IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    val e абревиатура.
    То и аз не съм Тодора, ама ВМанков смята, че така му звуча
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
      А аз бих качил връх Свобода с колкото се може повече взрив в раницата.
      Anybody?
      Ахааа. Накараме да поровя из нета. Не съм ходила там.
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
        Хайде да се пусна пак тук, за да покажа – как съм решил от гърците да направя българЕ.., ама – истински българЕ!

Пускам ви едно клипче, като ще помоля да се концентрирате върху играта на 4-ма млади мъже…, ей – НЕЩО ТАКОВА /сиртаки – вероятно така се нарича…/ се опитах да се уча в една таверничка на Паралия..., но при мен е така: при първи опит почвам да плета стъпките, нищо, че хващам що-годе такта… Не е много сложно, но трябва човек да е поиграл повече…Пък, човек като опита от узото им от каничката – леко набира смелост…, ама и те са усмихнати – никой не мисли да те гледа накриво, напротив – окуражават чужденците, ако опитват техните танци…Просто си живеят живота…

Ония стъпки, при мелодии в по-бавното темпо - ги хванах веднага: ляв – стъпка пред десен, ляв – встрани, после същото и с десен крак /и разни допълнения в стъпките, ако усетя, че трябва да запълня дадено движение/…, супер се получава…

Проблемът беше приблизително този – с онова, което играят 4-мата мъже, около 23-тата минута на клипа тук…http://www.youtube.com/watch?v=UeI5k...eature=related Плетох крака, за да хвана стъпката с още двама, но не ми се получи: оставих ги да си играят….И – като ми дойде наум да опитам с Еленино хоро – сам – абсолютно съвпадна тактът с мелодията… Така, докато плетях тяхната стъпка, като почнах с Еленино – веднага привлякох вниманието на едни 5-6 човека да ми следят краката, че и запляскаха с ръце… Къде са виждали те толкова динамична стъпка? И усетих едно особено внимание /може би си въобразих, че е възхищение/, но определено – направих реклама на нашите танци…

...като ги загледа човек – добре играят, но ми се струва, че е школувано някъде, но е бавничко в сравнение с Елениното… – не са обикновени празнуващи /четиримата играчи от клипа, пък и играят около 2 минути, докато Елениното се скача от 10 нагоре…, когато кръвта ни заври…/, а примерът ми е в първо приближение, но усмивките – определено винаги са дружелюбни – не само по клиповете…
        Бебе Зарко,

вчера ти оправях пропуските по вируси от форума на инвестор, дет' ти ги пращали и по обобщенията за Българите.
        ----------------------------------
        Ся пак ще ме караш да се намесвам

Има 2 вида тактове - равноделен и неравноделен.

Това, което си си мислел, че танцуваш като музика от линк-а ти е равноделен такт.

А, Еленино хоро е неравноделен такт. Т.е. води се 13/16 или 7/8 ( широка ).

П.П. Разбирам ти напъните да "блеснеш", ама няма да съм вечен, за да ти попълвам пропуските в познанията кат' се ушиеш с 2 литра узо и си мислиш, че танцуваш коренно различен танц на една и съща музика.

Трябвало е да вкараш Ем Си Хамър и Майкъл Джексън <-- на толкова алкохол, пак щяха да ти пляскат и да си мислиш, че е "същото". Демек напил си се кат' мотика и само дет' не си падал по дансинг-а ( може би ) - ( ъъъ ... смигам ).

П.П.П. Сек. ще ти потърся 1 статия, ако успея за няколко минути, че не си ми само ти "двИздътЪ" на вечерта.
        Last edited by marandi; 08.08.2012, 21:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Какво става тука, бре!?
          Тоя форум го обърнахте на сбирка на формация "Планинско ехо". Едни хукнали да се катерят като диви кози у Рила, други у Пирин. Някой няма ли да се качи на връх Тодорка или връх Ботев?
          Каква Тодорка, направо на К2 се мятаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Какво става тука, бре!?
            Тоя форум го обърнахте на сбирка на формация "Планинско ехо". Едни хукнали да се катерят като диви кози у Рила, други у Пирин. Някой няма ли да се качи на връх Тодорка или връх Ботев?
            А аз бих качил връх Свобода с колкото се може повече взрив в раницата.
            Anybody?
            Last edited by vmаnkov; 08.08.2012, 21:29.
            Свободен във виелицата.
            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
              Нйе, нйе и твърдо нйе!

