IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Добро утро tnm
    Добро утро красавици и юнаци

Отмятам се от думите си. Днес пак отивам на плаж. В такова хубаво време е грехота да си стои човек в къщи.
    Vamos a la playa

ПП
    Забелязвам нещо Латиноамериканско у себе си. Като ми бактиса да дигам революции - отивам на плаж

то и италианците са така-пък нали знаеш единия брат на Аспарух,...,айде и те българи
    има един сериал-Ало,ало-много ми харесва италианският офицер със войниците си
    http://milom.blog.bg/

Коментар

Забелязвам нещо Латиноамериканско у себе си. Като ми бактиса да дигам революции - отивам на плаж

Коментар

• zZZzzzzzzzzzzzz ............

"Дъртофелници" ще ви поря наред - хихи

Само за протокола, навън е лято - небето е синьо, водата е мокра и жените си имат тайни ( т'ва от един филмец ).

Дръжте тоз' летен парцал и ако нямате 4 мин. да го изслушате - значи сте за психиатър

http://www.youtube.com/watch?v=Ff0OQtiLy_k
        ------------------------------------------
        Чиърс-а дан' забрайкам!

Коментар

А ла гер ком а ла гер !!!
          http://youtu.be/N6zNOZ5AVHk
          http://www.youtube.com/watch?v=zCMuD7zfCQw отидЕха баклавичкитеееее нинджатА ги изядееее
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение

Пък бате мечо да си пази баклавичките, че мооого ги обичам
            А ла гер ком а ла гер !!!
            http://youtu.be/N6zNOZ5AVHk
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              По първото: А Мечо дали ще е съгласен
              По второто: Не се разбра твоето от кои е - от диетичните или от не чак толкова...
              моЙто е на принципА "каквото искам - сега го искам" после мога да се облизвам скришом и да гледам встрани и нагоре

Пък бате мечо да си пази баклавичките, че мооого ги обичам

хАйде продължаваме с работата...

Donna Summer - She Works Hard For The Money - http://www.youtube.com/watch?v=09ZSKE38lTU
              Last edited by artemida_sofyanska; 19.07.2012, 15:19.

Коментар

Шшт мир и любов стига се карахте да мятам кесчетата да ви мине...аз и без това съм на пъпеш

Тъкмо опаковах половината, даже ги аражирах с една червена панделка и щях да ги пратя (съвсем сериозно) през една улица... ей така за шоуто на едно място ама после като се сетих какви хм, лигавни биха последвали и колко тъпо щеше да ми ст не направо ми се отщя...та кексчета има за всички не се карайте, никъде не съм пращала. Липсват едно-две потънали в нечии недиетични коремчета, освен моето

п.п. когато ми е криво и тъпо говоря глупости ама сигурно сте сми свикнали вече... предпочитам да отмествам акцента върху нещо незначително
                По първото: А Мечо дали ще е съгласен
                По второто: Не се разбра твоето от кои е - от диетичните или от не чак толкова...

Коментар

• Шшт мир и любов стига се карахте да мятам кесчетата да ви мине...аз и без това съм на пъпеш

Тъкмо опаковах половината, даже ги аражирах с една червена панделка и щях да ги пратя (съвсем сериозно) през една улица... ей така за шоуто на едно място ама после като се сетих какви хм, лиготии биха последвали и колко тъпо щеше да ми стане направо ми се отщя...та кексчета има за всички не се карайте, никъде не съм пращала. Липсват едно-две потънали в нечии недиетични коремчета, освен моето

п.п. когато ми е криво и тъпо говоря глупости ама сигурно сте сми свикнали вече... предпочитам да отмествам акцента върху нещо незначително
                  Last edited by artemida_sofyanska; 19.07.2012, 14:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Зарко, тук не пишем статии с по 2000 думи или психоанализи на форумци от по 200 думи......
                    Не искам да принизявам начина ти на изразяване и богатия ти и многообразен речник с който описваш даден проблем. Всеки проблем може да се опише с три изречения.....
                    Тук сме да разменяме реплики и бъзици....Романите са за другаде.....

...пропуснал съм да коментирам мнението на още един теоретик...

