If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
...гледАх - чудИх се...., пак гледАх и пак се чудИх..., сравнявах и никовете, за да не би аз да съм писал поста..., ама не!
АдИ да почна по-ИЗдалеЧ...
1. Значи, една дама /в случая има съвпадение, защото това е Вал/ - е лансирала вчера пред обществото своя теза.
2. За да върви диалогът, след като прочетох същността, аз тръгнах с доводи в посока - антитезата.
3. Друга дама - според форумните правила - вместо да изложи своята теза, за да разберем чия позиция защитава, се изказа, че - докато съм си чистил клавиатурата, съм натискал произволно клавиши и - виждате ли - това съм изпратил като свое мнение в полемиката... Лошо няма: хората тук могат да критикуват колкото си искат нечии мнения, но е редно /според мен/ - поне да кажат и своята позиция, или поне да изпратят пост с произволно натискане на клавиши...
4. Мисля, че в мнението си ДЕБЕЛО ПОДЧЕРТАХ, че не визирам ничие поведение тук, още повече пък - на цитираната дама...
5. Радва ме фактът, че една дама може да твърди с толкова голяма категоричност, че съм на светлинни години далеч от истината, пък и в "есето" ми нямало логика, нито мисъл.../това схващам аз в "квалификацията" - есе.../
6. Фактът, хич да не я устройва брака - е нещо ново за мен... Да вметна тук една /почти/ легенда... Една милионерка ми предлагаше брак, но как да приема такова предложение, като зная, че раздялата ще я ощети толкова много...
7. Мисля, че сме единодушни, поне в последната мисъл: отношения и сметки взаимно се изключват /именно това имах предвид, когато споменах за много двойки, които намират смисъл в отношенията си, без да са заявили това публично/...
Да припомня отново: аз застанах на другата позиция, именно с желанието да обогатим мненията, но нещо контричките-апострофчета /без да сме схванали конкретната позиция/ са прекалено пристрастни /както винаги/...
Другата дама е твърде своенравна. И внимава като си чисти клавиатурата и натиска произволно клавишите
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Заре, кака , пак си спретнал едно есе, в което пак си на светлинни години далеч от истината. Ох, хайде да не е истината, а моята истина щотУ знаЙм, че тя истината малкУ и е трудно да е абсЕлЮтна и най- паче и обективна. Естествено, че това се отнася за 30-.
А що се отнася до мен, че ако трябваше да си правя "тънки" сметки, иЧ даже Ни ма и устройваше брак..ако трябаше баш.. сметки да правя .
Включат ли се сметки- пиши ги бегали отношенията.
...гледАх - чудИх се...., пак гледАх и пак се чудИх..., сравнявах и никовете, за да не би аз да съм писал поста..., ама не!
АдИ да почна по-ИЗдалеЧ...
1. Значи, една дама /в случая има съвпадение, защото това е Вал/ - е лансирала вчера пред обществото своя теза.
2. За да върви диалогът, след като прочетох същността, аз тръгнах с доводи в посока - антитезата.
3. Друга дама - според форумните правила - вместо да изложи своята теза, за да разберем чия позиция защитава, се изказа, че - докато съм си чистил клавиатурата, съм натискал произволно клавиши и - виждате ли - това съм изпратил като свое мнение в полемиката... Лошо няма: хората тук могат да критикуват колкото си искат нечии мнения, но е редно /според мен/ - поне да кажат и своята позиция, или поне да изпратят пост с произволно натискане на клавиши...
4. Мисля, че в мнението си ДЕБЕЛО ПОДЧЕРТАХ, че не визирам ничие поведение тук, още повече пък - на цитираната дама...
5. Радва ме фактът, че една дама може да твърди с толкова голяма категоричност, че съм на светлинни години далеч от истината, пък и в "есето" ми нямало логика, нито мисъл.../това схващам аз в "квалификацията" - есе.../
6. Фактът, хич да не я устройва брака - е нещо ново за мен... Да вметна тук една /почти/ легенда... Една милионерка ми предлагаше брак, но как да приема такова предложение, като зная, че раздялата ще я ощети толкова много...
7. Мисля, че сме единодушни, поне в последната мисъл: отношения и сметки взаимно се изключват /именно това имах предвид, когато споменах за много двойки, които намират смисъл в отношенията си, без да са заявили това публично/...
Да припомня отново: аз застанах на другата позиция, именно с желанието да обогатим мненията, но нещо контричките-апострофчета /без да сме схванали конкретната позиция/ са прекалено пристрастни /както винаги/...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Смърт на муслимите тук, в България! Да си се убиват където щат, но тук ще им прегриза гърлото!
Това не е минало без турска помощ и без ДПС.
Мъже българи, събудете се, дигнете се. Поне, ако немате мъжко самочувствие - разберете, че едни диваци са дошли у нас и убиват, и следващите ще бъдат вашите жена и деца.
Та според моите разбирания относно предния ми пост. След като най видния ни сънародник вече ги е сътворил тези неща, следва да ходим на плаж, а не на черква.
И аз знам какво е то, и това е незаменимо, ние мъжете го не можем.
Но вие, жените, некак си го забравихте, и не знам накъде отидохте. И загубихте себе си.
...............................
Аз сега ше изляза.
Мога да бъда шлосер- защо да не мога- съзидателна мъжка професия.
Мога да бъда шпакловчик, строител, заварчик, конструктор..
Амии честно казано не претендирам "да я разбирам философията", просто се уча в движение като всички, на някои хора им случват повече неща, имат повече "битки" и научават някои неща по-рано, независимо искат или не
п.п. чичо още малко и ще замуча като кравичката милка след три малки шоколадчета (днес)
Коментар