IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• A бре ,моми и момци днес е Илинденя-няма ли някой да почерпи виртуално
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      шшш скоро ставам на 27 ей ги къде са 30-те
      [/url]
      Последният съвет към щерката - да не се интересува от мъже по-възрастни от мене, а аз и обещах , че няма да се заглеждам по мацки по-млади от нея......
      Спазвам си обещанията..... ,както винаги.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Пък аз обичам трънки, ама още не са узрели. Знам къде има много. По пътя за Шкорпиловци, точно на един завой.
        Тъй, тъй И от ежедневната им употреба плуваш повече и по-надалеко.
        А освен всичко, от тях Русото е придобило неземната си хубост
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          ТНМ /и останалите - със забележките/ още ли не си разбралО, защо Арти в тоя момент не може да хапва от червените боровинки?..., очевидно още не си стигнала до края на инфото в Уики-тУ......, все пак, обърни внимание на това, кога зрее червената...

Оставам верен ваш почитател! Ще видя какво сте измислили - по късни доби...

Като казах "доби", аВе къде Счезна Доби-тУ?
          Зарко, аз може и да те бъзикам за дългите ти постове, но ги харесвам и винаги внимателно ги чета.
          Та, ти рече на Арти, че похапва червени боровинки, които са недобре узрели черни, т.е зелени Ти въобще не беше чувал за червена боровинка, така че не ми прилагай хватки от софистиката

П.П. Още миналата седмица имаше узрели черни боровинки
          Мечо

Коментар

едно време пред къщата ни имахме две големи дървета - черници тогава много обичах черници, сега - не
            Като бях малък в двора имахме една голяма черница. Беше полифункционална:
            Служеше за:

1. Да ядем черници
            2. Да се катерим
            3. Да целим с жилки птичките дето кацаха на нея
            4. Големите да правят ракия
            5. Да гледаме в съседния двор как бай Иван домусчията си гледаше свините
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Ако се изкачиш нависоко може да откъснеш синя боровинка. В по-ниските части - черна.
              По пътя към "Страшното" ги бера.....Мятам по някоя пиратка за да разпръсна мечките и продължавам.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Пък аз обичам трънки, ама още не са узрели. Знам къде има много. По пътя за Шкорпиловци, точно на един завой.
                едно време пред къщата ни имахме две големи дървета - черници тогава много обичах черници, сега - не
                There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Пък аз обичам трънки, ама още не са узрели. Знам къде има много. По пътя за Шкорпиловци, точно на един завой.
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Така де..... 25 годишна развалина трябва да се възстановява....
                    шшш скоро ставам на 27 ей ги къде са 30-те

Tiziano Ferro 'Stop Dimentica' - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-BOnvJxdxSQ
                    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                      Благодаря за пространните познания, които ми даваш, ТНМ..

... за себе си - аз не хапвам боровинки от Уики-тУ: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...BD%D0%BA%D0%B0,

а само ония, които мога да срещна на пазарите и понякога - тук - там, когато ходя из София по жълтите павета....
                      Зарко, не ми е нужно да ползвам Уикито за нещо, което съм учила с интерес. Имам услужлива дългосрочна памет
                      Мечо

Коментар

Ако се изкачиш нависоко може да откъснеш синя боровинка. В по-ниските части - черна.
                        А зелена, откъде може да се откъсне, ТНМ? /въпросът ми е серьозен!/...
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Зарко, в България има червена, черна и синя боровинка и кавказка боровинка.
                          Отглежда се и червена американска боровинка, която е доста по-едра от местните видове.

П.П. Здрасти на Мечо и тайфата!
                          ТНМ /и останалите - със забележките/ още ли не си разбралО, защо Арти в тоя момент не може да хапва от червените боровинки?..., очевидно още не си стигнала до края на инфото в Уики-тУ......, все пак, обърни внимание на това, кога зрее червената...

Оставам верен ваш почитател! Ще видя какво сте измислили - по късни доби...

Като казах "доби", аВе къде Счезна Доби-тУ?
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            На Рила каква е, че ще ходя след седмица.?
                            Приятен ден !
                            Мечо

Коментар

. ......После - нов човек
                              .......
                              Така де..... 25 годишна развалина трябва да се възстановява....

Коментар

Зарко, в България има червена, черна и синя боровинка и кавказка боровинка.
                                Отглежда се и червена американска боровинка, която е доста по-едра от местните видове.

П.П. Здрасти на Мечо и тайфата!
                                Благодаря за пространните познания, които ми даваш, ТНМ..

... за себе си - аз не хапвам боровинки от Уики-тУ: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...BD%D0%BA%D0%B0,

а само ония, които мога да срещна на пазарите и понякога - тук - там, когато ходя из София по жълтите павета....

Коментар

Working...
                                X