IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Заре, кака , пак си спретнал едно есе, в което пак си на светлинни години далеч от истината. Ох, хайде да не е истината, а моята истина щотУ знаЙм, че тя истината малкУ и е трудно да е абсЕлЮтна и най- паче и обективна. Естествено, че това се отнася за 30-.
    А що се отнася до мен, че ако трябваше да си правя "тънки" сметки, иЧ даже Ни ма и устройваше брак..ако трябаше баш.. сметки да правя .
    Включат ли се сметки- пиши ги бегали отношенията.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=xvO3UkXP4Bk

Коментар

• Бау-бау, добри 'орица!

Преди малко на старчокът-разбойник спретнах една доматена супа с топчета от кайма, както се бях заканил.

Викнах го и викам, сега ми обели доматите докато аз кълцам лук, морков, магданоз, целина, розмарин, босилек ( да ме прости ТНМ-чева за босилека ) + черен пипер, сол, захар, риган и чубрица.

Пастирах му го доматите, викам сега ми направи топчета от кайма, омесени само с магданоз. И вече кат' му казах, ще ми обелиш ли и 2 глави чесън и той нещо се пробва да ми "писне".

И викам да видиш синковецът ти, дет' ти измива и цялата посуда после какъв е пътят до чинията ти на т;ва дет' го ядеш - хихи

П.П. Иначе му правих спагети с кайма и доматен сос ( пак леко загорих десетина спагетки - да ме прощава Зарко ), преди това беше на пиле с грах, моркови и лук и сега висят в хладилника едни панички останали само и го юркам да ги яде, ама той свикнал на по-малко от 5 ката манджи да не сяда.

Брех .... тарикатът му неден

П.П. Градината почна да сипва домати, следващият път ще го охакам на печен домат с плънка във фурна. Демек края на седмицата.

Чиърс на бебетата сладки!
        Last edited by marandi; 18.07.2012, 18:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          То да претендираш, че я разбираш и да я разбираш са две различни неща. Ти я разбираш, без да претендираш.

И вчера, онова откровение "а ла Космо" за заема !!!

Същите като нас сте, вие младите. Само самочувствие ви трябва. САМОЧУВСТВИЕ !!!
          само се опитвам да разбирам себе си другото както дойде някога като другите "въздухари" близнаците се разпилявам в много посоки, но това е един отделен въпрос.

Eres todo en mi - http://www.youtube.com/watch?feature...BBJXzQqkw&NR=1

Още една и стига се мятам да пазарувам, чаУ

You Are My Home - http://www.youtube.com/watch?v=0l8cAUNH76k
          Last edited by artemida_sofyanska; 18.07.2012, 18:23.
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Мелодията е приятна и носталгична.....
            Шоколадът спомага за синтеза на хормоните на щастието.....Но не е достатъчен ....
            И "чичо" трябва......Но по-добре "батко".....
            аа на тази мелодия най - й върви едно задимено заведение, изстудено уиски и размисли човешки. Достатъчно мен ако питаш

Но пък в един друг аранжимент предполага малко по-различно усещане

http://www.youtube.com/watch?v=OJWNxfpUHog

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
              Амии честно казано не претендирам "да я разбирам философията", просто се уча в движение като всички, на някои хора им случват повече неща, имат повече "битки" и научават някои неща по-рано, независимо искат или не

п.п. чичо още малко и ще замуча като кравичката милка след три малки шоколадчета (днес)

http://www.youtube.com/watch?v=HzRmU...eature=related
              То да претендираш, че я разбираш и да я разбираш са две различни неща. Ти я разбираш, без да претендираш.

И вчера, онова откровение "а ла Космо" за заема !!!

Същите като нас сте, вие младите. Само самочувствие ви трябва. САМОЧУВСТВИЕ !!!
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Амии честно казано не претендирам "да я разбирам философията", просто се уча в движение като всички, на някои хора им случват повече неща, имат повече "битки" и научават някои неща по-рано, независимо искат или не

п.п. чичо още малко и ще замуча като кравичката милка след три малки шоколадчета (днес)

Мелодията е приятна и носталгична.....
                Шоколадът спомага за синтеза на хормоните на щастието.....Но не е достатъчен ....
                И "чичо" трябва......Но по-добре "батко".....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Толкова млада а вече загрижена...
                  Толкова млада а вече помъдряла....
                  Толкова млада а вече отчаяна...

48 кг ......???
                  За нищо селско-стопанско не ставаш....
                  има един лаф-като пръскачка из лозе
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Амии честно казано не претендирам "да я разбирам философията", просто се уча в движение като всички, на някои хора им случват повече неща, имат повече "битки" и научават някои неща по-рано, независимо искат или не

Коментар

• Толкова млада а вече загрижена...
                      Толкова млада а вече помъдряла....
                      Толкова млада а вече отчаяна...

48 кг ......???
                      За нищо селско-стопанско не ставаш....

