If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Зарко, в България има червена, черна и синя боровинка и кавказка боровинка.
Отглежда се и червена американска боровинка, която е доста по-едра от местните видове.
П.П. Здрасти на Мечо и тайфата!
На Рила каква е, че ще ходя след седмица.?
Приятен ден !
Извинявам се, но - точно по подобие на сините сливи, които са били червени, защото още са зелени... и боровинките, които са червени - точно са си зелени /недобре узрели/...
Узрели са черните на цвят боровинки..., но ти може да си ги харесваш точно пък червени - кой пък съм аз и с какво право съм тръгнал да ти се меся във вкусовите предпочитания...
Приятен обяд!
Зарко, в България има червена, черна и синя боровинка и кавказка боровинка.
Отглежда се и червена американска боровинка, която е доста по-едра от местните видове.
П.П. Здрасти на Мечо и тайфата!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Изпитвах преди малко едни съмнения дали да оставя половината, като знам колко гладни има наоколо...вероятно нямаше да го намеря след някой-друг час, ама се реших
п.п. нямам мед от пролетта, но пък си го нарязах пъпеша на малки парченца и вече спокойно мога да си боцкам докато пиша с едната ръка
п.п.п. наивник отивай докато не са свършили сагай в халдилникас да изстуди или ако нямаш под ръка го остави на няколко минути в тоалетната под течаща студена вода - пак върши работа
аа да и още послеписи ( във Фантастико има някакъв "домашен сладолед" мистър.. не знам какво (май суит беше) си е марката, ее този сладолед има вкус на едновремешните, сладък - точно като за поливка на пъпеш
А за боровинките - след няколко седмици като ги намалят още малко започвам диетата половин килограм от всички видове - къпини, малини, боровинки там каквото има от дребните горски плодове, правя си един микс и поне една седмица изкаравам така през деня. После - нов човек
кой знае колко грешки имам, да ме извините ама с една ръка писателствувам
Последният ми пост се резна на 200 знака и не се довърши , затова ще бъда по-кратък....
Има червени американски боровинки и черни български.
Първите са сушени и се продават в халите...а другите са пресни и са на пазара....
И двата вида са ми любими.....
пп Но щом Зарко казва, че са зелени червените... ще хапна нещо дребно и слабичко.....
Чичо ако решиш днес и ти да си на "пъпеш" на пазара има една девойка, която продава пъпеши по 0,40 ст кг страхотни са и много сладки
Извинявам се, но - точно по подобие на сините сливи, които са били червени, защото още са зелени... и боровинките, които са червени - точно са си зелени /недобре узрели/...
Узрели са черните на цвят боровинки..., но ти може да си ги харесваш точно пък червени - кой пък съм аз и с какво право съм тръгнал да ти се меся във вкусовите предпочитания...
Последният ми пост се резна на 200 знака и не се довърши , затова ще бъда по-кратък....
Има червени американски боровинки и черни български.
Първите са сушени и се продават в халите...а другите са пресни и са на пазара....
И двата вида са ми любими.....
пп Но щом Зарко казва, че са зелени червените... ще хапна нещо дребно и слабичко.....
Има,да! Но причината затова е наследената схема от ранния Хуго Бос,да се работи със силни държавни поръчки :
Oт уйкипедията:
...However, due to the economic climate in Germany at the time Boss was forced into bankruptcy. In 1931 he reached an agreement with his creditors, leaving him with 6 sewing machines to start again. The same year, he became a member of the Nazi party and a sponsoring member ("Förderndes Mitglied") of the Schutzstaffel (SS)....
Номер на членската карта в NSDAP 508889
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
п.п. като си говорим за италианци, ето на...страхотни моделиери има сред италианците, такива че да направят всеки мъж незавиисмо колко хубав или не е... да изглежда великолепно...същото се отнася и за дамите
А българите... винаги преувеличаваме, колко по-зле има от нас, ама ние сме винаги най-най-зле от всички Няма да говоря за народопсихология, щото не ми се навлиза толкова на дълбоко Предпочитам да си помисля дали ще обядвам червени боровинки или нещо друго
Приятен обяд!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
п.п. като си говорим за италианци, ето на...страхотни моделиери има сред италианците, такива че да направят всеки мъж незавиисмо колко хубав или не е... да изглежда великолепно...същото се отнася и за дамите
п.п.п. Съни права си за гърците, там хората изглеждат някак свободни, въпреки всички трудности. Ще се зарадват и на най-голямата и сладка дебелана, танцуваща под звуците на някое бузуки, а тук - биха я освиркали...нямат сякаш такива предразсъдъци. Пускат си душичката на "паша" Не че познавам много, но малкото което съм видяла е оставило такова впечатление.
А българите... винаги преувеличаваме, колко по-зле има от нас, ама ние сме винаги най-най-зле от всички Няма да говоря за народопсихология, щото не ми се навлиза толкова на дълбоко Предпочитам да си помисля дали ще обядвам червени боровинки или нещо друго
Коментар