-възрастни от мене, а аз и обещах , че няма да се заглеждам по мацки по-млади от нея......
Спазвам си обещанията..... ,както винаги.....
ТНМ /и останалите - със забележките/ още ли не си разбралО, защо Арти в тоя момент не може да хапва от червените боровинки?..., очевидно още не си стигнала до края на инфото в Уики-тУ......, все пак, обърни внимание на това, кога зрее червената...
Оставам верен ваш почитател! Ще видя какво сте измислили - по късни доби...
Като казах "доби", аВе къде Счезна Доби-тУ?
Зарко, аз може и да те бъзикам за дългите ти постове, но ги харесвам и винаги внимателно ги чета.
Та, ти рече на Арти, че похапва червени боровинки, които са недобре узрели черни, т.е зелени Ти въобще не беше чувал за червена боровинка, така че не ми прилагай хватки от софистиката
П.П. Още миналата седмица имаше узрели черни боровинки
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
едно време пред къщата ни имахме две големи дървета - черници тогава много обичах черници, сега - не
Като бях малък в двора имахме една голяма черница. Беше полифункционална:
Служеше за:
1. Да ядем черници
2. Да се катерим
3. Да целим с жилки птичките дето кацаха на нея
4. Големите да правят ракия
5. Да гледаме в съседния двор как бай Иван домусчията си гледаше свините
Зарко, в България има червена, черна и синя боровинка и кавказка боровинка.
Отглежда се и червена американска боровинка, която е доста по-едра от местните видове.
П.П. Здрасти на Мечо и тайфата!
ТНМ /и останалите - със забележките/ още ли не си разбралО, защо Арти в тоя момент не може да хапва от червените боровинки?..., очевидно още не си стигнала до края на инфото в Уики-тУ......, все пак, обърни внимание на това, кога зрее червената...
Оставам верен ваш почитател! Ще видя какво сте измислили - по късни доби...
Като казах "доби", аВе къде Счезна Доби-тУ?
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Зарко, в България има червена, черна и синя боровинка и кавказка боровинка.
Отглежда се и червена американска боровинка, която е доста по-едра от местните видове.
П.П. Здрасти на Мечо и тайфата!
Благодаря за пространните познания, които ми даваш, ТНМ..
Коментар