Коментар

За мъжа и жената "интимно" и не само

Едни без други можем, всички можем да справяме, някои от нас дори "блестящо", да си угаждаме и удовлетворяваме всички свои потребности по най-различни начини и пътища. И едните и другите сами (подчертавам) можем да преодоляваме всевъзможни изпитания от най-елемнтарно битови, та до дълбоки, сериозни психологически и всякакви други за които се сетите, но пък кажете няма ли да ни е скучно ако бяхме само от единият вид. Сигурно щяхме да се адаптираме и да оцеляваме някак си, но пък къде ти... като се прибереш някой да те гушне, да вдигне смръщено вежда, да се усмихне, да знаеш, че имаш на кого да разчиташ да те изслуша, да се справи (не защото не можеш сама, а защото просто искаш да знаеш, че можеш да бъдеш обгрижвана като едно дете, защото това те кара да се чувстваш щастлива) или пък отчаян от битки служебни и всякакви други да знаеш, че имаш еедин друг свят, тих пристан, където някоя "сладурана" те чака сготвила най-любимата ти манджурина, облечена оскъдно или просто да знаеш, че имаш някакво продължение, малък юнак, който прилича на татко и когото ще научиш на всички онези неща, които си научил през всичките тези години и ще се постараеш твоето малко продължение да не си "удря" толкова главицата, и да му спестиш всичко лоошо или поне повечето лошотия - пък дали ще стане е друг въпрос, но все пак усещането е такова, налЕ та в този ред на мисли, имаме нужда едни от други и всеки по свой начин може да допълни картинката, за да бъде тя цялостна.

Брр разсейвам се, че правя и други неща, ако имам време може да попиша ако не отгоре отгоре, разбрахте мислАта ми, налЕ
                        Толкова млада, а я разбираш философията
                        Истинската, не оная от книгите дето е дървена, щото книгите ги правят от дърво !!!
                        tnm

Коментар

• За мъжа и жената "интимно" и не само

Едни без други можем, всички можем да справяме, някои от нас дори "блестящо", да си угаждаме и удовлетворяваме всички свои потребности по най-различни начини и пътища. И едните и другите сами (подчертавам) можем да преодоляваме всевъзможни изпитания от най-елемнтарно битови, та до дълбоки, сериозни психологически и всякакви други за които се сетите, но пък кажете няма ли да ни е скучно ако бяхме само от единият вид. Сигурно щяхме да се адаптираме и да оцеляваме някак си, но пък къде ти... като се прибереш някой да те гушне, да вдигне смръщено вежда, да се усмихне, да знаеш, че имаш на кого да разчиташ да те изслуша, да се справи (не защото не можеш сама, а защото просто искаш да знаеш, че можеш да бъдеш обгрижвана като едно дете, защото това те кара да се чувстваш щастлива) или пък отчаян от битки служебни и всякакви други да знаеш, че имаш еедин друг свят, тих пристан, където някоя "сладурана" те чака сготвила най-любимата ти манджурина, облечена оскъдно и точно когато си най-разгневен и безсилен ще ти даде упора, спокойствие и сила на следващия ден да отидеш с нови сили готов ако трябва дори за "война" или просто да знаеш, че имаш някакво продължение, малък юнак, който прилича на татко и когото ще научиш на всички онези неща, които си научил през всичките тези години и ще се постараеш твоето малко продължение да не си "удря" толкова главицата, и да му спестиш всичко лоошо или поне повечето лошотия - пък дали ще стане е друг въпрос, но все пак усещането е такова, налЕ та в този ред на мисли, имаме нужда едни от други и всеки по свой начин може да допълни картинката, за да бъде тя цялостна.

Брр разсейвам се, че правя и други неща, ако имам време може да попиша ако не отгоре отгоре, разбрахте мислАта ми, налЕ
                          Last edited by artemida_sofyanska; 18.07.2012, 17:07.

Коментар

• Добър ден tnm
                            Добър ден приятели

Като стане дума за мъже и жени, аз разбирам любов.

"Я вас любил: любовь еще, быть может,
                            В душе моей угасла не совсем;
                            Но пусть она вас больше не тревожит;
                            Я не хочу печалить вас ничем.
                            Я вас любил безмолвно, безнадежно,
                            То робостью, то ревностью томим;
                            Я вас любил так искренно, так нежно,
                            Как дай вам бог любимой быть другим."

Пушкин
                            tnm

Коментар

• И преди да съм ви прочела постовете от вчера до днес да отбележа за протокола, че спечелих първата битка, но войната предстои

Flashdance - She Is A Maniac - http://www.youtube.com/watch?v=8FftI...eature=related

п.п. когато човек мисли винаги намира някакво решение, а когато е смел и действа няма равен

п.п.п. лошото е само (тъкмо бях се зарадвала на 48-те кг, които съм станала), че не спрях да ям шоколад
                              Last edited by artemida_sofyanska; 18.07.2012, 15:48.

Коментар

• Даммм, българчето /независимо от пола си/ най-много от всичко на света обича да остане изненадано, именно, когато "ножът опре в кокала".. Ми така сме си възпитавани открай време..., от амбициозни майчета...

Уффф, добре че казвам нещата с истинските им имена /това създава душевният ми комфорт/......, и това, разбира се, означава, че в момента не само си почиствам клавиатурата...
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X