4i40, много ти благодаря за пояснението, което фиксира причините, поради които лично ТИ си в тоя форум. Множественото число, което ползваш "тук не пишем...", предполага, че изразяваш мнението на повече от един човек - ти самият. За да си по-убедителен, ще те посъветвам - да конкретизираш в бъдеще, чии мнения обобщаваш ти, самият - чрез постовете си...

Независимо от твоето мнение, което можеш да отправяш ЕДИНСТВЕНО към твоите деца, или внуци, аз не подлежа на превъзпитание в тая посока, бъди уверен в това. Последното би трябвало да фиксира вниманието ти върху факта, че моят начин на изразяване и доказване на тезите ми - най-малко може да бъде съобразен с някакво хвърчащо мнение на ползвател на чужд сайт.

Не веднъж съм обяснявал, че създателите на един сайт са, които задават правилата. Когато им стана неудобен, тогава - и без твоите забележки - ЩЕ БЪДА ПРИНУДЕН да се оттегля. Не и сега, разбира се.

Вероятно си съгласен с мен? И моля, за в бъдеще да отправяш своите градивни, критични забележки към хора в подходяща възрастова група, които сега оформят стил и характери.../без да забравяш факта, че тук с теб сме гости, именно по силата на това, че спазваме определени правила/...

Приятен ден!
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Добро утро, всички

Възникна следният проблем, разполагам с кутия от 12 броя шоколадови кексчета с млечен шоколад и ягодов пълнеж не смея да ги погледна дори, май най-удачният вариант е да си ги поделим, само кажете и ги пращам. Така ще имам само "едно угризение", а не цели 12

Има ли гладни?

http://3.bp.blogspot.com/_ViVRDdeXhC...0/DSC02326.JPG
                      Ха !!! На бате Мечо 12 кексчета са му само за разгрявка. Следва кутийка баклавичка и половин литър бозичка, преди сиестата
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Хайде сега, пак свободни съчинения
                        Аз му пиша, че докато си лъска ... ъъъъъ клавиатурата, не може да мисли логически, той решава, че при непочистена такава, разсъжденията му не са лишени от последователност
                        http://www.youtube.com/watch?v=9snY79WeunQ
                        1. Цъмбурнах се
                        2. Сократ има уши
                        3. И магарето има уши
                        4. Следователно Сократ е магаре
                        5. Рина ще ушие байряка и ще му тури знака, смърт или свобода !!!
                        6. Господ е българин !!!
                        7. И Александър Македонски е българин !!!
                        tnm

Коментар

• хахах амиии надявам се да се получи нещо в стил "уникалният Чаромат сближава хората" ей сега ще започнат да прииждат колегите ми
                          Шоколад - http://www.youtube.com/watch?v=Dh_UGTpmwTc

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                            ...аз съм толкова поласкан от това твое признание, ТНМ, защото СПОРЕД ТЕБ - при непочистена клавиатура - аз разсъждавам логично! Хммм, ето го дългочаканото признание, което все не ви се изплъзваше, поради някакви ваши си там критерии...

...днес е много по-лесно от преди, съвременните Мечовци /Мачовци/ - правят конкурс, в който няколко Райни шият различни байрЯци... Наричат това "съревнование" - конкурс. Най-доброто изпълнение обикновено съвпада и с най-привлекателното природно творение... Нему /му/ се пада да получи /по определен начин/ и знака-символ на мъжествената борба ..., но и това е много специфично "получаване" /или - по народному - "туряне на знака"/...

...но, ако не искаш ти да шиеш байрЯка, това означава, че вече си "позахитряла", поне в това, че други ще шият, а вие ще участвате в последната фаза - турянето на знака.... Ееее, така е то - кой - както се уреди...
                            Хайде сега, пак свободни съчинения
                            Аз му пиша, че докато си лъска ... ъъъъъ клавиатурата, не може да мисли логически, той решава, че при непочистена такава, разсъжденията му не са лишени от последователност
                            http://www.youtube.com/watch?v=9snY79WeunQ
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Здравей, Арти! Мисля че трябва да направиш избор - или кексчетата (сладкото) или 48... Макар, че според мен до около 54 няма да има никакъв проблем!
                              +1
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Здравей, Арти! Мисля че трябва да направиш избор - или кексчетата (сладкото) или 48... Макар, че според мен до около 54 няма да има никакъв проблем!

Коментар

Working...
                                X