IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро, всички

Възникна следният проблем, разполагам с кутия от 12 броя шоколадови кексчета с млечен шоколад и ягодов пълнеж не смея да ги погледна дори, май най-удачният вариант е да си ги поделим, само кажете и ги пращам. Така ще имам само "едно угризение", а не цели 12

Има ли гладни?

http://3.bp.blogspot.com/_ViVRDdeXhC...0/DSC02326.JPG
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Явно почистването на клавиатурата ти е попречило да разсъждаващ логично
      В противен случай би трябвало да се досетиш, че моите притеснения се свързани именно с това - да не вземе Мечо да си помисли, че аз ще шия байрака.

...аз съм толкова поласкан от това твое признание, ТНМ, защото СПОРЕД ТЕБ - при непочистена клавиатура - аз разсъждавам логично! Хммм, ето го дългочаканото признание, което все не ви се изплъзваше, поради някакви ваши си там критерии...

...днес е много по-лесно от преди, съвременните Мечовци /Мачовци/ - правят конкурс, в който няколко Райни шият различни байрЯци... Наричат това "съревнование" - конкурс. Най-доброто изпълнение обикновено съвпада и с най-привлекателното природно творение... Нему /му/ се пада да получи /по определен начин/ и знака-символ на мъжествената борба ..., но и това е много специфично "получаване" /или - по народному - "туряне на знака"/...

...но, ако не искаш ти да шиеш байрЯка, това означава, че вече си "позахитряла", поне в това, че други ще шият, а вие ще участвате в последната фаза - турянето на знака.... Ееее, така е то - кой - както се уреди...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
        Разбирам! И клавиатурата съм си почистил предварително.... Блести от чистота...:D

......да припомня на позабравилите, че има и песен в народното творчество, която, вписана в днешното време, ВЕРОЯТНО ще има подобен текст:

"ТНМ - уши байряка,
        Мечо му тури знака..."

Ако съм сгрешил личните местоимения, непряко допълнение, даделен падеж -текстът търпи редакции......, но пък не може да бъде сгрешен, защото "байряк" си е в мъжки род, което изключва възможността да се използва формата за 3 л.ед.ч. - в ж.р. -"нея я", или "ней й"...

Успокоително е, че народното творчество търпи какви ли не форми, стъпки и - разбира се - размери...
        Явно почистването на клавиатурата ти е попречило да разсъждаващ логично
        В противен случай би трябвало да се досетиш, че моите притеснения се свързани именно с това - да не вземе Мечо да си помисли, че аз ще шия байрака.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!

Мечо, колегата ВМанков ми спомена, че подготвяш революция и че част от тайфата е в революционния комитет Ако може да попитам - намери ли кой да бродира знамето!?
          П.П.. Време е за Металика:http://www.youtube.com/watch?v=waBb-UM5m4g
          Разбирам! И клавиатурата съм си почистил предварително.... Блести от чистота...:D

......да припомня на позабравилите, че има и песен в народното творчество, която, вписана в днешното време, ВЕРОЯТНО ще има подобен текст:

"ТНМ - уши байряка,
          Мечо му тури знака..."

Ако съм сгрешил личните местоимения, непряко допълнение, даделен падеж -текстът търпи редакции......, но пък не може да бъде сгрешен, защото "байряк" си е в мъжки род, което изключва възможността да се използва формата за 3 л.ед.ч. - в ж.р. -"нея я", или "ней й"...

Успокоително е, че народното творчество търпи какви ли не форми, стъпки и - разбира се - размери...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Добро утро tnm
            Добро утро красавици и юнаци

Отмятам се от думите си. Днес пак отивам на плаж. В такова хубаво време е грехота да си стои човек в къщи.
            Vamos a la playa

ПП
            Забелязвам нещо Латиноамериканско у себе си. Като ми бактиса да дигам революции - отивам на плаж
            Добро утро, Мечо!
            Добро утро, тайфата!

Мечо, колегата ВМанков ми спомена, че подготвяш революция и че част от тайфата е в революционния комитет Ако може да попитам - намери ли кой да бродира знамето!?

П.П.. Време е за Металика:http://www.youtube.com/watch?v=waBb-UM5m4g
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Добро утро tnm
              Добро утро красавици и юнаци

Отмятам се от думите си. Днес пак отивам на плаж. В такова хубаво време е грехота да си стои човек в къщи.
              Vamos a la playa

ПП
              Забелязвам нещо Латиноамериканско у себе си. Като ми бактиса да дигам революции - отивам на плаж
              Last edited by mechobikov; 19.07.2012, 09:15.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Лошо. Скоро свършване на ремонта !!!
                Първият етап е полят...
                След седмица пак започвам....

Коментар

... 4i40, давай по същество, де - или нещо не ти пасвам на лаконичното изразяване?

... апострофиращи можем да бъдем всички, дай нещо по темите - големи хора сме, все пак, да не се принизяваме до жлъчни ученически забележки, нЪл...
                  Зарко, тук не пишем статии с по 2000 думи или психоанализи на форумци от по 200 думи......
                  Не искам да принизявам начина ти на изразяване и богатия ти и многообразен речник с който описваш даден проблем. Всеки проблем може да се опише с три изречения.....
                  Тук сме да разменяме реплики и бъзици....Романите са за другаде.....

Коментар

Ъм с телоподаващо устройство можеш ли да заваряваш?

...виж ти кВи неподозирани таланти имало тук...

...ще се цитирам, за да поясня малко: замечтах се, какво ли би било, акоооооо....

...ако - като се върне мъжът ти в къщи, то избраницата му го чака на вратата с чехли в ръка, като му развързва обувките...., междувременно му е направила салатката, отива до хладилника, вади питието и му налива с пожеланието "наздраве!", след което му казва, че има да завари едни детайли в мазата, които е взела надомно...., ноооо.....

....ноооо - слизайки долу, тя уверява милия, че си взема телефона, за да има той възможност да я извика, когато свърши чашката му, за да му ПОМОГНЕ в наливането на втората...., преди да слезе отново при надомните си занимания...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Не ,ти...Аз правих ремонт вкъщи, докато ти се цамбуркаше в морето.....
                      Лошо. Скоро свършване на ремонта !!!
                      tnm

Коментар

Ти ли ???
                        Не ,ти...Аз правих ремонт вкъщи, докато ти се цамбуркаше в морето.....

Коментар

Другата дама е твърде своенравна. И внимава като си чисти клавиатурата и натиска произволно клавишите

...ама ти пак откри АмерикаТА... ... Че то кой тук не е своенравен? Има ли такъв?

И сега, кво разбрахме: че като си чистиш клавиатурата, то много внимаваш при натискът на клавишите..., еееее - чак такова съвършенство не е възможно да си постигнала..., ми те -човешките способности са ограничени - и не всички сме имали шанса да постигнем синхрона "чистя-натискам"...

Коментар

Въххх, недей....!!!

... 4i40, давай по същество, де - или нещо не ти пасвам на лаконичното изразяване?

... апострофиращи можем да бъдем всички, дай нещо по темите - големи хора сме, все пак, да не се принизяваме до жлъчни ученически забележки, нЪл...

Коментар

....за да им се радва наместника му на земята.......
                              Ти ли ???
                              tnm

Коментар

Не, Господ ги е създал, защото е българин, да им се радва tnm, докато ние се радваме на пясъка слънцето и морето, които също Бог ги е създал
                                ....за да им се радва наместника му на земята.......

Коментар

Working...
                                X