Това е акроним...
              Тц.

Коментар

• Зарко, хората сме колкото различни, толкова и еднакви и предвидими.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                  1.А представяте ли си в най-голямата жега ,да ти се працака климатика на колата и да ти кажат,че ще стане след седмица
                  2.Ako след 10-на дни започнат застудявания и валежи,да знаете ,че Вихрен се уплашил и не иска да го покоря.
                  3.Случи ли се и 2.,гответе се да ми присъдите почетна титла по каръщина
                  Какво става тука, бре!?
                  Мечо

Коментар

• ... за вирусите вече съм забравил......, трикове разни.../нямам намерение да губя втора вечерв безмислени приказки/...

Всъщност, ти Вал - си приела много правилното решение - да не ползваш цитати от изказвания на ползватели на сайта /т.е. - ИМАШ СИ "ЕДНО НАУМ"!/..., а аз - въпреки и на преклонна възраст - още уча за това, как хората са различни в своята същност...
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Зарко, извинявам се, че ти се намесвам в спора с Маранди, но не разбирам на кои простаци и простачки от форума се сърдиш и като как са ти заразили компа с вируси?
                      Признавам си без бой.....
                      След като му писах , че чета до третото изречение, минах в тази категория....( окончателно...)

пп Извинявам се за предположението....

Коментар

val e абревиатура.
                        Нйе, нйе и твърдо нйе!

Това е акроним...
                        Свободен във виелицата.
                        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                          ...като ги загледа човек – добре играят, но ми се струва, че е школувано някъде, но е бавничко в сравнение с Елениното… – не са обикновени празнуващи /четиримата играчи от клипа, пък и играят около 2 минути, докато Елениното се скача от 10 нагоре…, когато кръвта ни заври…/, а примерът ми е в първо приближение, но усмивките – определено винаги са дружелюбни – не само по клиповете…
                          Ей тук малко ръченица
                          Поздрав!
                          http://www.youtube.com/watch?v=JBieJ08ByPc

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Брей,

че си "критичен", бря

ТНМ-чева е една от най-грамотно пишещите. Как на нея й видя грешките, а на Зарко - "майсторът на късият разказ" не ги видя?

Дет' даже и с тълковен речник и Енциклопедия Британика под възглавницата, пак не мо'е се вдене 2 месеца какво е искал да каже и трябва да се викат 2 стада с лингвисти и езиковеди.

П.П. Големи перфекционисти тук се сбрали

...психолог, бе - психолог - над психолозите... /да не се смята, че правя аналогия с "психолоК" - психо + лоча нещо.../

Без да съм споделял - знаеш, че съм хванал едни томове до мен - и всеки ден ги сменям и преписвам на поразия..., дори автора не цитирам - не ме смущава проблемът с авторството....

Ей на как ми подсказа - една Британика трябва да си взема, ама доста томове си е тя: има да пииииишаааа, а вие - да прескааааачате постовете ми...
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Зарко, извинявам се, че ти се намесвам в спора с Маранди, но не разбирам на кои простаци и простачки от форума се сърдиш и като как са ти заразили компа с вируси?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Космо аз отдавна съм казал , че последните три години не са бизнес и предприемачество. Парадокс е , но когато го правиш вместо да спечелиш губиш. Затова по ти е изгодно да не работиш. Замразил съм няколко проекта и бавно я карам на ренти , дивиденти и малко наеми и малко преподаване. Ха наздраве с малка ракия и салата печени чушки
                                За съжаление е така Кире... Ха наздарве.. Днес много ми върви глътка..

Коментар

Working...
                                X